Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
67 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Upozornění na slevy! 11 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 11 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 75 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

Hotel Set(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
63 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
87 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Apollo Hotel(Bratislava)
73 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Hostel Blues(Bratislava)(Skvělá hodnota!)
Bezplatné zrušení do 26. 07.
Zarezervujte nyní, zaplaťte při pobytu
97 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bar/salónek
114 US$
102 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
101 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
Recenze (2 028)
Filtrovat recenze
2 028 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 330
576
77
27
18
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 330
576
77
27
18
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
272 028 recenzí
Recenzováno: 29. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Jako plusy hodnotím následující:
+poloha hotelu
+ možnost pohodlného parkování
+čistota pokojů

Jako mínusy hodnotím následující:
- personál
- podprůměrná až slabá kuchyně ( pyšní se svými Burgery - Houska byla kupovaná, maso suché a nedrželo pohromadě, asi nejhorší burger co jsem kdy jedl)
- ceny absolutně neodpovídají kvalitě poskytovaných služeb

Celkově hodnotím tento hotel jako podprůměrný.

Datum pobytu: prosinec 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Pavel O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zuzana G, Manažér v zařízení LOFT Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. prosince 2017
Překladač Google

Milý hosť,

ďakujeme za vaše hodnotenie na Tripadvisore. Sme radi, že ste ocenili polohu hotela, parkovanie v garáži a čistotu izby. Mrzí ma, že nespokojnosť s burgerom sa podpísala na vašej celkovej nespokojnosti s hotelom. Každopádne ďakujeme za váš feeddback.
S pozdravom,
Zuzana Gánóczy, resident manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. prosince 2017

Vkusné, čisté ubytování, příjemný personál, skvělá poloha, a v neposlední řadě úžasné snídaně.Velký výběr, neustále doplnováno, čisto, uklizeno. Minibar na rodinném pokoji k dispozici.Personál na recepci ochotný.

Tip ohledně pokoje: Pěkný rodinný pokoj
  • Datum pobytu: prosinec 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli martinkak2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zuzana G, Manažér v zařízení LOFT Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. prosince 2017
Překladač Google

Milý hosť,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vaše hodnotenie na Tripadvisore. Sme veľmi radi, že ste boli s pobytom a službami u nás spokojný.
Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.

S pozdravom,
Zuzana Gánóczy, rezident manažér

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. září 2017 prostřednictvím mobilu

Skvělý hotel s působyvým interiérem, za adekvátní cenu. Restaurace v přízemi velmi pěkná s rychlou a milou obsluhou, jídlo i pivo vynikající. Navštívili jsme i místní vinotéku a byli nadšeni z výběru vín.

Datum pobytu: červen 2017
Poděkujte uživateli Q7D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zuzana G, Manager v zařízení LOFT Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. září 2017
Překladač Google

Milý hosť,

veľmi pekne Ďakujeme za Vaše hodnotenie na Tripadvisore. Veľmi nás teší, že ste boli s hotelom, reštauráciou aj barom a ich ponukou spokojný. Budeme veľmi radi, keĎ nás opäť niekedy navštívite.
S pozdravom,

Zuzana Gánóczy, resident manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. září 2017

Příjemný hotel, jen nejsou úplně super odhlučněné pokoje, ale i to se dá zvládnout, zvlášť když si člověk zajde na dobrou večeři a drink do místní restaurace. Jako pozornost - welcome drink je sklenka vína zdarma. Mini bar na pokoji (pepsi, voda, pivo, káva, čaj) je také zadamo, takže se i dobře pracuje z hotelového pokoje.

  • Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jana R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zuzana G, Manager v zařízení LOFT Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2017
Překladač Google

Milý hosť,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie na Tripadvisore. Sme radi, že ste si pre Váš pobyt zvolili hotel LOFT, a že ste s našimi službami boli spokojná. Veľmi nás teší, že ste využili aj služby reštaurácie a rovnako ste boli spokojná. Budeme veľmi radi, keď náš hotel navštívite opäť.
S pozdravom,
Zuzana Gánóczy, resident manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. srpna 2017

Tento hotel nás příjemně překvapil, pokoje pěkné, čisté. Večer jsme zašli do restaurace na večeři, která byla vynikající. Co nás ale dostalo nejvíce, jsou snídaně! Takový výběr jsme nezažili nikde, opravdu super.Už jen kvůli tomu se sem rádi vrátíme.

  • Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli martinkak2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zuzana G, Manager v zařízení LOFT Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2017
Překladač Google

Milí hostia,

ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie. Sme radi, že sme naplnili Vaše očakávania, a že ste boli s pobytom a službami hotela LOFT spokojní. Teší nás, že Vás ohúrili naše raňajky:) Budeme veľmi radi, keď Vás budeme môcť niekedy opäť privítať.

S pozdravom,
Zuzana Gánóczy, resident manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze