Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Služební cesta”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Mercure Ostrava Center
Č. 1 z 18 hotelů v Ostravě
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 13. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

Hotel jsem navštívil pouze jako zastávku na prespání. Jedná se o ubytování vyšší kategorie. Lze tedy očekávat vyšší ubytovací ceny. Tyto ceny se odráží i na barovém sortimentu.
Snídaně byla bohatá, bylo z čeho vybírat.
Hotel je umístěn v centru, pár kroků od vyhlášené ulice Stodolní.
Postele jsou měkké, mě osobně z ní bolely záda...

Datum pobytu: lednu 2016
Poděkujte uživateli Petr K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2016

Vážený pane Petře, velmi si vážíme komentáře týkajícího se Vašeho pobytu v Mercure Ostrava Center. Je to vždy radost přijímat pozitivní zpětnou vazbu. Jsem si jist, že tato zpětná vazba bude sloužit jako povzbuzení pro všechny naše zaměstnance a zároveň se i nadále budeme snažit zlepšovat kvalitu našich služeb.
Ještě jednou Vám děkujeme za sdílení Vašich zkušeností a doufáme, že příští návštěva bude stejně příjemná jako ta předchozí, ne-li ještě příjemnější.
S pozdravem
Vladimír Šic
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (499)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

2327499 recenzí

Recenzováno: 12. prosince 2016

Ze všech hodnocených hledisek - jednoznačně nejlepší hotel na Ostravsku.
Špičková kuchyně, perfektní servis, na recepci nápomocní se sebemenším problémem hosta. Pokoje krásné, čísté. Mohu jen doporučit!!!

  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Lucie M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. prosince 2016

Vážená paní Lucie. Velice děkujeme za tuto krásnou zpětnou vazbu, která je pro nás zároveň i závazkem, abychom si Vaši přízeň udrželi a abyste se k nám ráda vracela. Předám Vaše slova všem zaměstnancům Mercure, pro které to jistě bude největším oceněním jejich práce a povzbuzením. Ještě jednou děkuji, Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava Center.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. prosince 2016

Jsem velmi spokojena s tímto hotelem v centru Ostravy. Nelze nic vytknout, protože úžasné prostředí, nádherná architektura, profesionální personál. Ostatní hotely se v přístupu k zákazníkům musí ještě hodně učit.

  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli ostrava111.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2016

Vážená paní, dovolte mi, abych Vám za celý personál hotelu Mercure poděkoval za toto krásné review. Velice si toho vážíme a věříme, že se k nám budete ráda vracet a že si udržíme Vaši spokojenost. Ještě jednou moc děkujeme, udělala jste nám velkou radost. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. prosince 2016

Hotel je moderně vybavený a má velice příjemný a profesionální přístup personálu. Chtěl bych touto cestou poděkovat i vynikajícímu servisu na baru. Čisté a komfortní prostředí celého hotelu dodává člověku opravdu skvělý pocit, že je o něj dobře postaráno. Pokoje jsou vybaveny kvalitním zařízením. Není co vytknout. Cestuji hodně po republice, ale i v zahraničí a musím říct, že tento hotel patří opravnu na vrchol.
Děkuji za krásný večer.

Tip ohledně pokoje: velice příjemné prostředí hotelu
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 000669martin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2016

Vážený pane Martine,
velmi si vážíme komentáře týkajícího se Vašeho pobytu v Mercure Ostrava Center. Je to vždy radost přijímat pozitivní zpětnou vazbu. Jsem si jist, že tato zpětná vazba bude sloužit jako povzbuzení pro všechny naše zaměstnance a zároveň se i nadále budeme snažit zlepšovat kvalitu našich služeb. Ještě jednou Vám děkujeme za sdílení Vašich zkušeností a doufáme, že příští návštěva bude stejně příjemná jako ta předchozí, ne-li ještě příjemnější.
S pozdravem
Vladimír Šic
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. října 2016 prostřednictvím mobilu

Krásný čistý hotel v centru Ostravy. Výborné snídaně formou bufetu s možností si objednat čerstvé domací palačinky nebo vajíčka na všechny způsoby. V alla carte menu si musí vybrst opravdu každý a jídlo bylo naprosto výborné.
Mohu jen doporučit 5*

Datum pobytu: říjnu 2016
Poděkujte uživateli Dominik T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2016

Vážený pane Dominiku. Velmi Vám děkuji za pozitivní hodnocení našich služeb a kvality stravování. Rádi bychom Vás pozvali na například dýňovou nabídku v příštím týdnu či na nové a la carte menu v měsíci listopadu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Ostravě.
1,4 km daleko
Park Inn by Radisson Ostrava Hotel
0,6 km daleko
Imperial Hotel Ostrava
Imperial Hotel Ostrava
Č. 3 z 18 – Ostrava
251 recenzí
0,1 km daleko
Hotel Maria
Hotel Maria
Č. 5 z 18 – Ostrava
73 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
6,1 km daleko
Best Western Hotel Vista
Best Western Hotel Vista
Č. 6 z 18 – Ostrava
70 recenzí
0,4 km daleko
Hotel Brioni
Hotel Brioni
Č. 9 z 18 – Ostrava
136 recenzí
4,8 km daleko
Clarion Congress Hotel Ostrava
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Mercure Ostrava Center? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Mercure Ostrava Center

Adresa: Ceskobratrska 18/1742, Ostrava 702 00, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Morava > Moravskoslezský kraj > Ostrava
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Hotely přímo na sjezdovce Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 1 z 18 hotelů – Ostrava
Rozsah cen: 1 018 Kč–2 951 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Mercure Ostrava Center 4*
Pokoje: 139
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Expedia, Hotels.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Mercure Ostrava Center. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem