Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Exkluzivní Hotel*****”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
Mercure Ostrava Center
Č. 1 z 18 hotelů v Ostravě
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 13. prosince 2016

Strávili jsme na tomto hotelu úžasný víkend s přítelkyní a velice jsme si odpočinuli a z relaxovali se.
Chtěl bych na prvním místě vyzdvihnout všechen hotelový personál který byl kdykoli ochoten nám s čímkoli pomoci.Velice profesionální přístup!Děkuji.
Snídaně opravdu velice bohaté a pestré hodno Nejlepších hotelů.
Interiér recepce a společných prostor velice dobře navržen včetně těch nejmenších detailu.
Všude naprostá čistota a pořádek doprovázený krasnou vůni.
Pokoje útulné,milé čisté bez jakýchkoli výhrad.
Dostupnost Centra či MHD 3,min pěšky.
Všude na Vás dýchá Veliký kus odvedené práce Vedení Hotelu a veškerého dalšího personálu.
(Provozuji s přítelkyni Hotel v Praze a jste mi vzorem)
Děkujeme za úžasný víkend.Určitě všem vřele doporučuji ***** a těšíme se na návrat k Vám.
S pozdravem Rene

  • Datum pobytu: říjnu 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli lt20132016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2016

Vážený pane René. Velice Vám děkuji za tuto krásnou zpětnou vazbu, která nám všem v Mercure udělala nesmírnou radost. Jsme opravdu potěšeni, že jste se u nás cítili příjemně a budeme se snažit, aby to tak bylo při každé Vaší návštěvě. Velice si vážíme Vaší návštěvy i času stráveným nad touto krásnou odměnou za naše služby. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (476)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1822476 recenzí

Recenzováno: 13. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

Hotel jsem navštívil pouze jako zastávku na prespání. Jedná se o ubytování vyšší kategorie. Lze tedy očekávat vyšší ubytovací ceny. Tyto ceny se odráží i na barovém sortimentu.
Snídaně byla bohatá, bylo z čeho vybírat.
Hotel je umístěn v centru, pár kroků od vyhlášené ulice Stodolní.
Postele jsou měkké, mě osobně z ní bolely záda...

Datum pobytu: lednu 2016
Poděkujte uživateli Petr K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2016

Vážený pane Petře, velmi si vážíme komentáře týkajícího se Vašeho pobytu v Mercure Ostrava Center. Je to vždy radost přijímat pozitivní zpětnou vazbu. Jsem si jist, že tato zpětná vazba bude sloužit jako povzbuzení pro všechny naše zaměstnance a zároveň se i nadále budeme snažit zlepšovat kvalitu našich služeb.
Ještě jednou Vám děkujeme za sdílení Vašich zkušeností a doufáme, že příští návštěva bude stejně příjemná jako ta předchozí, ne-li ještě příjemnější.
S pozdravem
Vladimír Šic
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. prosince 2016

Ze všech hodnocených hledisek - jednoznačně nejlepší hotel na Ostravsku.
Špičková kuchyně, perfektní servis, na recepci nápomocní se sebemenším problémem hosta. Pokoje krásné, čísté. Mohu jen doporučit!!!

  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Lucie M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. prosince 2016

Vážená paní Lucie. Velice děkujeme za tuto krásnou zpětnou vazbu, která je pro nás zároveň i závazkem, abychom si Vaši přízeň udrželi a abyste se k nám ráda vracela. Předám Vaše slova všem zaměstnancům Mercure, pro které to jistě bude největším oceněním jejich práce a povzbuzením. Ještě jednou děkuji, Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava Center.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. prosince 2016

Jsem velmi spokojena s tímto hotelem v centru Ostravy. Nelze nic vytknout, protože úžasné prostředí, nádherná architektura, profesionální personál. Ostatní hotely se v přístupu k zákazníkům musí ještě hodně učit.

  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli ostrava111.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2016

Vážená paní, dovolte mi, abych Vám za celý personál hotelu Mercure poděkoval za toto krásné review. Velice si toho vážíme a věříme, že se k nám budete ráda vracet a že si udržíme Vaši spokojenost. Ještě jednou moc děkujeme, udělala jste nám velkou radost. Vladimír Šic, ředitel hotelu Mercure Ostrava.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. prosince 2016

Hotel je moderně vybavený a má velice příjemný a profesionální přístup personálu. Chtěl bych touto cestou poděkovat i vynikajícímu servisu na baru. Čisté a komfortní prostředí celého hotelu dodává člověku opravdu skvělý pocit, že je o něj dobře postaráno. Pokoje jsou vybaveny kvalitním zařízením. Není co vytknout. Cestuji hodně po republice, ale i v zahraničí a musím říct, že tento hotel patří opravnu na vrchol.
Děkuji za krásný večer.

Tip ohledně pokoje: velice příjemné prostředí hotelu
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 000669martin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mercure_Ostrava, General Manager v zařízení Mercure Ostrava Center, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2016

Vážený pane Martine,
velmi si vážíme komentáře týkajícího se Vašeho pobytu v Mercure Ostrava Center. Je to vždy radost přijímat pozitivní zpětnou vazbu. Jsem si jist, že tato zpětná vazba bude sloužit jako povzbuzení pro všechny naše zaměstnance a zároveň se i nadále budeme snažit zlepšovat kvalitu našich služeb. Ještě jednou Vám děkujeme za sdílení Vašich zkušeností a doufáme, že příští návštěva bude stejně příjemná jako ta předchozí, ne-li ještě příjemnější.
S pozdravem
Vladimír Šic
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Ostravě.
1.4 km daleko
Park Inn by Radisson Ostrava Hotel
0.6 km daleko
Imperial Hotel Ostrava
Imperial Hotel Ostrava
Č. 3 z 18 – Ostrava
244 recenzí
0.1 km daleko
Hotel Maria
Hotel Maria
Č. 5 z 18 – Ostrava
72 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
0.4 km daleko
Hotel Brioni
Hotel Brioni
Č. 9 z 18 – Ostrava
133 recenzí
4.8 km daleko
Clarion Congress Hotel Ostrava
6.1 km daleko
Best Western Hotel Vista
Best Western Hotel Vista
Č. 6 z 18 – Ostrava
65 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Mercure Ostrava Center? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Mercure Ostrava Center

Adresa: Ceskobratrska 18/1742, Ostrava 702 00, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Morava > Moravskoslezský kraj > Ostrava
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Hotely přímo na sjezdovce Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 1 z 18 hotelů – Ostrava
Rozsah cen: 1 071 Kč–3 410 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Mercure Ostrava Center 4*
Pokoje: 139
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, 5viajes2012 S.L., Expedia, Hotels.com, ACCOR a Agoda. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Mercure Ostrava Center. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem