Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tenhle hotel má prostě všechno, nej v Bratislavě”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Hotel Danubia Gate Bratislava
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 19. prosince 2016

Pro mě zatím nejlepší hotel v Bratislavě. Neměla jsem co vytknout, snad jen příliš měkké postele. Dobrá vzdálenost od historického centra, pohodlné parkování ve dvoře (placené), příjemný a vstřícný personál, sklenka šampaňského na uvítanou. Pokoje kategorie deluxe opravdu velmi prostorné (na centrum města obzvlášť), velká postel, sedací nábytek, psací stůl, kompletně vybavené pc, tiskárna, skener... V koupelně vířivka, svíčky a koupelová sůl, župany, až nám bylo líto, že máme na večer lístky do opery... :-) Snídaně pestré, kvalitní. Myslím, že tento servis nenabízí většina i dražších hotelů v Bratislavě.

Tip ohledně pokoje: Pokoje do dvora jsou tiché, na ulici stejně není moc hezký výhled.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli KaterinaMO.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. prosince 2016
Překladač Google

Dobry den,

dakujeme krasne za Vasu vynikajucu spatnu vazbu. Sme stastni, ze sa Vam u nas tak velmi pacilo a verime, ze Vas budeme moct opat uvitat v nasom hoteliku. Chceme, aby sa hostia citili prijemne, snazime sa robit vsetko, co je v nasich silach, aby sme vytvarali pohodovu rodinnu atmosferu. Sme tu pre vas!

Prajeme Vam krasne sviatky a do skoreho videnia.

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (867)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

59867 recenzí

Recenzováno: 16. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Danubia Gate je vyborny hotel, skvele sluzby, velmi mily, vstricny a ochotny personal. Vyborna kuchyne a zacali zase varit vecere.
Citil jsem se opecovavany jako v bavlnce a pri nasledujici navsteve Bratislavy opet vyuziju tento hotel.

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli ondarza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2016
Překladač Google

Vazeny host,

dakujeme za Vase skvele hodnotenie a za Vasu doveru. Velmi sa tesime, ze sa k nam vraciate a velmi radi sa o Vas vzdy postarame. Dakujeme este raz, ze ste si nasli cas napisat o Vasich pobytoch a do skoreho videnia v hoteli Danubia gate.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2016

V hotelu jsme byli zatím jen jednou, na odpočinkovém víkendu a mohu jen chválit. Příjemný, velký pokoj s vířivkou, pro dva ideální, v klidné části hotelu. Veškerý personál byl velmi příjemný a ochotný, snídaně perfektní, velký výběr. Kuřáky potěší balkonek v mezipatře (nemusíte s cigaretou před hotel).

Datum pobytu: říjnu 2016
1  Poděkujte uživateli Vrrnka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 19. října 2016

V centru města příjemný hotel, příjemné ceny, příjemný perzonál, příjemné pokoje.. Kousek přes cestu výborná restaurace Městský pivovar - vřele doporučuji.. Parkování dostupné.. Památky jsou nedaleko..

  • Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Tarishanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. září 2016

Hotel Danubia Gate je výborný hotel s velmi milým personálem, který se vám snaží za všech okolností vyjít vstříc, hlavně na recepci slečna Nora, ale i ostatní její kolegyně. Mají krásné a vkusně zařízené pokoje a vynikající nabídku snídaní. Byl jsem 2x, v obou případech jsem byl maximálně spokojen. Do konce roku plánuji ještě 5 návštěv tohoto skvělého hotelu.

Tip ohledně pokoje: Pokoje De Luxe jsou skvělé.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli ondarza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. září 2016
Překladač Google

Vazeny host,

dakujeme velmi pekne za Vase mile slova. Tesim sa, ze sa u nas tak vyborne citite a ze su nasi kolegovia tak napomocni. Tesime sa na Vase dalsie navstevy.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Bratislavě.
Staré Mesto
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 5 z 92 – Bratislava
1 752 recenzí
Skaritz Hotel & Residence
Č. 6 z 92 – Bratislava
607 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
NH Bratislava Gate One
Č. 7 z 92 – Bratislava
757 recenzí
Mercure Bratislava Centrum
Č. 14 z 92 – Bratislava
1 600 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Hotel Danubia Gate Bratislava? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Hotel Danubia Gate Bratislava

Adresa: Dunajska 26 | Staré mesto, Bratislava 811 08, Slovensko
Telefonní číslo:
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Bezplatné parkování Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 3 z 92 hotelů – Bratislava
Rozsah cen: 1 987 Kč–2 839 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Hotel Danubia Gate Bratislava 4*
Pokoje: 32
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Hotels.com, Agoda, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Hotel Danubia Gate Bratislava. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem