Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oblíbený hotel”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
Grand Hotel River Park Bratislava
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 5. března 2016

Nádherný hotel s úžasnými pokoji a spa..Přístup personálu profesionální a milý. Vstupní prostory a restaurace skvělá..Vybavení pokoje s služby taktéž na jedničku..
Mám moc ráda jejich úžasně vysoké postele..

Tip ohledně pokoje: Pokoj s výhledem na nábřeží klidný..
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: dubnu 2015, cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Denisa1973.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (731)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

711731 recenzí

Recenzováno: 28. února 2016 prostřednictvím mobilu

Hotel splnil ocekavani, nenadchl ani vic ani min. Dobre misto pokud chcete mit jistotu kvalitniho pristupu. Priste vyzkousime i wellness . Prijemne, nevlezave. Celkem ma vysoke urovni i snidanove menu
Doporucuji

Datum pobytu: únoru 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli TomsJakub.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 22. listopadu 2015

Tento hotel je doopravdy nádherný. Má moc příjemnou vstupní halu a moc pěkně voní. Při vstupu nás okouzlila nádherná vánoční výzdoba a celkově atmosféra v hotelu. S krásnou restaurací s barem úmístena v přízemí a také samostatný salonek s exkluzivní whisky a doutníky. Je zde take vstup přímo ven na zímní kluzište a k procházce po nábřeží a několik restaurací, které jsou také báječné. Pokoje jsou luxusní. Wellnes je umísten v nejvyším patře a je také suprově vybaven a je nádherný. Prostě pohoda. A super pro odpočinek. Strávili jsme zde víkend a moc pěkně jsme si odpočinuli.

  • Datum pobytu: prosinci 2014, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jana H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elena P, Manager v zařízení Grand Hotel River Park Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2015
Překladač Google

Ďakujeme za zdieľanie dojmov z Vášho pobytu. Veľmi nám záleží na prvom dojme, ktorý u našich hostí vzbudíme a teší nás, že sa nám počas Vášho pobytu podarilo nielen vytvoriť príjemný vianočný pocit už pri vstupe do lobby, ale udržať tento vysoký štandard počas celého víkendu, ktorý ste u nás strávili. Sme radi, že ste si oddýchli v spa a dopriali si skvelé jedlo v našej reštaurácii. Pri Vašej najbližšej Vás pozývame využiť niektorú za našich špeciálnych ponúk, ktoré nájdete na našej stránke.
S pozdravom,
Manažment hotela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. listopadu 2015

River Park hotel je opravdu příjemné místo na přespání. Pokoje jsou luxusně vybaveny a personal je velmi milý. Vždy jsem měla pokoj s výhledem na hrad, takže nevím, co obnáší pokoje s výhledem na řeku, nicméně vždy lituji, že nemám vice času, který bych mohla na hotelu strávit a užít si tak třeba jejich wellness. Co se mi ale již podařilo užít je příjemná delší snídaně s výhledem na promenade u řeky. V okolí hotelu najdete i několik restaurací různých stylů.
Hotel doporučuji.

Tip ohledně pokoje: Hotel nabízí pokoje s výhleddem na hrad nebo na řeku. Pokud mate nějakou preference, nutno předem po...
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: listopadu 2015, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli LindaZCZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elena P, Manager v zařízení Grand Hotel River Park Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2015
Překladač Google

Milá LindaZCZ, ďakujeme za príjemný feedback z Vášho pobytu v Grand Hoteli River Park. Teší nás, že si pobyty u nás užívate a veríme, že sa Vám v budúcnosti podarí nájsť viac času na objavovanie krás Bratislavy. Náš Concierge Vám bude k dispozícii s rôznymi tipmi a radami. Ďakujeme za odporučenie a tešíme sa na Váš ďalší pobyt.
Manažment hotela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. října 2015

zažil jsem ho ještě jako Kempinski. skvělé wellness v nejvyšším patře s úžasným výhledem. skutečný 5*servis. podle mého názoru nejlepší hotel v Bratislavě :) vynikající snídaně, perfektní servis, přeprava vozem roll rolls do centra i z centra zdarma

Tip ohledně pokoje: nejlevnější pokoje mají výhled na silnici
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: listopadu 2014, cestoval(a) s přáteli
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli penecas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elena P, Manager v zařízení Grand Hotel River Park Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. listopadu 2015
Překladač Google

Ďakujeme za Vaše pozitívne slová na adresu Grand Hotela River Park a tešíme sa na vašu najbližšiu návštevu!
Hotelový manažment

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Bratislavě.
Staré Mesto
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Sheraton Bratislava Hotel
Č. 6 z 93 – Bratislava
887 recenzí
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 5 z 93 – Bratislava
1 811 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
NH Bratislava Gate One
Č. 8 z 93 – Bratislava
770 recenzí
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Roset Boutique Hotel
Č. 4 z 93 – Bratislava
640 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Grand Hotel River Park Bratislava? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Grand Hotel River Park Bratislava

Adresa: Dvorakovo nabrezhie 6, Bratislava 811 02, Slovensko (Dříve Kempinski Hotel River Park Bratislava)
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava
Vybavení:
Bar/salon Výběr nápojů Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Restaurace Pokojová služba Lázně Apartmány Bazén Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 2 z 93 hotelů – Bratislava
Rozsah cen: 3 701 Kč–6 656 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — Grand Hotel River Park Bratislava 5*
Pokoje: 231
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Expedia, Booking.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Grand Hotel River Park Bratislava. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem