Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Danubia Gate Bratislava
Hotely poblíž
Hotel Albrecht(Bratislava)
138 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
122 US$
112 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Ibis Bratislava Centrum(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
96 US$
80 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
131 US$
118 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
98 US$
85 US$
Mercure
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
75 US$
NH Hotels
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
121 US$
79 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
121 US$
114 US$
Travelocity
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
122 US$
90 US$
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Hotel Avance(Bratislava)
109 US$
99 US$
Priceline
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Recenze (916)
Filtrovat recenze
916 výsledků
Hodnocení cestovatelů
678
200
30
6
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
678
200
30
6
2
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
1217916 recenzí
Recenzováno: 16. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Danubia Gate je vyborny hotel, skvele sluzby, velmi mily, vstricny a ochotny personal. Vyborna kuchyne a zacali zase varit vecere.
Citil jsem se opecovavany jako v bavlnce a pri nasledujici navsteve Bratislavy opet vyuziju tento hotel.

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli ondarza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2016
Překladač Google

Vazeny host,

dakujeme za Vase skvele hodnotenie a za Vasu doveru. Velmi sa tesime, ze sa k nam vraciate a velmi radi sa o Vas vzdy postarame. Dakujeme este raz, ze ste si nasli cas napisat o Vasich pobytoch a do skoreho videnia v hoteli Danubia gate.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2016

V hotelu jsme byli zatím jen jednou, na odpočinkovém víkendu a mohu jen chválit. Příjemný, velký pokoj s vířivkou, pro dva ideální, v klidné části hotelu. Veškerý personál byl velmi příjemný a ochotný, snídaně perfektní, velký výběr. Kuřáky potěší balkonek v mezipatře (nemusíte s cigaretou před hotel).

Datum pobytu: říjnu 2016
1  Poděkujte uživateli Vrrnka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 19. října 2016

V centru města příjemný hotel, příjemné ceny, příjemný perzonál, příjemné pokoje.. Kousek přes cestu výborná restaurace Městský pivovar - vřele doporučuji.. Parkování dostupné.. Památky jsou nedaleko..

  • Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Tarishanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. září 2016

Hotel Danubia Gate je výborný hotel s velmi milým personálem, který se vám snaží za všech okolností vyjít vstříc, hlavně na recepci slečna Nora, ale i ostatní její kolegyně. Mají krásné a vkusně zařízené pokoje a vynikající nabídku snídaní. Byl jsem 2x, v obou případech jsem byl maximálně spokojen. Do konce roku plánuji ještě 5 návštěv tohoto skvělého hotelu.

Tip ohledně pokoje: Pokoje De Luxe jsou skvělé.
  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli ondarza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. září 2016
Překladač Google

Vazeny host,

dakujeme velmi pekne za Vase mile slova. Tesim sa, ze sa u nas tak vyborne citite a ze su nasi kolegovia tak napomocni. Tesime sa na Vase dalsie navstevy.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. července 2016

  • Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Amoma.com.
Tato recenze je subjektivním názorem cestovatele a není názorem společnosti TripAdvisor LLC ani jejích partnerů.
Panyiova, Generálny riaditeľ v zařízení Hotel Danubia Gate Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC ani jejích partnerů.
Zobrazit další recenze