Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
63 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Upozornění na slevy! 19 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 19 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 78 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

Apollo Hotel(Bratislava)
74 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Upozornění na slevy! 10 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 10 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 82 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

157 US$
139 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
108 US$
101 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
126 US$
102 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
87 US$
82 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
107 US$
93 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
107 US$
96 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Hostel Blues(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
97 US$
51 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bar/salónek
Hotel Set(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
89 US$
49 US$
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Recenze (1 717)
Filtrovat recenze
1 717 výsledků
Hodnocení cestovatelů
888
653
134
28
14
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
888
653
134
28
14
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 717 recenzí
Recenzováno: 15. dubna 2017

vlastně nevím co vytknout, ale i co pochválit, postel byla slabá, spaní opravdu nic moc, trochu omšelé a opotřebované vybavení a ani čistota nebyla nijak zázračná, cena nízká, což bylo fajn ale co dál ...... ?

  • Datum pobytu: duben 2017, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli pavel717.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MercureBratislava, General Manager v zařízení Mercure Bratislava Centrum Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. dubna 2017
Překladač Google

Dear Guest, Thank you for feedback about your experience at the Mercure Bratislava Centrum Hotel. I am sorry that your stay did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At our hotel, we do try to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Ladislav Olcsvary General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. března 2017

Průměrný hotel, rozbitá sprcha v koupelně, , dobrá snídaně. Myslím že hotel tohoto řetece by měl mít vyšší kvalitu služeb. Tváří se jako TOP, ale služby a kvalita tomu neodpovídá. Perosnál snaživý, ochotný.

Datum pobytu: únor 2017, cestoval(a) sólo
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli Petr T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MercureBratislava, General Manager v zařízení Mercure Bratislava Centrum Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. března 2017
Překladač Google

Vážený klient,

Som vám vďačný za váš čas a vyhodnocovanie náš hotel a opúšťať komentár na pobyt. Každá spätná väzba je pre nás dôležitá, aby sa zlepšila kvalita našich služieb.
Best of pozdravom a šťastné cestovanie,
Ladislav Olcsvary
Generálny riaditeľ

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. července 2016

Hotel je na velmi moderní úrovni , vynikající personál od recepce až po úklid . Připraveni Vám ze vším pomoci . Také poloha hotelu je úžasná u nádraží tak výlet do Vídně pohodlný což poradily v hotelu a do centra je to kousek. Prostě doporučuji .
Jen koupelna budí po příchodu do pokoje šok , ale v podstatě moderní hotel. Mají i kuřácké pokoje . Snídaně super .

  • Datum pobytu: červenec 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli drahoslavavrakova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MercureBratislava, General Manager v zařízení Mercure Bratislava Centrum Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. srpna 2016
Překladač Google

Dear client,
a big thank you from Mercure Bratislva centrum.
It is always a pleasure to read a positive review. In the name of our hotel team I would like to tell you that we are very grateful to you for your kind words and time you took to share your experience with the other travelers.
Best of regards and happy traveling,
Ladislav Olcsvary
General manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. června 2016

Kvalitní business hotel, skvělý servis, bohatá snídaně, čisté a prostorné pokoje. S pobytem jsem byla spokojena. Jedinou výtkou je prosklená koupena bez dveří. Milý a vstřícný personál na recepci i v restauraci.

  • Datum pobytu: květen 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Mercure Hotels.
1  Poděkujte uživateli kkkaterina601.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MercureBratislava, General Manager v zařízení Mercure Bratislava Centrum Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. června 2016
Překladač Google

Dobrý deň z hotela Mercure Bratislava centrum,
Vážená klientka,

sme skutočne radi, že náš hotel i služby na Vás spravili dobrý dojem, o ktorý sa neúnavne snažíme. Ďakujeme za milé slová a pochvalu kolegov z recepcie a reštaurácie.
Už teraz netrpezlivo očakávame na Vašu ďalšiu návštevu.

S úctou,
Ladislav Olcsvary,
Riaditeľ hotela

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. února 2016

Mercure Bratisalava je moje první volba při business tripech na Slovensko. Profesionální personál mi obvykle poskytne důležitý odpočinek bez starostí na mých služebních cestách. Manažer pan Batora ochotně splní i náročnější přání.

  • Datum pobytu: únor 2016, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Oldrich K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MercureBratislava, Front Office Manager v zařízení Mercure Bratislava Centrum Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. února 2016
Překladač Google

Dobrý deň pán Oldrich K,

ďakujeme Vám za pozitívnu reklamu.
Budeme sa snažiť zo všetkých síl, aby ste boli i naďalej spokojný.

S úctou,
Rado Bátora
Quality manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze