Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Danubia Gate Bratislava
Hotely poblíž
111 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
109 US$
104 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
86 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
157 US$
138 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
131 US$
117 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
88 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Hotel Bratislava(Bratislava)
81 US$
79 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
136 US$
126 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Apollo Hotel(Bratislava)
89 US$
84 US$
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
98 US$
92 US$
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Recenze (922)
Filtrovat recenze
922 výsledků
Hodnocení cestovatelů
683
201
30
6
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
683
201
30
6
2
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
1419922 recenzí
Recenzováno: 19. října 2016

V centru města příjemný hotel, příjemné ceny, příjemný perzonál, příjemné pokoje.. Kousek přes cestu výborná restaurace Městský pivovar - vřele doporučuji.. Parkování dostupné.. Památky jsou nedaleko..

  • Datum pobytu: srpen 2016, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Tarishanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. září 2016

Hotel Danubia Gate je výborný hotel s velmi milým personálem, který se vám snaží za všech okolností vyjít vstříc, hlavně na recepci slečna Nora, ale i ostatní její kolegyně. Mají krásné a vkusně zařízené pokoje a vynikající nabídku snídaní. Byl jsem 2x, v obou případech jsem byl maximálně spokojen. Do konce roku plánuji ještě 5 návštěv tohoto skvělého hotelu.

Tip ohledně pokoje: Pokoje De Luxe jsou skvělé.
  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli ondarza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. září 2016
Překladač Google

Vazeny host,

dakujeme velmi pekne za Vase mile slova. Tesim sa, ze sa u nas tak vyborne citite a ze su nasi kolegovia tak napomocni. Tesime sa na Vase dalsie navstevy.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. července 2016

  • Datum pobytu: červenec 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Amoma.com.
Tato recenze je subjektivním názorem cestovatele a není názorem společnosti TripAdvisor LLC ani jejích partnerů.
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC ani jejích partnerů.
Recenzováno: 29. května 2016

Hotel v centru Bratislavy, jež je standardně vybaven, podává standardní snídaně připravují standardní kafe. Co je nadstandardní jsou zaměstnanci. Ti dělají rozdíl mezi tímto hotelem a ostatními hotely. Zvlášť v recepci pracují lidé na svém místě. Z toho důvodu mohu služby hotelu jen doporučit.

  • Datum pobytu: květen 2016, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli VaLe221969.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. června 2016
Překladač Google

Vazeny host,

dakujeme za mile hodnotenie. Uvedomujeme si, ze zamestnanci su zaklad kazdeho uspechu aj neuspechu. My mame naozaj jedinecnych a vynimocnych ludi. Tesime sa, ze sa s nami hostia tak dobre citia.

Verime, ze nas opat navstivite.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. května 2016 prostřednictvím mobilu

Nemůžu si pomoct ale dle mého nejlepší hotel co jsem navštívil za poslední 2 roky. Vysoký komfort ubytování milý personál a služby na vynikající úrovni. Snídaně velmi chutná dokonce i čerstvé smoothie. Zaporem byla jen tento víkend zavřená restaurace a výhled z pokoje na dvůr. Na druhou stranu s vyrivou vanou na pokoji mi to nevadilo. Rádi se zase vrátíme.

Datum pobytu: květen 2016, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Michal B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze