Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (76)
Filtrovat recenze
76 výsledků
Hodnocení cestovatelů
48
16
9
1
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
48
16
9
1
2
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
101576 recenzí
Recenzováno: 2. listopadu 2019

Doporučuji v průběhu týdenního pobytu celkově vyměnit jídelní lístek a zařadit více krajových specialit. Dále mne zarazil značný nepoměr mezi českými a německými kanály v televizi. Toto ale pouze na okraj, nebyl jsem zde abych sledoval televizi. Jinak musím pochválit vstřícnost a ochotu personálu a také pravidelné udržování čistoty na pokoji. Snídaně byly pestré a chutné. Vyzkoušeli jsme kuchyně hotelu Grand a Sněžka. Pokrmy byly připraveny chuťově i vzhledově velmi dobré. Přeji Vám spoustu spokojených návštěvníků a těším se na svůj další pobyt.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli jurdicj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. prosince 2019

Vážený jurdicj,

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že se Vám u nás na hotelu líbilo. Děkujeme za pochvalu a budeme se těšit někdy příště na viděnou.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried,
ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. října 2019

Nejprve musim vyzdvihnout obsluhu recepce. Paní recepční byla opravdu přátelská a milá, vše nám vysvětlila a cítili jsme se opravdu vítáni. Při odjezdu měla službu jiná paní, která byla také velmi příjemná a vše probíhalo velmi rychle a efektivně. Pokoje byly čisté a útulné, jediné mínus byla vrhající podlaha v koupelně - což je zřejmě dáno stářím budovy, jinak ale zařízení vypadalo nově. Hotel má nádherné welness, které nás uchvátilo (Finska sauna pár kroků od pokoje je naše představa dovolené:) snídaně byly výborné, standardní nabídka, ale každý den jsme našli i něco zajímavého jako nakládaný sýr, bramborové placičky, salát s kuskusem apod. V kávovaru měli skvělé cappuccino. Snídaně probíhaly od osmi do deseti, obsluha pečlivě doplňovala jídlo do poslední chvíle, ale trochu paradoxně přesně v deset už upozorňovali hosty, že snídaně končí a že by to měli vzít v potaz a co nejrychleji opustit restauraci. Celkově velmi dobrý poměr/služby.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Kateřina Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. října 2019

Milá Kateřino,

velice si vážím Vaší recenze. Jsem velice ráda, že jste si pro pobyt vybrali Hotel Grand a děkujeme Vám za Vaši návštěvu. Naše služby se stále snažíme vylepšovat. Budeme se těšit někdy příště na viděnou. Pro nejvýhodnější cenu rezervujte svůj pobyt na našich webových stránkách a nezapoměňte využít i výhod pro stále zákazníky v našem věrnostním programu.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried, ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. října 2019 prostřednictvím mobilu

Skvělý hotel využily jsme nabídku Dámská jízda, kterou hotel nabízí a byly jsme maximálně spokojeny. Skvělá kuchyně a úžasná obsluha... nejlepší číšník, kterého jsme kdy poznaly! Milý, ochotný, vstřícný... zkrátka jednička ve svém oboru za nás tedy naprostá spokojenost... určitě to nebyla naše poslední návštěva v tomto hotelu. Rády se sem vrátíme

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Petra K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. října 2019

Vážená Petro K.,

jsem velice ráda, že jste využily balíčku Dámské jizdy. Děkujeme Vám za Vaši návštěvu a krásné doporučení. Budeme se těšit brzy na viděnou.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried, ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2019

Příjemný malý hotýlek, čistý a útulný pokojík, snídaně bez míchaných vajíček, jinak odpovídá třem hvězdičkám. Obsluha v restauraci by mohla být příjemnější. Velmi hezké wellness, nové, čisté, užili jsme si. Parkování za 50 Kč/den. Rádi se vrátíme.

Datum pobytu: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Zuzin18.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2019

Važená Zuzin,

moc vám děkujeme za velmi příjemnou recenzi. Budeme rádi, když k nám opět zavítáte.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried,
ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. září 2019

čistý,útulný,plně zařízený pokoj,blízko do centra,skvělé wellness,snídaně pestré a výborné,ochotný,milý personál,kryté parkování v ceně,v ceně poukazu GO pass na různé aktivity v okolí,spousta možností výletů v okolí

Datum pobytu: září 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli dovolena001.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2019

Vážený uživateli dovolena,

Děkujeme Vám za Vaši milou recenzi a budeme se těšit někdy příště na viděnou.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried, ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze