Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nejlepší restaurace”
Recenze Orange le Moon

Orange le Moon
Rozsah cen: 18 US$ - 59 US$
Kuchyně: Mezinárodní
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Večeře, Rezervace
Popis: Restaurant ORANGE le MOON with bar and winery that offers specialties of modern cuisine , is located in the hotel Bedřiška *** in the center of Spindleruv Mlyn. Our restaurant is divided into a main section with bar , sitting by fireplace and lounge area that can be used for work meetings . In summer there is a grill restaurant which is located on a large fenced park land. All day long serve dishes from grill menu and desserts with Moak coffee. Total capacity of the restaurant is 80 seats, the garden restaurant is available up to 40 seats . ORANGE le MOON restaurant can be booked for weddings , family celebrations , parties, team building , catering , presentations , banquets , etc. Wifi internet connection is available in whole restaurant. For children there is a playground. In the garden is a tennis court. You can use the hotel taxi , will take you where you need it.
Recenzováno: 31. prosince 2019

Za týdenní pobyt ve Špindlu jsme navštívili dvakrát a pokaždé gurmanský zážitek !!!! Byli jsme v hodně restauracích , ale za nás TOP restaurace ve Špindlu

Datum návštěvy: prosinec 2019
Poděkujte uživateli 385katkaj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bedriska, Manažer v zařízení Orange le Moon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. ledna 2020

Milá 385katkaj,
jsme moc rádi, že jste zavítala k nám do restaurace Orang le Moon a velice nás těší, že to by pro Vás pokaždé ,,gurmanský zážitek,,. Děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si nesmírně vážíme. Moc rádi Vás někdy opět uvidíme.
S pozdravem,
Patrik Heřman, general manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (216)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

37216 recenzí

Recenzováno: 17. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Mohu jen a pouze doporučit!
Zde je skvělé úplně vše od jídla a pití přes prostředí až po obsluhu.

Datum návštěvy: srpen 2019
Poděkujte uživateli ivoh234.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bedriska, Manažer v zařízení Orange le Moon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. srpna 2019

Važený ivoh234,
děkujeme za velmi milou recenzi a vaše doporučení. Jsme velice rádi, že jste byl u nás spokojený ve všech možných směrech. Moc rádi Vás opět uvidíme.
S pozdravem Patrik Heřman, general manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. června 2019 prostřednictvím mobilu

Celý hotelový spa skvělý! Všichni usměvaví a milí. Jídlo perfektní. Skvěly výběr a úžasná chut! Bazén a viřivka skvělé čisté. Pokoje(my deluxe)užasne, čisté a utulne, snidaně perfektni. Radi opět dorazíme

Datum návštěvy: červen 2019
Poděkujte uživateli bozenkat.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bedriska, Manažer v zařízení Orange le Moon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. června 2019

Milá bozenkat,
jsme velice potěšeni za tak milou recenzi. Zároveň jsme moc rádi, že jste si u nás užila Váš pobyt, pochutnala a odpočinula ve wellness.
A mi Vás rádi opět pohostíme.
S pozdravem, Patrik Heřman, general manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. dubna 2019

Jídlo bylo vynikající.Candát a losos neskutečně výborné.Personál vám splnil vše.Snídaně byli výborné a na urovni.

Datum návštěvy: duben 2019
Poděkujte uživateli 88Vladimir.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bedriska, Manažer v zařízení Orange le Moon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. května 2019

Milý 88Vladimire,
ještě jednou děkujeme za milou návštěvu a recenzi. A snad brzy na viděnou.
S přátelským pozdravem, Patrik Heřman, general manažer

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. března 2019 prostřednictvím mobilu

Restaurace je velmi prijemna s milou obsluhou, nabizi skvely vyber vin a kuchyne je vynikajici. Nebylo co vytknout.

Datum návštěvy: březen 2019
Poděkujte uživateli VaclavP_13.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bedriska, Manažer v zařízení Orange le Moon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. března 2019

Vážený pane VaclavP_13,
jsme moc rádi, že jste byli u nás spokojený a dobře jste se najedli. Děkujeme za velmi milou recenzi.
S pozdravem Patrik Heřman, general manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Orange le Moon, si také prohlíželi

Špindlerův Mlýn, Krkonošský národní park
Špindlerův Mlýn, Krkonošský národní park
 
Špindlerův Mlýn, Krkonošský národní park
Špindlerův Mlýn, Krkonošský národní park
 

Už jste navštívili Orange le Moon? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem