Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (149)
Filtrovat recenze
149 výsledků
Hodnocení cestovatelů
53
66
22
4
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
53
66
22
4
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16149 recenzí
Recenzováno: 10. února 2019

V hotelu jsem byl ubytován na jednu noc, jednalo se tak v zásadě pouze o přespání. Hotel na mě působil čistým, ale poněkud levnějším dojmem.

Ceny na hotelovém baru jsou vyšší, než bych u podobného zařízení v podobné lokalitě očekával.

Hlavní neýhodou hotelu je právě jeho lokalita (nachází se poměrně daleko od centra), takže se primárně hodí pro ubytování na konference, které probíhají přímo v něm. Pro pořádání konferencí je tento hotel dle mého názoru v poměru cena/kvalita velmi dobrou volbou, hodí se pro ubytování větších skupin.

Pro ubytování jednoltivce nebo v rámci soukromého cestování bych volil jinou variantu.

Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Josef R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, Generální ředitel v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2019

Vážený pane Josefe,

velice Vám děkujeme za Váš čas strávený vyplněním dotazníku spokojenosti s pobytem v našem hotelu.

Váš názor je pro nás velmi důležitý a ujišťujeme Vás, že tyto informace využijeme co nejlépe, abychom maximálně zpříjemnili pobyt každého našeho hosta! Těšíme se na Váš brzký návrat!

S úctou,

Radim Beneš
General Manager
Clarion Congress Hotel Ostrava
+420 596 702 801

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. ledna 2019 prostřednictvím mobilu

Už při check inu na recepci působila paní recepční dojmem, že s námi nepočítali přesto, že jsme měli řádně a včas provedenou rezervaci. Pološeptem říkala, že není nachystaný pokoj, ale pak to vyřešila a dala nám naše dva pokoje. Naše pokoje však již byly obsazené jinými hosty, avšak s kartou jsme se do pokoje mohli dostat. Vrátili jsme se na recepci a už neskrývali zoufalství. Na asi deset minut nás posadili bokem, ale i tak jsme slyšeli, jak je vše špatně. Nakonec jsme se dozvěděli, že pro nás nemají žádné volné pokoje a nabídli nám za to pokoje v jiném hotelu na jejich náklady. Včetně taxi. U čtyřhvězdičkového hotelu jsme takové pochybení nečekali. Čekali jsme, že problém vyřeší profesionálně, ale recepční působili velice amatérským dojmem.
Co bylo pozivitní, tak jsme se nakonec dostali do hotelu, který byl v centru Ostravy a pro nás s lepší dostupností.

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Marcela K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, Generální ředitel v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. ledna 2019

Vážená paní Marcelo,

děkuji za Vaši zpětnou vazbu.

Velice se omlouvám, za pochybení člena týmu recepce. Celou záležitost jsem projednal s vedoucí recepce a věřím, že se takové pochybení již nebude opakovat.

Doufám, že nám dáte ještě příležitost Vás přesvědčit o kvalitě našich služeb.

S úctou

Radim Beneš
ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. října 2018

Byl jsem překvapen, jak bývalý hotel Atom dokázal pohřbít svého starého socialistického ducha a proměnit se v moderní, komfortní a příjemné zařízení se skvělým personálem a výbornou kuchyní. Velmi pohodlný a hlavně čisťoučký pokoj, nadstandardní koupelna/wc, chutná a pestrá snídaně... Pokud nepotřebujete bydlet z nějakého důvodu v úplném centru, nejlepší volba.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli David S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, Generální ředitel v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. ledna 2019

Vážený hoste,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a pochvalu naší přestavby v moderní kongresový hotel.

Jsme rádi, že jste byl u nás spokojen a těšíme se na Váš brzký návrat.

S úctou

Radim Beneš
ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. března 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel se 4*, který se ničím Zvladtniˇ nevymyka. Kuchyně v pořádku, ale nepřekvapí. Zařízení v pořádku, ale neodlisuje se nijak. Personál slušný, ale jen v mezích toho co musí. Prijedu znovu, pokud to bude potřeba.

Datum pobytu: leden 2018
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Pavlína H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, Generální ředitel v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. března 2018

Vážená paní Pavlíno,

děkujeme Váš pobyt a Vaši zpětnou vazbu. Hodnocení hostů nám pomáhá na cestě za co nejkvalitnějšími službami. Slibuji, že využijeme Vaše připomínky ke zpříjemnění pobytu všech hostů.

S úctou

Radim Beneš
ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. ledna 2018

Hotel je komunistická stavba a nejde to jen tak lehce schovat. Překvapila nás milá obsluha a vlídný přístup zaměstnanců. To způsobilo vysoké hodnocení. Jinak bych asi spokojen nebyl s výjimkou snídaně, která je skutečně dobrá a poskytuje obrovský výběr. K bodům, které může hotel zlepšit patří zejména, že inzeruje wellness - je to ovšem jiná společnost, která otevírá v 14 hodin (Coloursy začínají od 14 hodin také). Takže do wellnes se nedostanete! Velká inzerce o tom, jak super je zde wellness se míjí se skutečností, kdy Vám ji odmítnout otevřít dopoledne! Dále nám nefungovala klimatizace - opraveno za jeden den. Celkově tedy narazíte na hotel, z jehož vybavení využijete snídani, koupelnu a postel. Cenu určuje poptávka a nabídka, tak si to srovnejte sami.

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli michalk306.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RadimBenes, Generální ředitel v zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. února 2018

Vážený pane Michale,

děkujeme za Váš pobyt a zpětnou vazbu

Náš hotel v tomto roce oslaví 45 let od schválení projektového záměru. Na jednu stranu to může být považováno za handicap, my však na druhou stranu nabízíme profesionální služby, podložené dlouholetými zkušenostmi našeho personálu. Jsme tradiční hotel ve třetím tisíciletí a věřím, že naše hodnocení zde na Tripadvisoru ale i na Bookingu je naší nejlepší vizitkou, kterou ani stáří, pravidleně rekonstrukovaného areálu hotelu, nemůže znehodnotit.

Jsem rád, že se Vám přístup personálu líbil. Otevírací dobu wellness centra, provozovaného společnosti Relax days, bohužel nemůžeme ovlivnit tak, abychom vyhověli požadavkům všech hostům. Za závadu na klimatizaci se Vám jménem hotelu velmi omlouvám.

Těšíme se, že při Vaší další návštěvě Ostravy opět zvolíte Clarion.

S úctou



Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze