Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (317)
Filtrovat recenze
317 výsledků
Hodnocení cestovatelů
155
118
32
4
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
155
118
32
4
8
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
49317 recenzí
Recenzováno: 28. října 2016

I když to tak zvenku nevypadá, ale hotel Yasmin je vynikající hotel, co se týče vybavení i služeb. Dobře dostupné místo, včetně možnosti parkování.
Komfortní, pohodlné a hlavně čisté a voňavé pokoje.
Vynikající hotelová restaurace.
Profesionální a vstřícní personál.
Speciální dík patří p. Molnárovi za přípravu naší firemní akce - perfektně nachystané prostory i občerstvení.
Maximální spokojenost po všech stránkách, určitě hotel při pobytu v Košicích opět navštívíme.

Datum pobytu: únor 2016
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jana K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
YasminManagement, Manažér v zařízení Hotel Yasmin Košice, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2016
Překladač Google

Milá Jana K,

ďakujeme, že ste sa podelila o Váš názor a skúsenosti počas Vášho pobytu u nás. Teší nás, že ste sa u nás cítili komfortne a boli ste s úrovňou našich služieb spokojní. Veľmi si vážime, že ste si aj po niekoľkých mesiacoch od Vášho pobytu na nás spomenuli, a podelili ste sa o tieto pozitívne skúsenosti s ostatnými záujemcami o pobyt v hoteli Yasmin.
Ubezpečujem Vás, že náš tím urobí pre Vašu spokojnosť maximum aj v budúcnosti.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu, snáď čoskoro!

S pozdravom
Norbert Molnár
Sales & Marketing Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. února 2016 prostřednictvím mobilu

V Kosicich je Yasmin, dle me, druhy nejlepsi hotel. Spavam v nem jiz nekolik let a ackoli z venku nevypada, nabizi velmi pekne a zajimave zarizene ciste pokoje. Okna jsou velika a relativne nizko, takze pokoje nabizi i hezky vyhled na mesto. Pokud budete mit stesti, dostanete rohovy pokoj, ktery ma primo ve sprse okno s vyhledem. Snidane jsou standardni, s prumernym vyberem na 4* hotel. Personal hotelu je velmi mily.

Datum pobytu: únor 2016
Poděkujte uživateli Karel1010.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
YasminManagement, Ředitel prodeje v zařízení Hotel Yasmin Košice, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2016
Překladač Google

Milý Karel1010,

ďakujeme za Vašu recenziu. Je pre nás potešením, že sa u nás cítite príjemne a nami ponúkané služby a prístup nášho personálu naplňajú Vaše očakávania.
Samozrejme záleží nám na tom, aby nás naši hostia hodnotili ako najlepší hotel v Košiciach, verím, že aj Vás budeme môcť o tom presvedčiť v budúcnosti.
Ak bude niečo, čo budeme môcť urobiť pre vylepšenie našich služieb z Vášho pohľadu, prosím neváhajte nám o tom kedykoľvek povedať.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

S úctou

Norbert Molnár
Deputy Sales&Marketing Director

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. ledna 2015

Hotel na první pohled nevypadá atraktivně - opak je pravdou! Krásný interiér, skvělé služby, bohaté snídaně i skvělá kuchyně! Pokoje s výhledem na Košice s panoramatickým oknem ... úžasné. Doporučuji i pro rodinu s dětmi. Romantická a designová záležitost! Doporučuji.

Tip ohledně pokoje: Čím vyšší patro, tím krásnější výhled.
Datum pobytu: listopad 2014
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jiří L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NorbertMolnar, Manažér v zařízení Hotel Yasmin Košice, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. ledna 2015
Překladač Google

Milý Jiří L.,

dovoľte mi v mene nášho hotela sa poďakovať za to, že ste si počas vašej návštevy Košíc vybrali náš hotel. Veríme, že nami ponúkaná úroveň služieb vo vás zanechali iba pozitívne dôjmy.
S potešením sme prijali vašu recenziu a veríme, že si pri vašej ďalšej návšteve opäť zvolíte nás a my vám urobíme opäť nezabudnuteľný pobyt podľa vašich očakávaní.

S pozdravom
Norbert Molnár
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 20. června 2014 prostřednictvím mobilu

Zůstali jsme tu po dvě noci a báječně jsme si to užili. Poloha byla ideální, asi 5 minut od hlavní silnice v Košicích. Personál byl velmi profesionální a vstřícný. Snídaně formou švédského stolu byly báječné a večeře byly také výborné. Ceny za jídlo byly vyšší než ve městě, ale kvalita byla výborná a dobře se to hodilo k našim líbánkám. Wellness centrum bylo pěkné a zajímavé. Vypadalo skoro jako lázeňské disco. Líbilo se mi to. Měli jsme také krásný výhled na Košice a líbila se nám i hotelová výzdoba a vzhled pokoje. Velmi příjemný pobyt!

1  Poděkujte uživateli Scott B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.com.au. Zobrazit originál
NorbertMolnar, Manager v zařízení Hotel Yasmin Košice, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. června 2014
Překladač Google

Dear Scott B,

priority of our work is that every guest could say that he has had very enjoyable stay in the Hotel Yasmin. We are happy that also, thanks to your review, you can be one of our satisfied guests.

You can be sure that the Hotel Yasmin is a great place not only for honeymoon but we also prepare and organize great wedding receptions in our splendid premises.

Thank you for you praise that we have helpful and professional staff.

We are happy that you were also satisfied with the food. Besides á la carte menu you can try healthy meals which belong to a project Diamond body and in summer our guest can try barbeque specialties in summer garden with terrace.

We present Hotel Yasmin as the first design hotel in Kosice, not a spa hotel.
We have small but very nice spa. Therefore we are even happier that you were impressed by our wellness centre.

We hope that next time you come to Kosice you will visit the Hotel Yasmin again.

Best regards

Norbert Molnar
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. října 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze