Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“S návštěvou jsme byli velmi spokojeni”
Recenze Koliba Kamzík

Koliba Kamzík
Č. 14 z 1 370 Restaurace v Bratislavě
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 3 US$ - 29 US$
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 10. ledna 2018

Restauraci jsme našli nahodne na intenetu. S její návštěvou jsme byli velmi spokojeni. Velmi se nám líbilo příjemné prostředí, super poloha v centru města a výborná kuchyně. Většinou se v SK restauracích setkáváme s ne úplně profesionálním jednáním a s nezájem o zákazníka, zde tomu bylo jinak. S návštěvou jsme byli spokojeni a rozhodně se ještě při návštěvě BA vrátíme.

Poděkujte uživateli Patty F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
APLENDSLOVAKIA, Manager v zařízení Koliba Kamzík, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. ledna 2018
Překladač Google

Vazený host, velmi si vazime vase hodnotenie a to, ze ste ocenili hlavne pristup nasho personalu. Sme si vedomy, ze cisto len dobra kuchyna nestaci a ze celkovy zazitok tvori kombinacia jedla, pristupu a atmosfery :-)
Budeme sa snazit nas standard udrzat a vynikat v tomto smere medzi mnohymi dalsimi restauraciami.
Budeme sa tesit aj Vasim dalsim navstevam.

Petra

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (270)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

59271 recenzí

Recenzováno: 10. ledna 2018 prostřednictvím mobilu

Vynikající jídlo, příjemná obsluha, krásné prostředí . Rád navstivim opet s přáteli a vřele všem doporučuji.

1  Poděkujte uživateli Marek P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
APLENDSLOVAKIA, Manager v zařízení Koliba Kamzík, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. ledna 2018
Překladač Google

Dobry den pan Marek, dakujeme za Vase hodnotenie a budeme sa len tesit, ked Vas budeme moct opat u nas privitat.

Petra

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. ledna 2018 prostřednictvím mobilu

Tuto restauraci jsme navštívili již po druhé a opět jsme byli nadšeni obsluhou i kuchyní. Příště zase.

Poděkujte uživateli jarmila1901.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
APLENDSLOVAKIA, Manager v zařízení Koliba Kamzík, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. ledna 2018
Překladač Google

Dobry den pani Jarmila

Dakujeme za Vase mile hodnotenie. Tesime sa, ze ste nas navstivili znova a tak isto, ze sme Vas ani tento krat nesklamali. Budem radi, ked k nam zavitate opat.

Petra

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Naprosto úžasná restaurace v centru v postraní uličce. Už u předkrmu nás odbourali tak, že jsme si museli dát dezert. Super jídlo, super interiér, milá obsluha. Prostě paráda!!!!!

Poděkujte uživateli Klára T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
APLENDSLOVAKIA, Manager v zařízení Koliba Kamzík, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. listopadu 2017
Překladač Google

Mila pani Klara, velmi pekne dakujeme za Vasu recenziu a verime, ze nas navstivite znova.

S pozdravom, Petra

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. září 2017

V krásném městě - báječném místě (klidné místo, přesto v centru Starého Města).
Posezení - uvnitř (příjemný "slovenský" interier), venku - také moc příjemné.
Servis - profesionální, milý.
Jídlo - lahodné! Skvělá slovenská jídla!
Rozhodně doporučujeme.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli HejHan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
APLENDSLOVAKIA, Manager v zařízení Koliba Kamzík, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. září 2017
Překladač Google

Vazeny host,

velmi pekne dakujeme za Vasu recenziu. Tesi nas, ze Vam u nas chutilo, ze sa Vam pacil priestor a ze ste boli spokojny aj s personálom. Urcite im odovzdame Vasu pochvalu a dufame, ze Vas este budeme moct u nas v buducnosti privitat.

S pozdravom, Peter

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Koliba Kamzík, si také prohlíželi

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Už jste navštívili Koliba Kamzík? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem