Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
FindHotel
CheapTickets
Hotels.com
eDreams
Prohlédněte si všech 15 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (453)
Filtrovat recenze
453 výsledků
Hodnocení cestovatelů
253
100
63
19
18
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
253
100
63
19
18
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27453 recenzí
Recenzováno: 13. října 2020

Podzimní prodloužený víkend a poprvé hotel Orea Horal. Navigace k hotelu, respektive k recepci nic moc. Plusy hotelu za nás- vynikající práce recepce při každé příležitosti, vynikající čistota. Moderní, ale útulny desing pokojů, vybavení funkční, na pokojích teplo, přijemná koupelnová kosmetika, kávovar Nespresso. Jediné zarážející je, že na pokoji vyšší kategorie je na balkóně jedna plastová židle, druhá je uvnitř ve “vystajlovaném” pokoji. Complimentary kapsle jsou bohužel Rioba, při ceně pokoje by si určitě host zasloužil originál (v prodeji na recepci s přirážkou 150%). Krásné wellnes. A teď ty mínusy-gastronomie. Snídaně-pečivo a káva skvělé, jinak důraz spíše na kvantitu. Marmelády průmyslové, vejce prostě neumí (míchaná z mélange), slanina přepražená, teplý pult velmi velmi vlažný a sladké pečivo tristní. Restaurace á la carte-jedna z nejhorších hotelovek co jsme zažili, nápady dobré, ale to provedení....pod přilohou čočka-chřest si nepředstavujtete žlutou čočkovou hmotu s vmíchaným rozvařeným chřestem. Sýrový talíř- okrajové skrojky sýrů od snídaně a pod názvem chutney jsem také čekala něco jiného než meruňkovou marmeládu. Co je nutné vyzdvihnout je vynikající vinný lístek a bezkonkurenční nabídka minerálních vod. Lobby je nadherné, opět však pokulhává bar- nejsou to koktejly, ale smíchané ingredience. Plusem hotelu kromě designu vnitřních prostor je personál. Co nás ještě zarazilo je naprostá tolerance porušování anticovidových opatřeni, v dnešní době docela zarážejíci.

Datum pobytu: říjen 2020
1  Poděkujte uživateli Yanina_21.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan Posker, Guest Services / Front Office v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2020

Vážená paní Yanino,

děkujeme Vám za zhodnocení Vašeho pobytu a i za uvedení připomínek a poznatků, kterých se také vážíme. Věříme, že i přes drobné nedostatky jste si pobyt v hotelu užila a že se můžeme těšit na Vaši další návštěvu.
S přáním hezkého dne

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. října 2020 prostřednictvím mobilu

Na konci zari jsme se vypravili na tyden do Krkonos do Horalu. Byli jsme prekvapeni peknym interierem, milym personalem i vybornym jidlem, vcetne skvelych koktejlu v baru. Sice jsme nemeli stesti na pocasi, i tak jsme vyrazeli na tury a vyuzivali skvelou saunu a virivku. Dekujeme

Datum pobytu: září 2020
Poděkujte uživateli janah326.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan Posker, Guest Services / Front Office v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Vážená paní Jano,

Děkujeme Vám za užitečnou a pozitivní zpětnou vazbu. Je skvělé, že jste si pobyt v našem hotelu užila. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit.

S pozdravem

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. září 2020

Takových hotelů 4* úrovně v Čechách moc nenajdete, kde to komplexně funguje, kde si na nic nehraji a hlavně kde je rodina a děti na prvním místě. To ucítíte na každém kroku. Resort jsme navštívili již po páté a stále služby posouvají kupředu. Wellness, recepce, dětský klubík a jídlo na vysoké úrovni. Nejvyšší devizou je příjemný a ochotný personál, kteří jsou základnou pro takto bezvadně fungující hotel a kuchari jsou prostě kouzelníci. Za nasi rodinu 5*. Budeme se opakovaně vracet.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Jan V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan Posker, Guest Services / Front Office v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Vážený pane Jane,
děkujeme Vám za velmi příjemné zhodnocení Vašeho pobytu. Velice si vážíme Vaší návštěvy a i skutečnosti, že jste se již stal naším pravidelným a stálým klientem, který při každé návštěvě vidí, že na sobě neustále pracujeme a snažíme se zvyšovat kvalitu našich služeb, což podle uvedeného se nám i daří.
Těšíme se na Vaší další návštěvu.

S pozdravem

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. září 2020

Dnes jsme se vrátili z týdenní dovolená v Orea Resort Horal. Byli jsme příjemně překvapení, že jsme obdrželi SMS ještě před příjezdem, že si můžeme v hotelu udělat 3 hodiny předem online check-in a urychlit tak registraci do hotelu. Snídaně byly skvělé, velký výběr všeho, dokonce i lívance před vámi pečené a med přímo z plástve. Večeře byly také skvělé, vybrat si mohl každý. Wellnes velmi pěkné, jen si myslím, že voda ve vířivce by mohla být tak o stupeň dva teplejší. Při vstupu do welnes vyfasujete osušky, které při odchodu odevzdáte. Je tam i dětský bazén. Z bazénu a vířivky je nádherný výhled do okolní přírody. Pokoj moderně zařízený, kvalitní televize. Ručníky jsme dostali denně čisté. Neodtékal nám sprchový kout, nahlásili jsme to na recepci při cestě na večeři a než jsme se vrátili, bylo to spraveno. Zaměstnanci profesionální a všichni příjemní.
Musím se však vyjádřit k úklidu, za který jsem snížila hodnocení. Při příchodu do pokoje hned po příjezdu jsme si všimli, že vodorovné plochy jsou značně zaprášené a dalo se v nich malovat prstem, v šálku u varné konvice byl kudrnatý silný chlup. Vedle postele byla místo nočního stolku čalouněná sedačka bez opěradla (nevím, jak ten kus nábytku nazvat) rozměru cca 80x80cm. Ta byla zaprášená a plná chlupů, na bílé papuče, které jsme dostali, se mi přichytávaly dlouhé hnědé vlasy (jsem krátkovlasá blondýna). Vrstva prachu byla i na schůdku u balkonových dveří vedle radiátoru. Prach jsem poutírala, za tři dny ho znovu utřel manžel (v pokoji bylo velmi prašno, což bylo vidět, jakmile jsem rozsvítila lampičku, tak bylo vidět létající prach). Za celý týden uklizečka neutřela ani jednou prach, ani jednou nevysála koberec, postele nestele (stlali jsme si halabala sami). Když nás viděla na chodbě, dala nám nové ručníky a vzala si staré, 2x se zeptala jestli chceme vysypat koš. Jednou nám umyla umyvadlo. Jinak se o úklid pokoje nezajímala.
Hotel zase rádi navštívíme, ale doufáme, že budeme na pokoji, který má na starost jiná uklízečka.

Datum pobytu: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva Č.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan Posker, Guest Services / Front Office v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. září 2020

Vážená paní Evo,

Děkujeme Vám za užitečnou a pozitivní zpětnou vazbu a i za uvedení Vašich připomínek, které postoupíme dál kolegům k okamžitému řešení. Jsme potěšení, že i tak jste si pobyt v našem hotelu užila. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit.

S pozdravem

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. srpna 2020

Nádherné .Absolutní špička ve všech směrech.Vrelé jednání všech zaměstnanů.Perfektní a 100 krat perfektní.Jidlo lahodné a k snídani si každý najde to co má rád .Pokoje čisté pohodlné upravené.Budeme se vracet na 100% děkujeme za vše

Datum pobytu: srpen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Michaela S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Milan Posker, Guest Services / Front Office v zařízení Orea Resort Horal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. září 2020

Vážená paní Michaelo,

Děkujeme Vám za užitečnou a pozitivní zpětnou vazbu. Je skvělé, že jste si pobyt v našem hotelu užila. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit.

S pozdravem

Marie Pacholíková
rezervační oddělení

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze