Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Celkem zklamani”
Recenze Metafora

Metafora
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 4 US$ - 17 US$
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 3. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Restaurace vypadala hezky,trochu nas vsak zarazilo,ze nam bylo sdeleno,ze nedelaji rezervace. Presto jsme vecer vyrazili a doufali,ze se posadime. V restauraci bylo misto,usadili jsme se tedy a vybrali celkem 4 hlavni jidla z menu. Bohuzel vsechny byly zklamanim. Nevyrazne ochucene, nicnerikajici,nezapamatovatelne. Podle recenzi jsme ocekavali vice. Navic cenove drazsi restaurace,coz tomu vubec neodpovidalo. Bohuzel nemuzeme doporucit.

Datum návštěvy: prosinec 2019
Poděkujte uživateli 456sylvav.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PatrykWojciechowski, Kierownik v zařízení Metafora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. ledna 2020
Překladač Google

Zgadza się, nie udzielamy rezerwacji w okresie 20 grudnia - 3 marca. Ta praktyka jest już u nas od ponad 4 lat, a spowodowanie jest to zachowaniem ludzi, nie docierali, spóźniali się ponad godzinę. Ciężko przypaść wszystkim do gustu jeżeli chodzi o smaki, w szczególności obcokrajowcom, przykro nam, że nie udało nam się spełnić Państwa oczekiwania. Przepraszamy i Pozdrawiamy.


Správně, neučiníme rezervace na 20. prosince - 3. března. Tato praxe je u nás více než 4 roky a je způsobena chováním lidí, nepřijeli a je o hodinu pozdě. Je těžké potěšit všechny, pokud jde o chutě, zejména cizince, je nám líto, že jsme nebyli schopni splnit vaše očekávání. Omlouváme se a pozdravem

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (77)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk

2677 recenzí

Recenzováno: 1. ledna 2019 prostřednictvím mobilu

Po 1,5 roce jsme opět zavítali sem do města a protože nám zde minule chutnalo, opět jsme šli sem a znovu naprostá spokojenost. Dali jsme si kvasnicové pivo, žurek v chlebu a šašlik a hodně jsme si pochutnali.

Datum návštěvy: prosinec 2018
Poděkujte uživateli 983zdenekp.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PatrykWojciechowski, Kierownik v zařízení Metafora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. ledna 2019

Děkuji moc!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 28. října 2019 prostřednictvím mobilu

Datum návštěvy: říjen 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PatrykWojciechowski, Kierownik v zařízení Metafora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum návštěvy: srpen 2018
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PatrykWojciechowski, Kierownik v zařízení Metafora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. července 2018

Datum návštěvy: červenec 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PatrykWojciechowski, Kierownik v zařízení Metafora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Metafora, si také prohlíželi

Szklarska Poreba, Dolnoslezské vojvodství
Szklarska Poreba, Dolnoslezské vojvodství
 
Szklarska Poreba, Dolnoslezské vojvodství
Szklarska Poreba, Dolnoslezské vojvodství
 

Už jste navštívili Metafora? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem