Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Služební pobyt”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 7 dalších stránek!
Clarion Congress Hotel Ostrava
Č. 4 z 18 hotelů v Ostravě
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 8. září 2016

Můj první služební výlet proběhl v tomto hotelu. Vše probíhalo v pořádku. Snídaně byly skvělé. Pokoj mi vyhovoval. Jen nábytek mi občas přišel trochu starší, ale nic co by mi vadilo. Celkový dojem byl výborný a zvládli skvěle i kongres.

  • Datum pobytu: říjnu 2015, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Tulrika86.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. září 2016

Vážený hoste,
děkujeme, že jste si pro svůj pobyt v Ostravě zvolil Clarion Congress Hotel Ostrava a také mi dovolte poděkovat za Vaše zpětné hodnocení pobytu, kterého si velmi vážíme.
Těšíme se na Váš další spokojený pobyt.

s úctou
Radim Beneš
ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (124)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1519124 recenzí

Recenzováno: 16. června 2016 prostřednictvím mobilu

Pokoje a cely hotel mi prisel jako skok 20 let zpatky. Nabytek stary, zarizeni take. Na recepci byli do ela nesynchronizovani - pred nami se odhlasovalo asi 5 lidi a bylo to velmi na dlouho. Pritom tam byly 3 holky, ale jen u jednoho pocitace, takze sila. Vytah a schodiste dosti desive. Snidane byla dobra a rozmanita, tam jsem si pochutnala. Clarion jinde ale vypada mnohem lepe, tady si kazi jmeno.

Datum pobytu: červnu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli TerezkaKRD.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. června 2016

Vážená paní Kordíková,

Velmi Vám děkujeme, že jste si vytvořila čas a vyplnila dotazník spokojenosti s Vaším pobytem v našem hotelu.

Jménem celého týmu se omlouváme za to, že jsme nenaplnili Vaše očekávání.

Navrhuji, při Vašem příštím pobytu kontaktovat rezervační oddělení hotelu, které Vám zajistí ubytování dle Vašich požadavků např.na pokojích superior, případně suite v komfortní hotelové části, která prošla kompletní rekonstrukcí.
Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.

Omluvte také prosím tréning nových kolegů, kteří se zaučují pod dohledem zkušených recepčních.



S úctou,

Radim Beneš
ředitel hotelu
Clarion Congress Hotel Ostrava****

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. května 2016

Ze starého hotelu Atom vykouzlili moderní evropský hotel. Záležet si zde dávají na výchově personálu a to i když zaměstnávají viditelně rověnž studenty. Pokoje komfortní, snídaně bohaté. Jen škoda, že není wellness v ceně :)

Datum pobytu: květnu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jiri C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. května 2016

Vážený pane Jiří,

velice děkujeme za zpětné hodnocení Vašeho pobytu. Velice si vážíme Vašich postřehů i spokojenosti. Spojenost hostů je u nás totiž na prvním místě.
Těšíme se na Vaši budoucí návštěvu Ostravy a věříme, že opět pro své ubytování zvolíte Clarion Congress Hotel Ostrava. Před Vaší příští návštěvou prosím upřesněte svůj požadavek na ubytování s welness, kolegové z rezervačního oddělení Vám vyjdou maximálně vstříc.

S úctou

Radim Beneš
ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. května 2016

Ubytováni jsme byli na základě toho, že naše děti zde hráli hokejový turnaj. Hotel blízko stadionu. Pokoje velké a čisté, koupelna taktéž. Vzhledem k tomu, že jsme bydleli v předposledním patře, tak byly vhod 2 fungující výtahy. Wellness jsme vzhledem k nedostatku času a dětem nevyužili. Luxusní ovšem byly snídaně : čerstvé džusy, kvalitní káva, sladké i slané pečivo, párečky, vejce, ovoce .... vybral si určitě každý, vše doplňováno. 1x jsme využili i na oběd a 1x na večeři, taktéž chutné. Přístup na pokoje přes kartu. U hotelu velké parkoviště, my nevyužili, přijeli jsme vlakem. Recepce rychlá a vstřícná. Při dešti nám půjčili deštníky :-)

Tip ohledně pokoje: Přestože na patře bylo cca 20 dětí, nebylo nic slyšet :-)
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: dubnu 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Radka G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. května 2016

Vážená paní Radko,

děkujeme za Vaše milé hodnocení a pozitivní postřehy, kterých si velice ceníme.
Za celý tým zaměstnanců děkuji za Vaši zpětnou vazbu.
Spokojenost našich hostů je totiž na prvním místě a vždy se snažíme podávat maximální výkon.
Věříme, že při další návštěvě Ostravy se opět ubytujete v Clarion Congress Hotelu Ostrava a budete mít čas využít i další naše služby, např. již uvedené welness.

S úctou
Radim Beneš
ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. května 2016

velmi vstřícný a profesionální personál, naprosto dokonalé snídaně, možnost parkování i bez poplatku v blízkosti hotelu, wellness centrum za mírný příplatek, opravdu služby na maximální možné úrovni. Doporučuji

  • Datum pobytu: květnu 2016, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Iva J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. května 2016

Vážená paní Ivo,

velice děkujeme, za Váš pozitivní feedback, kterým hodnotíte nedávný pobyt v Clarion Congress Hotelu Ostrava.
Jsme vždy polichoceni, když můžeme přijmout pochvalu.
Vážíme se Vašich milých slov a věříme, že Vás opět budeme moci přivítat při příštím pobytu

S úctou

Radim Beneš
ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Ostravě.
4.8 km daleko
Mercure Ostrava Center
Mercure Ostrava Center
Č. 1 z 18 – Ostrava
476 recenzí
4.5 km daleko
Park Inn by Radisson Ostrava Hotel
4.4 km daleko
Imperial Hotel Ostrava
Imperial Hotel Ostrava
Č. 3 z 18 – Ostrava
243 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
1.3 km daleko
Best Western Hotel Vista
Best Western Hotel Vista
Č. 6 z 18 – Ostrava
65 recenzí
4.9 km daleko
Hotel Maria
Hotel Maria
Č. 5 z 18 – Ostrava
72 recenzí
4.4 km daleko
Hotel Brioni
Hotel Brioni
Č. 9 z 18 – Ostrava
133 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Clarion Congress Hotel Ostrava? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava

Adresa: Zkracena 2703/84, Ostrava 700 30, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Morava > Moravskoslezský kraj > Ostrava
Vybavení:
Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bazén Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 4 z 18 hotelů – Ostrava
Rozsah cen: 1 137 Kč–2 164 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4,5 — Clarion Congress Hotel Ostrava 4.5*
Pokoje: 169
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Choice Hotels, Expedia, Hotels.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem