Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mercure Ostrava Center
Zobrazit ceny
Chcete ušetřit? Prohledáváme až 200 webů, abychom našli nejnižší ceny
Hotely poblíž
Hotel Maria(Ostrava)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Hotel Brioni(Ostrava)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Jan Maria(Ostrava)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Recenze (511)
Filtrovat recenze
511 výsledků
Hodnocení cestovatelů
342
143
14
6
6
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
342
143
14
6
6
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
2530511 recenzí
Recenzováno: 12. prosince 2016

Ze všech hodnocených hledisek - jednoznačně nejlepší hotel na Ostravsku.
Špičková kuchyně, perfektní servis, na recepci nápomocní se sebemenším problémem hosta. Pokoje krásné, čísté. Mohu jen doporučit!!!

  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Lucie M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. prosince 2016

Vážená paní Lucie. Velice děkujeme za tuto krásnou zpětnou vazbu, která je pro nás zároveň i závazkem, abychom si Vaši přízeň udrželi a abyste se k nám ráda vracela. Předám Vaše slova všem zaměstnancům Mercure, pro které to jistě bude největším oceněním jejich práce a povzbuzením. Ještě jednou děkuji, Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava Center.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. prosince 2016

Jsem velmi spokojena s tímto hotelem v centru Ostravy. Nelze nic vytknout, protože úžasné prostředí, nádherná architektura, profesionální personál. Ostatní hotely se v přístupu k zákazníkům musí ještě hodně učit.

  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli ostrava111.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2016

Vážená paní, dovolte mi, abych Vám za celý personál hotelu Mercure poděkoval za toto krásné review. Velice si toho vážíme a věříme, že se k nám budete ráda vracet a že si udržíme Vaši spokojenost. Ještě jednou moc děkujeme, udělala jste nám velkou radost. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. prosince 2016

Hotel je moderně vybavený a má velice příjemný a profesionální přístup personálu. Chtěl bych touto cestou poděkovat i vynikajícímu servisu na baru. Čisté a komfortní prostředí celého hotelu dodává člověku opravdu skvělý pocit, že je o něj dobře postaráno. Pokoje jsou vybaveny kvalitním zařízením. Není co vytknout. Cestuji hodně po republice, ale i v zahraničí a musím říct, že tento hotel patří opravnu na vrchol.
Děkuji za krásný večer.

Tip ohledně pokoje: velice příjemné prostředí hotelu
  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 000669martin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2016

Vážený pane Martine,
velmi si vážíme komentáře týkajícího se Vašeho pobytu v Mercure Ostrava Center. Je to vždy radost přijímat pozitivní zpětnou vazbu. Jsem si jist, že tato zpětná vazba bude sloužit jako povzbuzení pro všechny naše zaměstnance a zároveň se i nadále budeme snažit zlepšovat kvalitu našich služeb. Ještě jednou Vám děkujeme za sdílení Vašich zkušeností a doufáme, že příští návštěva bude stejně příjemná jako ta předchozí, ne-li ještě příjemnější.
S pozdravem
Vladimír Šic
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. října 2016 prostřednictvím mobilu

Krásný čistý hotel v centru Ostravy. Výborné snídaně formou bufetu s možností si objednat čerstvé domací palačinky nebo vajíčka na všechny způsoby. V alla carte menu si musí vybrst opravdu každý a jídlo bylo naprosto výborné.
Mohu jen doporučit 5*

Datum pobytu: říjnu 2016
Poděkujte uživateli Dominik T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2016

Vážený pane Dominiku. Velmi Vám děkuji za pozitivní hodnocení našich služeb a kvality stravování. Rádi bychom Vás pozvali na například dýňovou nabídku v příštím týdnu či na nové a la carte menu v měsíci listopadu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. října 2016 prostřednictvím mobilu

Jsem velmi spokojen se službami tohoto hotelu. Dle mého názorů patří mezi nejvyšší třídu co se ostravských hotelů týče. Především vyhledávám restauraci tohoto zařízení jelikož je ideálním místem pro pracovní schůzky s mými klienty. Mé časté návštěvy velmi zpříjemňuje barmanka Tereza, která je moc milá.

Datum pobytu: říjnu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Radim R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2016

Vážený pane Radime, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, která nám všem udělala velkou radost. S kolegyní Terezou se o Vaše slova podělíme, jistě jí to potěší a povzbudí do další práce. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vaši příští návštěvu našeho hotelu. Vladimír Šic, ředitel Mercure Ostrava.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze