Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Zveřejnit
Doručená pošta
Hotely poblíž
Recenze (662)
Filtrovat recenze
662 výsledků
Hodnocení cestovatelů
454
145
36
15
12
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
454
145
36
15
12
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27662 recenzí
Recenzováno: 22. listopadu 2018 prostřednictvím mobilu

Ubytování naprosto bez chyby polopenze výborná welnes a termální koupele takě bez chyby a hlavně je tam klid. Jediná chyba dle mého názoru, že nápoje jsou předražené. Jezďíme sem pravidelně jsme tu už popáté.

Datum pobytu: listopad 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli janmK1724FC.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SpiritHotel, Manager v zařízení Spirit Hotel Thermal Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. listopadu 2018

Vážení hosté,

Děkuji vám, že jste napsal svůj názor. Jsme rádi, že jeho relaxace byla příjemně plná a byl se spokojen s každým.

Děkujeme za vaši loajalitu a vítáme Vás zpět do našeho hotelu.

Posíláme vás z Sárváru,

tým Spirit Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. srpna 2018

Doporučuji!!!! Naprosto špičkové všechno! nemám co vytknout, to se mi stává málokdy. S manželem jsme si dokonale odpočinuli. Masáž byla naprosto úžasná. Snídaňový i večerní bufet výborný. Pokoje veliké, postele pohodlné.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli luckakarpiskova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SpiritHotel, Manager v zařízení Spirit Hotel Thermal Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. srpna 2018

Vážení hosté,

Velice vám děkujeme za váš čas sdílet vaši recenzi. Velmi nás těší vaše pozitivní hodnocení, doporučení a nejvyšší spokojenost se vším.

Vítáme vás zpět do našeho hotelu.

S pozdravem, Sárvár,

tým Spirit Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. června 2018 prostřednictvím mobilu

Nádherný hotel u jezera kde se dají chytat ryby . Velmi bohaté snídaně a večeře . Procedury na vysoké úrovni . Mnoho bazénu , sauny vše velmi krásné . Pokoje velmi čisté a prostorné . Parkování bez problému .

Datum pobytu: srpen 2017
Poděkujte uživateli jfdrinks.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SpiritHotel, Manager v zařízení Spirit Hotel Thermal Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. června 2018

Vážení hosté,

Děkujeme vám, že jste s námi sdíleli své pozitivní hodnocení. Doufáme, že vás brzy přijdeme.

Tým Spirit Hotel vás čeká s velkou láskou

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. září 2017

Pokud si budete chtít odpočinout a báječně zrelaxovat, můžeme jen doporučit. Jediným negativem jsou propojovací dveře mezi pokoji, které nejsou protihlukové a my jsme měli smůlu na sousedy, kteří si dělali diskotéku dlouho do noci a na pokoji kouřili, což vše přes tyto dveře pronikalo k nám. Nicméně personál ráno na naši stížnost vše promptně vyřešil a nabídl nám přestěhování na jiný pokoj, takže poté již náš pobyt nic nerušilo. Personál, jídlo i prostředí - vše na jedničku s velkou hvězdičkou!

Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli anka20172017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 21. srpna 2017

Strávili jsme v hotelu týdena ybrali si relax program, kde nás čekaly procedury celý den včetně jógy a cvičení. Byl to naprostý relax :-) Bazény jssou opravdu nádherné včetně saun a možností koupání i venku. Velmi mile nás i překvapilo jídlo v restauraci. Obrovský výběr a úžasná kvalita. Velice rádi se do hotelu opět vrátíme.

Datum pobytu: listopad 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli JaromirP79.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
SpiritHotel, Resident Manager v zařízení Spirit Hotel Thermal Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. srpna 2017

Náš Milý Host!

Jsme velmi rádi, že jste strávili příjemné dny v našem hotelu! Budeme moc rádi, pokud Vás v našem hotelu budeme moci přivítat i příště.
Přejeme Vám vše nejlepší!

S pozdravem, Tým Hotelu Spirit

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze