Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.
Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hledáte nejnižší ceny hotelů? Jste na správném místě. Procházíme pro Vás více než 200 webů.

“Vikendovy pobyt” 5 z 5 bublinek
Recenze Marrol's Boutique Hotel Bratislava

Nejlepší ceny pro
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 2 další stránky!
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Zaujímá 1. místo z 94 hotelů v Bratislavě
Certifikát výjimečnosti
Praha, Česká republika
Přispěvatel úrovně
5 recenzí
“Vikendovy pobyt”
5 z 5 bublinek Recenzováno: 21. července 2016

Vynikajici typ pro vikend ve stredu Bratislavy. Hotel je umisteny par kroku od historickeho centra. Stylizovany do designu ze zacatku 20. stoleti a velmi utulny. Podzemni garaze. Personal a sluzby na prvotridni urovni. Na pokoji jsem zapomnel nekolik golfovych a klubovych karet a recepce me ihned v pondeli kontaktovala a karty poslali postou. Vynikajici restaurace. Velke diky.

  • Datum pobytu: v červenci 2016, cestoval(a): jako pár
    • 5 z 5 bublinek
      Kvalita spánku
    • 5 z 5 bublinek
      Čistota
    • 5 z 5 bublinek
      Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Martin V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi., 28. července 2016
Překladač Google
Vazeni hostia,
dakujeme velmi pekne za ocenenie nasich sluzieb. Bolo nam ctou Vas u nas privitat. Tesime sa na dalsiu navstevu v buducnosti.
S prianim vsetkeho dobreho
Monika Slobodova
FOM
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

1 483 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    1 210
    219
    41
    9
    4
Zobrazit recenze pro
136
801
80
205
Souhrn hodnocení
  • Umístění
  • Kvalita spánku
  • Pokoje
  • Služba
    5 z 5 bublinek
  • Cena / kvalita
  • Čistota
    5 z 5 bublinek
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Dánština jako první
  • Holandština jako první
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Řečtina jako první
  • Čínština (zjednodušená) jako první
  • Italština jako první
  • Japonština jako první
  • Korejština jako první
  • Norština jako první
  • Polština jako první
  • Portugalština jako první
  • Ruština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Švédština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Praha, Česká republika
Přispěvatel úrovně
94 recenzí
36 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 bodů za pomoc
3 z 5 bublinek Recenzováno: 29. května 2016

Tento hotel se dle mě liší dizajnem, vybavením, je prostě jiný. Doporučuji pro lidi, kteří mají rádi změnu. Akorát by možná stálo za zmínku vylepšit interiér. V okolí mě nic nerušilo, klid a pohoda. Služby vcelku fajn, stálo za to se sem podívat.

Datum pobytu: v únoru 2016
Užitečné?
Poděkujte uživateli peterkE9659LM.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi., 1. června 2016
Překladač Google
Vážený hosť,
ďakujeme za Vašu návštevu a spätnú väzbu.
Prajeme pekné leto a všetko dobré.
S pozdravom
Monika Slobodová
FOM
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
3 recenze
3 recenze hotelů
5 z 5 bublinek Recenzováno: 29. února 2016 prostřednictvím mobilu

Naprosto úžasný hotel, luxusní hotelové pokoje,velice čisté a příjemné. V hale je krb, který působí velice hřejivým dojmem a personál je moc příjemný a ochotný.Měli jsme pouze snídaně ale ty také nezklamaly...bohatý výběr ovoce,zeleniny,pečiva i desertů. Ráda ostatním vřele doporučuji!

Datum pobytu: v listopadu 2015, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
Poděkujte uživateli Eva P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi., 7. března 2016
Překladač Google
Milí hostia,
ďakujeme za Vašu návštevu a slová uznania. Radi Vás opäť u nás privítame.
S prianím všetkého najlepšieho
Monika Slobodová
FOM
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Praha, Česká republika
Přispěvatel úrovně
58 recenzí
9 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 28 bodů za pomoc
5 z 5 bublinek Recenzováno: 27. ledna 2016

Hotel Marrol's doporučuji všem. Velice příjemný personál jak na recepci tak i v restauraci. Již při příjezdu vás velice milej personál přivítá. Pokoje hotelu jsou velice útulné. Rozhodně doporučuji zajít na večeři do restaurace kde je milej personál. Pro relax doporučuji Spa centrum. Rozhodne všem doporučuji.

Datum pobytu: v dubnu 2015
Užitečné?
Poděkujte uživateli Denisa P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi., 29. ledna 2016
Překladač Google
Mily host / milí hostia,
velmi pekne dakujeme za slova uznania. Verime, ze budeme aj nadalej Vasim hotelom, do ktoreho sa budete radi vracat. Pre Vasu informaciu, vo februari bude nasa restauracia "v novom sate", verime, ze ju coskoro vyskusate. Uz teraz sa na Vas velmi tesime.
S prianim vsetkeho najlepsieho
Monika Slobodova
FOM
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Praha, Česká republika
Přispěvatel úrovně
14 recenzí
9 recenzí hotelů
5 z 5 bublinek Recenzováno: 18. prosince 2014

Skutečnost předčila již tak vysoké (na základě výborných předešlých hodnocení na různých serverech) očekávání - hotel je jedním z těch, které budete jen s těžkým srdcem opouštět. Prostředí, umělecká díla, personál, restaurace, pokoje a hlavně - ten jen velmi těžko definovatelný pocit naprosté pohody a nevtíravého luxusu ..

  • Datum pobytu: v prosinci 2014, cestoval(a): pracovně
    • 5 z 5 bublinek
      Kvalita spánku
    • 5 z 5 bublinek
      Čistota
    • 5 z 5 bublinek
      Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli 777Jitka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi., 8. ledna 2015
Překladač Google
Mili hostia,
sme velmi radi, ze kvalita sluzieb nasho hotela predcila Vase ocakavania. Slova uznania, ktore pisete, su velkou motivaciou pre nas vsetkych aj do buducnosti. Prajeme Vam vsetko dobre a tesime sa opat na Vasu navstevu.
So srdecnym pozdravom
Monika Slobodova
FOM
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Bratislavě.
Tulip House Boutique Hotel
Zaujímá 3. místo z 94 v destinaci Bratislava
5.0 z 5 bublinek 567 recenzí
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Zaujímá 5. místo z 94 v destinaci Bratislava
4.5 z 5 bublinek 1 417 recenzí
Hotel Danubia Gate Bratislava
Zaujímá 2. místo z 94 v destinaci Bratislava
4.5 z 5 bublinek 769 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Grand Hotel River Park Bratislav...
Zaujímá 4. místo z 94 v destinaci Bratislava
4.5 z 5 bublinek 651 recenzí
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Brat...
Zaujímá 14. místo z 94 v destinaci Bratislava
4.0 z 5 bublinek 893 recenzí
Hotel Devin
Zaujímá 10. místo z 94 v destinaci Bratislava
4.5 z 5 bublinek 508 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Marrol's Boutique Hotel Bratislava? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Marrol's Boutique Hotel Bratislava

Zařízení: Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Adresa: Tobrucka 4, Bratislava 811 02, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava > Staré Mesto
Vybavení:
Bar/salon Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Restaurace Pokojová služba Služba kyvadlové dopravy Lázně Apartmány
Styl hotelu:
Romantický hotel v Bratislavě č. 1
Rodinný hotel v Bratislavě č. 1
Luxusní hotel v Bratislavě č. 1
Lázeňský hotel v Bratislavě č. 1
Business hotel v Bratislavě č. 3
Rozsah cen (za noc): 2 307 Kč–3 828 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — Marrol's Boutique Hotel Bratislava 5*
Pokoje: 54
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Hotels.com, Booking.com, Expedia a Agoda. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Marrol's Boutique Hotel Bratislava. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Marrols Hotel Bratislava

Je toto Váš profil na webu TripAdvisor?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem