Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vikendovy pobyt”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 21. července 2016

Vynikajici typ pro vikend ve stredu Bratislavy. Hotel je umisteny par kroku od historickeho centra. Stylizovany do designu ze zacatku 20. stoleti a velmi utulny. Podzemni garaze. Personal a sluzby na prvotridni urovni. Na pokoji jsem zapomnel nekolik golfovych a klubovych karet a recepce me ihned v pondeli kontaktovala a karty poslali postou. Vynikajici restaurace. Velke diky.

  • Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) v páru
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Martin V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. července 2016
Překladač Google

Vazeni hostia,
dakujeme velmi pekne za ocenenie nasich sluzieb. Bolo nam ctou Vas u nas privitat. Tesime sa na dalsiu navstevu v buducnosti.
S prianim vsetkeho dobreho
Monika Slobodova
FOM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (1 622)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

371 622 recenzí

Recenzováno: 29. května 2016

Tento hotel se dle mě liší dizajnem, vybavením, je prostě jiný. Doporučuji pro lidi, kteří mají rádi změnu. Akorát by možná stálo za zmínku vylepšit interiér. V okolí mě nic nerušilo, klid a pohoda. Služby vcelku fajn, stálo za to se sem podívat.

Datum pobytu: únoru 2016
Poděkujte uživateli peterkE9659LM.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. června 2016
Překladač Google

Vážený hosť,
ďakujeme za Vašu návštevu a spätnú väzbu.
Prajeme pekné leto a všetko dobré.
S pozdravom
Monika Slobodová
FOM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. února 2016 prostřednictvím mobilu

Naprosto úžasný hotel, luxusní hotelové pokoje,velice čisté a příjemné. V hale je krb, který působí velice hřejivým dojmem a personál je moc příjemný a ochotný.Měli jsme pouze snídaně ale ty také nezklamaly...bohatý výběr ovoce,zeleniny,pečiva i desertů. Ráda ostatním vřele doporučuji!

Datum pobytu: listopadu 2015, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Eva P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. března 2016
Překladač Google

Milí hostia,
ďakujeme za Vašu návštevu a slová uznania. Radi Vás opäť u nás privítame.
S prianím všetkého najlepšieho
Monika Slobodová
FOM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. ledna 2016

Hotel Marrol's doporučuji všem. Velice příjemný personál jak na recepci tak i v restauraci. Již při příjezdu vás velice milej personál přivítá. Pokoje hotelu jsou velice útulné. Rozhodně doporučuji zajít na večeři do restaurace kde je milej personál. Pro relax doporučuji Spa centrum. Rozhodne všem doporučuji.

Datum pobytu: dubnu 2015
Poděkujte uživateli Denisa P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. ledna 2016
Překladač Google

Mily host / milí hostia,
velmi pekne dakujeme za slova uznania. Verime, ze budeme aj nadalej Vasim hotelom, do ktoreho sa budete radi vracat. Pre Vasu informaciu, vo februari bude nasa restauracia "v novom sate", verime, ze ju coskoro vyskusate. Uz teraz sa na Vas velmi tesime.
S prianim vsetkeho najlepsieho
Monika Slobodova
FOM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. prosince 2014

Skutečnost předčila již tak vysoké (na základě výborných předešlých hodnocení na různých serverech) očekávání - hotel je jedním z těch, které budete jen s těžkým srdcem opouštět. Prostředí, umělecká díla, personál, restaurace, pokoje a hlavně - ten jen velmi těžko definovatelný pocit naprosté pohody a nevtíravého luxusu ..

  • Datum pobytu: prosinci 2014, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli 777Jitka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MonicaBratislava, Manažér recepcie v zařízení Marrol's Boutique Hotel Bratislava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2015
Překladač Google

Mili hostia,
sme velmi radi, ze kvalita sluzieb nasho hotela predcila Vase ocakavania. Slova uznania, ktore pisete, su velkou motivaciou pre nas vsetkych aj do buducnosti. Prajeme Vam vsetko dobre a tesime sa opat na Vasu navstevu.
So srdecnym pozdravom
Monika Slobodova
FOM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Bratislavě.
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 5 z 92 – Bratislava
1 773 recenzí
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Roset Boutique Hotel
Č. 4 z 92 – Bratislava
635 recenzí
NH Bratislava Gate One
Č. 7 z 92 – Bratislava
764 recenzí
Hotel Danubia Gate Bratislava
Č. 3 z 92 – Bratislava
873 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Marrol's Boutique Hotel Bratislava? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Marrol's Boutique Hotel Bratislava

Adresa: Tobrucka 4, Bratislava 811 02, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava > Staré Mesto
Vybavení:
Bar/salon Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Restaurace Pokojová služba Služba kyvadlové dopravy Lázně Apartmány
Styl hotelu:
Romantický hotel v Bratislavě č. 1
Lázeňský hotel v Bratislavě č. 1
Luxusní hotel v Bratislavě č. 1
Rodinný hotel v Bratislavě č. 1
Business hotel v Bratislavě č. 3
Rozsah cen: 2 496 Kč–5 881 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — Marrol's Boutique Hotel Bratislava 5*
Pokoje: 54
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Hotels.com, Booking.com, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Marrol's Boutique Hotel Bratislava. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Marrols Hotel Bratislava

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem