Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Krásné prostředí a výborné jídlo”

Vinařství Šílová
Rozsah cen: 6 US$ - 10 US$
Popis: Na vinicích v Mikulovské vinařské podoblasti pečujeme s láskou a úctou k přírodě o každý hrozen a vyrábíme špičková vína. Nabízíme ubytování, restauraci a na náměstí v Mikulově vinotéku s výběrem těch nejlepších vín.
Podrobnosti o restauraci
Popis: Na vinicích v Mikulovské vinařské podoblasti pečujeme s láskou a úctou k přírodě o každý hrozen a vyrábíme špičková vína. Nabízíme ubytování, restauraci a na náměstí v Mikulově vinotéku s výběrem těch nejlepších vín.
Recenzováno: 7. října 2020

Restauraci jsme objevili náhodou a byli jsme moc mile překvapeni. Moc hezký prostor s vnitřním i venkovním posezením, víceméně ihned v centru. Výborné jídlo (dančí hřbet a koprovka), výborné víno a velmi milá obsluha. Při příští návštěvě Mikulova určitě opět zavítáme.

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jana V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lucienohynkova, Marketing v zařízení Vinařství Šílová, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. října 2020

Dobrý den, Jano, mockrát děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Koprovka patří mezi naše nejoblíbenější pokrmy, takže skvělá volba. Budeme rádi, když se u nás zase zastavíte třeba na skleničku. Budeme se těšit! Krásný den

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (46)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk

3746 recenzí

Recenzováno: 27. září 2020

Vytvořil jsem telefonicky rezervaci a v den návštěvy jsem si nebyl jist časem. Zašli jsme tam a dozvěděli jsme se, že rezervaci určitě mít nemůžeme. Prý tam mají od 4 uzavřenou společnost. Takže za mě nikdy více !!!

Datum návštěvy: září 2020
Poděkujte uživateli vojt_chb436.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lucienohynkova, Marketing v zařízení Vinařství Šílová, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Dobrý den, za vzniklé komplikace se moc omlouváme. Chybou vnitřního procesu nebyla obsluha dostatečně informována a dostal jste špatnou informaci, kterou nenapravil ani náš telefonát s potvrzením rezervace.
Uděláme vše pro to, aby se podobná situace více neopakovala. Děkujeme za pochopení!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. září 2020

Krásné nově zrekonstruované vinařství s úžasnou restaurací a velmi příjemnou rodinnou atmosférou - vhodné na komornější i větší akce.

Datum návštěvy: září 2020
Poděkujte uživateli dagmarg179.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lucienohynkova, Marketing v zařízení Vinařství Šílová, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2020

Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi. Budeme se na Vás těšit příště!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. září 2020

Byli jsme nadšeni z výborného vína i jídla a také z nádherného místa. Moc mi chutnalo Rulandské šedé. Určitě se zase vrátíme!

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli michaelakB9693NZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lucienohynkova, Marketing v zařízení Vinařství Šílová, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. září 2020

Hezký den, Michaelo, moc děkujeme za příjemná slova. Budeme se na Váš těšit příště!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. září 2020 prostřednictvím mobilu

Ochutnal jsem včera grilovaného jesetera a byl jsem zcela okouzlen. Je to prostě chuťový a designový zážitek Děkuji

Datum návštěvy: září 2020
Poděkujte uživateli hchkrdtnaeiouy.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lucienohynkova, Marketing v zařízení Vinařství Šílová, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. září 2020

Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Náš jeseter je na menu nový a mezi zákazníky je velmi oblíbený. Děkujeme a budeme se na Vás těšit příště!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Vinařství Šílová, si také prohlíželi

Mikulov, Jihomoravský kraj
Mikulov, Jihomoravský kraj
 
Mikulov, Jihomoravský kraj
Mikulov, Jihomoravský kraj
 

Už jste navštívili Vinařství Šílová? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem