Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
93 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
124 US$
118 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
129 US$
124 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
133 US$
105 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Apollo Hotel(Bratislava)
94 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
122 US$
103 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
83 US$
Priceline
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
102 US$
97 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Hostel Blues(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
Bezplatné zrušení do 03. 08.
74 US$
72 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bar/salónek
Hotel Set(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
94 US$
51 US$
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Recenze (773)
Filtrovat recenze
773 výsledků
Hodnocení cestovatelů
607
123
30
10
3
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
607
123
30
10
3
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
712773 recenzí
Recenzováno: 28. února 2016 prostřednictvím mobilu

Hotel splnil ocekavani, nenadchl ani vic ani min. Dobre misto pokud chcete mit jistotu kvalitniho pristupu. Priste vyzkousime i wellness . Prijemne, nevlezave. Celkem ma vysoke urovni i snidanove menu
Doporucuji

Datum pobytu: únor 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli TomsJakub.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 22. listopadu 2015

Tento hotel je doopravdy nádherný. Má moc příjemnou vstupní halu a moc pěkně voní. Při vstupu nás okouzlila nádherná vánoční výzdoba a celkově atmosféra v hotelu. S krásnou restaurací s barem úmístena v přízemí a také samostatný salonek s exkluzivní whisky a doutníky. Je zde take vstup přímo ven na zímní kluzište a k procházce po nábřeží a několik restaurací, které jsou také báječné. Pokoje jsou luxusní. Wellnes je umísten v nejvyším patře a je také suprově vybaven a je nádherný. Prostě pohoda. A super pro odpočinek. Strávili jsme zde víkend a moc pěkně jsme si odpočinuli.

  • Datum pobytu: prosinec 2014, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jana H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elena P, Manager v zařízení Grand Hotel River Park Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2015
Překladač Google

Ďakujeme za zdieľanie dojmov z Vášho pobytu. Veľmi nám záleží na prvom dojme, ktorý u našich hostí vzbudíme a teší nás, že sa nám počas Vášho pobytu podarilo nielen vytvoriť príjemný vianočný pocit už pri vstupe do lobby, ale udržať tento vysoký štandard počas celého víkendu, ktorý ste u nás strávili. Sme radi, že ste si oddýchli v spa a dopriali si skvelé jedlo v našej reštaurácii. Pri Vašej najbližšej Vás pozývame využiť niektorú za našich špeciálnych ponúk, ktoré nájdete na našej stránke.
S pozdravom,
Manažment hotela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. listopadu 2015

River Park hotel je opravdu příjemné místo na přespání. Pokoje jsou luxusně vybaveny a personal je velmi milý. Vždy jsem měla pokoj s výhledem na hrad, takže nevím, co obnáší pokoje s výhledem na řeku, nicméně vždy lituji, že nemám vice času, který bych mohla na hotelu strávit a užít si tak třeba jejich wellness. Co se mi ale již podařilo užít je příjemná delší snídaně s výhledem na promenade u řeky. V okolí hotelu najdete i několik restaurací různých stylů.
Hotel doporučuji.

Tip ohledně pokoje: Hotel nabízí pokoje s výhleddem na hrad nebo na řeku. Pokud mate nějakou preference, nutno předem poptat při rezervaci.
  • Datum pobytu: listopad 2015, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli LindaZCZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elena P, Manager v zařízení Grand Hotel River Park Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2015
Překladač Google

Milá LindaZCZ, ďakujeme za príjemný feedback z Vášho pobytu v Grand Hoteli River Park. Teší nás, že si pobyty u nás užívate a veríme, že sa Vám v budúcnosti podarí nájsť viac času na objavovanie krás Bratislavy. Náš Concierge Vám bude k dispozícii s rôznymi tipmi a radami. Ďakujeme za odporučenie a tešíme sa na Váš ďalší pobyt.
Manažment hotela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. října 2015

zažil jsem ho ještě jako Kempinski. skvělé wellness v nejvyšším patře s úžasným výhledem. skutečný 5*servis. podle mého názoru nejlepší hotel v Bratislavě :) vynikající snídaně, perfektní servis, přeprava vozem roll rolls do centra i z centra zdarma

Tip ohledně pokoje: nejlevnější pokoje mají výhled na silnici
  • Datum pobytu: listopad 2014, cestoval(a) s přáteli
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli penecas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elena P, Manager v zařízení Grand Hotel River Park Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. listopadu 2015
Překladač Google

Ďakujeme za Vaše pozitívne slová na adresu Grand Hotela River Park a tešíme sa na vašu najbližšiu návštevu!
Hotelový manažment

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2015

Vzhledem k tomu, že hotel patří mezi nejluxusnější hotely na Slovensku, tak ve mě nezanechal pocit, že bych se chtěl do hotelu vrátit. Recepčí byli profesionální a tak nějak profesionálně usměvaví... V lobby baru tam už to bylo horší, slečna, která roznášela pití, byla fakt nepříjemná a protivná, na další pivo bych už odvahu neměl. Pokoje byli super, to nemám připomínky. Kuchyně výborná, ale z ničeho jsem si na zadek nesedl, když to srovnám s hotelem v Madarsku, který měl jen čtyři hvězdičky, tak tam byla kuchyně o dvě třídy výše.

  • Datum pobytu: červenec 2015, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Perucini.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elena P, Manager v zařízení Grand Hotel River Park Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. listopadu 2015
Překladač Google

Ďakujeme za recenziu Vášho pobytu v Grand Hoteli River Park. Teší nás, že ste si náš hotel vybrali a ocenili profesionalitu recepcie, hotelovú izbu i kuchyňu. Vaše pripomienky evidujeme a budeme sa nimi zaoberať. Naším cieľom je prekonávať očakávania našich hostí a pevne veríme, že počas Vášho ďalšieho pobytu sa nám podarí, napríklad aj úplne novým menu v našej reštaurácii. Radi Vás u nás opäť privítame.
S pozdravom,
Hotelový manažment

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze