Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.
Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hledáte nejnižší ceny hotelů? Jste na správném místě. Procházíme pro Vás více než 200 webů.

“Služební cesta” 5 z 5 bublinek
Recenze Mercure Ostrava Center

Nejlepší ceny pro
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 2 další stránky!
Mercure Ostrava Center
Zaujímá 1. místo z 18 hotelů v Ostravě
Certifikát výjimečnosti
Přispěvatel úrovně
12 recenzí
5 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 Body za pomoc: 1
“Služební cesta”
5 z 5 bublinek Recenzováno: 13. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

Hotel jsem navštívil pouze jako zastávku na prespání. Jedná se o ubytování vyšší kategorie. Lze tedy očekávat vyšší ubytovací ceny. Tyto ceny se odráží i na barovém sortimentu.
Snídaně byla bohatá, bylo z čeho vybírat.
Hotel je umístěn v centru, pár kroků od vyhlášené ulice Stodolní.
Postele jsou měkké, mě osobně z ní bolely záda...

Datum pobytu: v lednu 2016
Užitečné?
Poděkujte uživateli Petr K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi., 15. prosince 2016
Vážený pane Petře, velmi si vážíme komentáře týkajícího se Vašeho pobytu v Mercure Ostrava Center. Je to vždy radost přijímat pozitivní zpětnou vazbu. Jsem si jist, že tato zpětná vazba bude sloužit jako povzbuzení pro všechny naše zaměstnance a zároveň se i nadále budeme snažit zlepšovat kvalitu našich služeb.
Ještě jednou Vám děkujeme za sdílení Vašich zkušeností a doufáme, že příští návštěva bude stejně příjemná jako ta předchozí, ne-li ještě příjemnější.
S pozdravem
Vladimír Šic
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

405 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    265
    119
    11
    6
    4
Zobrazit recenze pro
19
52
31
251
Souhrn hodnocení
  • Umístění
    4,5 z 5 bublinek
  • Kvalita spánku
    4,5 z 5 bublinek
  • Pokoje
    4,5 z 5 bublinek
  • Služba
    4,5 z 5 bublinek
  • Cena / kvalita
    4,5 z 5 bublinek
  • Čistota
    4,5 z 5 bublinek
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (6)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Holandština jako první
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Japonština jako první
  • Polština jako první
  • Portugalština jako první
  • Ruština jako první
  • Španělština jako první
  • Švédština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Havířov, Česká republika
Přispěvatel úrovně
5 recenzí
common_n_hotel_reviews_1bd8 Body za pomoc: 1
5 z 5 bublinek Recenzováno: 12. prosince 2016

Ze všech hodnocených hledisek - jednoznačně nejlepší hotel na Ostravsku.
Špičková kuchyně, perfektní servis, na recepci nápomocní se sebemenším problémem hosta. Pokoje krásné, čísté. Mohu jen doporučit!!!

  • Datum pobytu: v prosinci 2016, cestoval(a): s přáteli
    • 5 z 5 bublinek
      Umístění
    • 5 z 5 bublinek
      Kvalita spánku
    • 5 z 5 bublinek
      Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Lucie M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi., 14. prosince 2016
Vážená paní Lucie. Velice děkujeme za tuto krásnou zpětnou vazbu, která je pro nás zároveň i závazkem, abychom si Vaši přízeň udrželi a abyste se k nám ráda vracela. Předám Vaše slova všem zaměstnancům Mercure, pro které to jistě bude největším oceněním jejich práce a povzbuzením. Ještě jednou děkuji, Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava Center.
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Ostrava, Česká republika
1 recenze
5 z 5 bublinek Recenzováno: 12. prosince 2016

Jsem velmi spokojena s tímto hotelem v centru Ostravy. Nelze nic vytknout, protože úžasné prostředí, nádherná architektura, profesionální personál. Ostatní hotely se v přístupu k zákazníkům musí ještě hodně učit.

  • Datum pobytu: v prosinci 2016, cestoval(a): pracovně
    • 5 z 5 bublinek
      Cena / kvalita
    • 5 z 5 bublinek
      Čistota
    • 5 z 5 bublinek
      Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli ostrava111.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi., 15. prosince 2016
Vážená paní, dovolte mi, abych Vám za celý personál hotelu Mercure poděkoval za toto krásné review. Velice si toho vážíme a věříme, že se k nám budete ráda vracet a že si udržíme Vaši spokojenost. Ještě jednou moc děkujeme, udělala jste nám velkou radost. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Havířov, Česká republika
1 recenze
5 z 5 bublinek Recenzováno: 12. prosince 2016

Hotel je moderně vybavený a má velice příjemný a profesionální přístup personálu. Chtěl bych touto cestou poděkovat i vynikajícímu servisu na baru. Čisté a komfortní prostředí celého hotelu dodává člověku opravdu skvělý pocit, že je o něj dobře postaráno. Pokoje jsou vybaveny kvalitním zařízením. Není co vytknout. Cestuji hodně po republice, ale i v zahraničí a musím říct, že tento hotel patří opravnu na vrchol.
Děkuji za krásný večer.

Tip ohledně pokoje: velice příjemné prostředí hotelu
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: v prosinci 2016, cestoval(a): pracovně
    • 5 z 5 bublinek
      Cena / kvalita
    • 5 z 5 bublinek
      Kvalita spánku
    • 5 z 5 bublinek
      Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli 000669martin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi., 13. prosince 2016
Vážený pane Martine,
velmi si vážíme komentáře týkajícího se Vašeho pobytu v Mercure Ostrava Center. Je to vždy radost přijímat pozitivní zpětnou vazbu. Jsem si jist, že tato zpětná vazba bude sloužit jako povzbuzení pro všechny naše zaměstnance a zároveň se i nadále budeme snažit zlepšovat kvalitu našich služeb. Ještě jednou Vám děkujeme za sdílení Vašich zkušeností a doufáme, že příští návštěva bude stejně příjemná jako ta předchozí, ne-li ještě příjemnější.
S pozdravem
Vladimír Šic
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
4 recenze
common_n_hotel_reviews_1bd8 Body za pomoc: 1
5 z 5 bublinek Recenzováno: 27. října 2016 prostřednictvím mobilu

Krásný čistý hotel v centru Ostravy. Výborné snídaně formou bufetu s možností si objednat čerstvé domací palačinky nebo vajíčka na všechny způsoby. V alla carte menu si musí vybrst opravdu každý a jídlo bylo naprosto výborné.
Mohu jen doporučit 5*

Datum pobytu: v říjnu 2016
Užitečné?
Poděkujte uživateli Dominik T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi., 31. října 2016
Vážený pane Dominiku. Velmi Vám děkuji za pozitivní hodnocení našich služeb a kvality stravování. Rádi bychom Vás pozvali na například dýňovou nabídku v příštím týdnu či na nové a la carte menu v měsíci listopadu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Ostravě.
1.4 km daleko
Park Inn by Radisson Ostrava Hotel
Park Inn by Radisson Ostrava Hot...
Zaujímá 2. místo z 18 v destinaci Ostrava
4.5 z 5 bublinek 322 recenzí
0.6 km daleko
Imperial Hotel Ostrava
Imperial Hotel Ostrava
Zaujímá 3. místo z 18 v destinaci Ostrava
4.0 z 5 bublinek 205 recenzí
4.8 km daleko
Clarion Congress Hotel Ostrava
Clarion Congress Hotel Ostrava
Zaujímá 4. místo z 18 v destinaci Ostrava
4.0 z 5 bublinek 108 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
0.1 km daleko
Hotel Maria
Hotel Maria
Zaujímá 8. místo z 18 v destinaci Ostrava
4.0 z 5 bublinek 61 recenzí
6.1 km daleko
BEST WESTERN Hotel Vista
BEST WESTERN Hotel Vista
Zaujímá 9. místo z 18 v destinaci Ostrava
4.0 z 5 bublinek 51 recenzí
0.4 km daleko
Hotel Brioni
Hotel Brioni
Zaujímá 7. místo z 18 v destinaci Ostrava
3.5 z 5 bublinek 123 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Mercure Ostrava Center? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Mercure Ostrava Center

Zařízení: Mercure Ostrava Center
Adresa: Ceskobratrska 18/1742, Ostrava 702 00, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Morava > Moravskoslezský kraj > Ostrava
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Hotely přímo na sjezdovce Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Zaujímá 1. místo z 18 hotelů v destinaci Ostrava
Rozsah cen (za noc): 1 325 Kč–2 803 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Mercure Ostrava Center 4*
Pokoje: 139
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Expedia, ACCOR, Hotels.com a Agoda. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Mercure Ostrava Center. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na webu TripAdvisor?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem