Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (76)
Filtrovat recenze
76 výsledků
Hodnocení cestovatelů
48
16
9
1
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
48
16
9
1
2
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
3876 recenzí
Recenzováno: 5. července 2020 prostřednictvím mobilu

Pěkný čistý hotýlek přímo v centru Špindlerova Mlýna, velmi příjemný a ochotný personál. Využili jsme i saunu a vířivku, po výšlapu Sněžky super relax! Garážové stání pro auta pro hosty přímo u hotelu...

Datum pobytu: červenec 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli romanap650.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra Gottfried, Generální ředitel v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. srpna 2020

Milá Romano,

děkujeme za milou recenzi. Budeme rádi, pokud nás opět navštívíte. Mějte se krásně.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried, ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. března 2020

Do tohoto hotelu jezdíme pravidelně několik let a pokaždé jsme byli spokojeni. Milý personál, rodinná atmosféra a čisté pokoje. Lokace v centru a zároveň hned u sjezdovky je super. Letos jsme ocenili krásné nové wellness přímo v hotelu. Těšíme se na další návštěvu! :)

Datum pobytu: prosinec 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Luufa.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2020

Milá Luufo,

velmi nás těší Vaše opakované návštevy a Vaše spokojené hodnocení. Bude rádi, pokud nás opět brzy navštívíte.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried,
ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2020 prostřednictvím mobilu

Hotel je velmi útulný a čistý. Na recepci byli velmi příjemní. Jediné mínus je neustálé vrzání. Každý krok z vedlejšího pokoje je slyšet. Při chůzi se skoro až otřásají skleničky. Jinak vše na jedničku.

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli adelpre.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2020

Vážená Adelpre,

moc Vám děkujeme za Vaši recenzi. Budeme rádi, pokud nás ipět navštívíte.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried, ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. ledna 2020

Milý a ochotný personál, nové SPA, čisté a příjemné prostředí, perfektní poloha v úplnem centru, kryté parkování. Ve všem co jsme potřebovali nám majitel vyšel vstříc, Vřele doporuji k návštěvě s přáteli i rodinou.

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Fearless236035.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2020

Milý Danieli,

moc děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že se Vám u nás na hotelu líbilo a budeme se těšit někdy příště na viděnou.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried,
ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. ledna 2020

Poloha přímo v centru, pokoje velmi čisté, kvalitní spaní na pohodlných postelích. Kryté parkování přímo za hotelem, lyžárna průchozí z hotelu přímo na ulici.
Naprosto nadstandardní wellness s prostornou finskou saunou, párou a vířivkou.
Dobrá snídaně, skvělý servis od velmi milého personálu jak v restauraci, tak na recepci.

Datum pobytu: leden 2020
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli houskajan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra G, Vlastník v zařízení Hotel Grand, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2020

Vážený Jane Housko,

děkujeme za Vaše doporučení. Jsme rádi, že se Vám u nás na hotelu líbilo. Děkujeme za pochvalu personálu a budeme se těšit někdy příště na viděnou.

S přátelským pozdravem,
Petra Gottfried,
ředitelka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze