Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (450)
Filtrovat recenze
450 výsledků
Hodnocení cestovatelů
250
100
63
19
18
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
250
100
63
19
18
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2530450 recenzí
Recenzováno: 24. prosince 2019

Naprosto nejlepší hotel ve Spindlu krásné pokoje, luxusní welness, animační programy pro děti, dětské herny, výborné jídlo a velice milý personál.Vsem moc doporučuji a hotelu dáváme 5 hvězdiček a velký dík

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 398petrar.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan P, Manažer v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. prosince 2019

Vážený kliente Orea Resortu Horal,
děkujeme Vám za velmi milá slova. Je skvělé, že se Váš vánoční pobyt vydařil dle Vašich představ. Budeme potěšeni, pokud i při další návštěvě Špindlerova Mlýna si pro své ubytování opět zvolíte náš hotel, rádi se o Vás opět postaráme.

S pozdravem

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. prosince 2019

Byli jsme na víkendovém pobytu s přáteli. Hotel jsme navštívili v minulosti již jednou a byli jsme spokojeni. Interiér budovy prošel rekonstrukcí a to velmi povedenou. Přátelská atmosféra, milý personál a dobré jídlo zůstalo. Doporučuji.

Tip ohledně pokoje: co nejvyšší patro
Datum pobytu: listopad 2019
    • Pokoje
    • Čistota
Poděkujte uživateli petrakiki.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan P, Manažer v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. prosince 2019

Vážená paní Petro,
děkujeme Vám za uvedené zhodnocení Vašeho pobytu. Je skvělé, že Vám zrekonstruovaný hotel líbí. Rekonstrukce jistě našemu hotelu prospěla a jsme rádi, že se v roce 2019 realizovala.
Rádi Vás v našem hotelu opět přivítáme.

Těšíme se na Vaší další návštěvu a jsme s pozdravem

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Hezký, nově zrekonstruovaný hotel, čisté pokoje, milý personál (vyjma jednoho mladíka v obsluze) ... co je obrovské zklamání, je restaurace. S kolegy jsme si z menu objednali cca 7-8 druhu jídel. Čekací doba cca 90 min při prázdné restauraci by se snad dala i překousnout, ovšem ne to co nám přistálo před očima - burger ( na dotaz jak maso propekaji - odpověď když nic neříkáte tak medium) přistál za 320,- na stole neskutečný zoufalec, 4 půlky malých brambor, maso v burgeru totálně suché a bez chuti, upečené do bezvědomí, housku a zbytek ani nekomentuju. Kotleta za 300,- na které byla 1/5 pozivatelneho masa, zbytek tuk a kost. Noky s cimsik zeleným netřeba komentovat. Na dotaz zdali se to servisu zda ok, jsem pochopil ze tomu vlastně nerozumíme a vše je v pořádku.
Škoda-krásný výhled, nově zrekonstruovaný hotel a pokoje, milá obsluha (8z10 personálu tedy), výborná dostupnost. Ale dobrý hotel a zážitek děla i kuchyně a za mě totální zklamání, cena vs. Otřesná kvalita. Nedoporučuji do výměny personálu v kuchyni, burger a “maso” v něm to je hazard o špitál.

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli OnderfromCzech.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan P, Manažer v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2019

Vážený kliente Orea Resortu Horal,

děkujeme Vám za uvedené zhodnocení Vašeho pobytu v našem hotelu a za uvedení připomínek a poznatků.
Velmi nás mrzí Vaše zkušenost, protože je naše kuchyně často chválena a hosté jsou velmi spokojeni. A pokud se nějakým nedopatřením stalo, že jídlo nebylo dle jejich představ, tak se omlouváme a připomínáme možnost jídlo vrátit a záležitost komunikovat s hotelovým managerem, který se snaží vyřešit vše tak, aby byl host spokojen.

Věříme, že i přes tuto zkušenost se můžeme opět těšit na Vaši návštěvu, abychom Vás mohli přesvědčit o kvalitách našich služeb.

S pozdravem

Lukáš Heryán
Operation Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2019

Prostředí hotelu je opravdu úžasné, občasné mlhy sice znemožnili užít si parádní výhledy, ale tak to určitě není chyba hotelu :-) Bohužel během naší návštěvy bylo wellnes oddělení uzavřeno, ale s tím jen spočítali už před příjezdem do hotelu. A jak kolegové sami řekli, alespoň nás to vyhnalo ven z hotelu na procházky po okolí.
Pokoje skvěle vybavené, ale chtělo by to více se věnovat detailům (zavření dveří od wc jen s velkým usilím, větrání možné pouze dveřmi a ne oknem atd).
Přesto celkový dojem je skvělý.
Obsluha a přístup personálu hotelu i restaurace na 1* (chvilkama jsem byl vstřícným přístupem až překvapen) :-)

Datum pobytu: říjen 2019
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Jakouback.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan P, Manažer v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2019

Vážený kliente Orea Resortu Horal,
moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu na pobyt v našem hotelu a i za uvedení Vašich připomínek a poznatků. Rádi slyšíme, že se Vám u nás líbilo. Snažíme se, aby si všichni naši hosté odváželi z návštěvy pozitivní dojmy.
Nové relax centrum budeme otevírat v prosinci letošního roku. Věříme, že i tento nově zrekonstruovaný prostor se Vám bude líbit a bude dalším příjemným zpestřením Vaší dovolené či relaxace u nás.

Těšíme se na Vaší další návštěvu.

S pozdravem

Milan Posker
Event Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. října 2019

Chtěl bych poděkovat manažerovi hotelu a personálu hotelu, který se o nás staral, od recepce až po číšníky a obsluhu v jídelně.Všichni byli milí, příjemní, snažili se nám ve všem vyhovět a obsluhovali nás na baru až do půlnoci s úsměvem. Jídlo bylo jako vždy vynikající a shodli jsme se s řadou kolegů, že rekonstrukce hotelu (pokojů i společenských místností) byla skvěle provedena velmi šikovným architektem. Nový vzhled a vybavení hotelu je velmi moderní a bylo provedeno velice pečlivě do všech detailů. V dnešních dnech už asi funguje moderní wellness, na které se těšíme, protože se sem chceme opět vrátit. Vzhledem k počasí se nám bohužel nepodařilo vidět na Sněžce východ Slunce, tak to zkusíme příště. Díky za vše. Za vedení klubu. Zdeněk.

Tip ohledně pokoje: Pokoje jsou nově rekonstruované. Snad výhled do údolí
Datum pobytu: říjen 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli zdenek2013.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan P, Manažer v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. října 2019

Vážený pane Zdeňku,
moc Vám děkujeme za opětovnou návštěvu našeho hotelu a těší nás Vaše pozitivní hodnocení pobytu.Rádi slyšíme, že jste byli spokojeni a že se Vám provedená rekonstrukce líbí.
Nové wellness otevíráme 06.12.2019, takže při Vašem příštím pobytu bude i tato poslední část již plně funkční.

Těšíme se na Vaší další návštěvu.

S pozdravem

Milan Posker
Event Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze