Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hobok”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Hotel Danubia Gate Bratislava
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 7. července 2016

  • Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Amoma.com.
1  Poděkujte uživateli 94petrn.
Tato recenze je subjektivním názorem cestovatele a není názorem společnosti TripAdvisor LLC ani jejích partnerů.
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC ani jejích partnerů.
Napsat recenziRecenze (902)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1721902 recenzí

Recenzováno: 29. května 2016

Hotel v centru Bratislavy, jež je standardně vybaven, podává standardní snídaně připravují standardní kafe. Co je nadstandardní jsou zaměstnanci. Ti dělají rozdíl mezi tímto hotelem a ostatními hotely. Zvlášť v recepci pracují lidé na svém místě. Z toho důvodu mohu služby hotelu jen doporučit.

  • Datum pobytu: květnu 2016, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli VaLe221969.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. června 2016
Překladač Google

Vazeny host,

dakujeme za mile hodnotenie. Uvedomujeme si, ze zamestnanci su zaklad kazdeho uspechu aj neuspechu. My mame naozaj jedinecnych a vynimocnych ludi. Tesime sa, ze sa s nami hostia tak dobre citia.

Verime, ze nas opat navstivite.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. května 2016 prostřednictvím mobilu

Nemůžu si pomoct ale dle mého nejlepší hotel co jsem navštívil za poslední 2 roky. Vysoký komfort ubytování milý personál a služby na vynikající úrovni. Snídaně velmi chutná dokonce i čerstvé smoothie. Zaporem byla jen tento víkend zavřená restaurace a výhled z pokoje na dvůr. Na druhou stranu s vyrivou vanou na pokoji mi to nevadilo. Rádi se zase vrátíme.

Datum pobytu: květnu 2016, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Michal B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. prosince 2015

Hotel jsme vyuzili jen jako prespani behem sluzebni cesty, ale i za tak kratkou dobu muzu pozitivne ohodnotit personal, ktery pusobil velmi pratelsky. Pokoje jsou ciste, hezky vybavene, snidane formou bufetu byla naprosto dostacujici, nic mi nechybelo. Hotel bych zvolila i pri pristi navsteve.

  • Datum pobytu: prosinci 2015, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Evelynee K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2015
Překladač Google

Vazena hostka,

dakujeme velmi pekne za Vase pozitivne slova. Velmi sa tesim, ked sa u nas hostia tak dobre citia. Budeme sa tesit na Vasu dalsiu navstevu.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. prosince 2015

Málo v kterém hotelu se skutečně cítím jako "host doma" - velmi osobní zážitek; pečující personál dává pocit, že se stará jen a jen o Vás; malé "vychytávky" pobyt tak zpříjemní, že se nechce odjíždět.

  • Datum pobytu: prosinci 2015, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Iveta N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2015
Překladač Google

Vazena hostka,

robime vsetko preto, aby sa nasi hostia citili u nas ako doma. Som velmi stastna, ze ste sa tak citili. Mame skvely tim, uzasnych ludi, ktori su pripraveni hosti kazdy den tesit a prekvapovat. Budeme sa tesit na Vasu dalsiu navstevu.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Bratislavě.
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 4 z 94 – Bratislava
1 878 recenzí
Staré Mesto
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
NH Bratislava Gate One
Č. 7 z 94 – Bratislava
789 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Mercure Bratislava Centrum
Č. 14 z 94 – Bratislava
1 663 recenzí
Hotel Devin
Č. 6 z 94 – Bratislava
676 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Hotel Danubia Gate Bratislava? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Hotel Danubia Gate Bratislava

Adresa: Dunajska 26 | Staré mesto, Bratislava 811 08, Slovensko
Telefonní číslo:
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Bezplatné parkování Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 2 z 94 hotelů – Bratislava
Rozsah cen: 1 715 Kč–2 686 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Hotel Danubia Gate Bratislava 4*
Pokoje: 32
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Hotel Danubia Gate Bratislava. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem