Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (89)
Filtrovat recenze
89 výsledků
Hodnocení cestovatelů
20
43
21
2
3
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
20
43
21
2
3
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1689 recenzí
Recenzováno: 24. srpna 2018

Velmi pěkný hotel. Pěkně zařízené pokoje, pohodlná lůžka. Vynikající strava, snídaně byli doslova dokonalé. Velmi příjemný a ochotný personál. Rád se do toho to hotelu vracím. Jen parkování u hotelu by mohlo být pro ubytované v ceně.

Datum pobytu: květen 2018
Poděkujte uživateli Petr T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kateřina B, Manager v zařízení Best Western Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. listopadu 2018

Děkujeme za Vaši cennou zpětnou vazbu a těšíme se na Vaši příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. července 2018 prostřednictvím mobilu

Hotelem jsme byli velmi mile překvapeni. Nachází se v klidné části Ostravy, neobtěžuje tu žádný ruch ulice. Parkování je bezproblémové a přímo u hotelu.
Velmi pozitivně hodnotím personál hotelu. Všichni byli velmi milí.
Vyzkoušeli jsme snídaní. Oproti ostatním hotelům stejné karegorie v Česku výrazný nadprůměr.
V baru právě zkoušeli nové koktejly. Můžeme jedině doporučit :-)

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Danielapink.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. února 2018 prostřednictvím mobilu

24.2. jsme navstivili restauraci na pozvani tchana, ktery zde byl zrovna ubytovany. Po usazeni jsme poprosili o rezervaci dalsich dvou mist pro prichozi, kteri meli dorazit zhruba pul hodiny po nas. Cisnik Lukas Turek byl kvuli plnici se restauraci neochotny dalsi dve mista rezervovat, nakonec rezervaci udelal, ale zhruba po 20 minutach prisel zpet s tim, ze jestli zbyvajici dva hoste behem chvilky nedojdou, rezervaci zrusi. To nas celkem zarazilo, koneckoncu rezervace je prave od toho, aby mel clovek stul k dispozici az dorazi...
Tchan si objednal polevku a hlavni jidlo a ja “to same vcetne polevky”. Cisnik po pul hodine prinesl polevku pouze tchanovi a kdyz jsme mu pripomneli, ze polevky mely byt dve, namisto omluvy a rychle napravy zminil, ze v kuchyni uz maji spoustu objednavek, ze na polevku bych dalsi pulhodinu cekal a ze ji nestihnou udelat pred hlavnim chodem... Uznani chyby zadne, snaha o napravu zadna, coz mu asi pozdeji doslo a zastavil se s navrhem dezertu zdarma.
Po tomhle uz asi neprekvapi, ze steak jako hlavni chod byl medium namisto medium rare a kdyz jsem jej vratil a pozadal o novy spravne propeceny, bylo mi receno, ze 300g steak uz neni.
Z vecere tedy nebyla ani polevka, ani hlavni chod, odnesli jsme si jen negativni zazitek z obsluhy a zklamani z kuchyne, ktera se pousti do steaku, ale neumi trefit medium rare propeceni.

Datum pobytu: únor 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli nerevarine4.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 27. října 2017

V Ostravě je to s rozumným ubytováním docela těžké. Best Western je sice v ostravském stylu, takže to není žádný architektonický skvost, ale pokoje jsou slušné. Snaží se, aby host dostal služby. Parkování před hotelem je zpoplatněné. Do centra je to min 20minut MHD, nebo 15autem.

Datum pobytu: říjen 2017
Poděkujte uživateli jagerLG.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kateřina B, Manažer v zařízení Best Western Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. února 2018

Děkujeme za Vaše hodnocení. Je to tak jak píšete. :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. července 2017

Hotel v sídlištní zástavbě s velmi příjemným ubytováním. Byli jsme zde ubytováni během festivalu Coloures of Ostrava. Pokoje jsou čisté, perfektně vybavené. Nemají však klimatizaci a tak je v pokojích dost teplo. Klimatizované pokoje jsou k dispozici za příplatek. Hotel je v blízkosti MHD, lístky jsou k dispozici na recepci. Personál je velmi ochotný a příjemný. Vynikající restaurace. Kuchyně je společná i pro bar, takže je možné najíst se i v baru. V menu je dost neobvyklých jídel (kuchař je ze severní Afriky). Polední menu je cenově přívětivé a vynikající. Výborná snídaně s velkým výběrem jídel a nápojů. Měli jsme okna do sídliště (jihovýchod) a pod okny byla non stop otevřená pivnice, ve které byl pozdě do noci a od brzkého rána hluk a kouř z cigeret šel do oken. To je jediné negativum našeho pobytu.

Tip ohledně pokoje: Pokoje s okny do sídliště mohou být díky non stop fungující pivnici rušné.
Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Jan Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kateřina B, Manažer v zařízení Best Western Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2018

Děkujeme Vám za skvělé hodnocení. :) Pokud se dozvíme, že pivnice v přízemí ruší hosty, snažíme se zjednat nápravu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze