Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Agadir
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (1 901)
Filtrovat recenze
1 901 výsledků
Hodnocení cestovatelů
774
624
287
115
101
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
774
624
287
115
101
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 901 recenzí
Recenzováno: 10. června 2018 prostřednictvím mobilu

Takže.... Nikdy nezapomenu na tuhle dovolenou, protože to byla jedna z nejlepších. Potkala jsem zde hodně skvělých lidí, kterým vděčím za to, že mi tu dovolenou udělali právě jednou, z tou nejlepších. A proto velký dík patří hlavně personálu, který byl vždy ochotný a pomohl se vším, když jsem něco potřebovala, přestože většina neuměla moc anglicky, což je vlastně jen jediný minus. Dále pak lidem z animačního týmu, kteří vždy, když mi nebylo zrovna ke smíchu, snažili pomoci, výslechnout a celkově mi zlepšili strašně moc celou dovolenou.
Co se tyče pláže, tak ta byla taková skromná, ale krásná. Voda sice byla studená, ale tak s tím se musí počítat, přeci jen to není Rudé moře.
V hotelu bylo všude čisto, pokoje taktéž, zkratka není na co si stěžovat.
Na konci mě jen zklamala cestovka, která nám až na letišti oznámila zpoždění letadla o tři hodiny, takže jsme na letišti, kde bylo vše zavřené, čekali 4 a půl hodiny na letadlo... ale to už je věc jiná....

Takže, abych to nějak ukončila, určitě mě tam ještě někdy uvidíte, nevím jestli za rok, za dva, ale jednou určitě a věřím tomu, že to bude stejně tak skvělý, jako to bylo teď ❤️

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Barbora C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mahfoud F, Directeur général v zařízení Kenzi Europa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. června 2018
Překladač Google

Dear Barbara,

Thank you for taking the time to share this lovely review with us.
We are delighted to hear that you received such wonderful service while with us, and found that all details were tended to during your stay.
We will make sure to share your review with the entire team hotel.
We do hope to welcome you back to experience a more enjoyable stay in Kenzi Europa.

Warmest regards,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. února 2017

Vše bylo úměrné ceně zájezdu,překvapila nás mlha nebo opar, který byl opravdu každé dopoledne. I když jsme o této skutečnosti věděli z recenzí, nedoufali jsme,že je to skutečně tak. Slunce až na jeden den ale vždy vyšlo.

Datum pobytu: září 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli anonym740.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mahfoud F, Directeur général v zařízení Kenzi Europa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. února 2017
Překladač Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback on TripAdvisor and for choosing Kenzi Europa.

All our team was pleased to have you and we are glad that you enjoyed your stay in Kenzi Europa.

We will be thrilled to have you back among us one more time.

Warmest Regards,

M.C MAHFOUD FILALI
Directeur Général de l’Hôtel Kenzi Europa

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. října 2016

Agadir je nádherné okouzlující město, plné možností kulturního vyžití. Jedná se o klidné turistické město, kde jsou obyvatelé velmi přívětivý a slušní. Celkově se Maročané chovají k turistům velice mile.
Agadir jsme navštívili podruhé, a rádi bychom tuto zemi navštívili znovu.

Hotel
Hotel je velmi moderní, s velkou recepcí. Areál je na první pohled malý, avšak to je jen první dojem, jelikož není rozlehlý do šířky, avšak do výšky. V areálu se nachází dva bazény – jeden s tobogánem pro děti. Je zde také tenisový kurt.
Jedinou vadou hotelu byla orientace tohoto hotelu hlavně na francouzské a ruské turisty. Pokud jste mluvili jen anglicky, byli jste u některého personálu až druhořazení, a déle jste čekali na služby

Ubytování
Pokoje jsou velmi čisté a moderně zařízené. Samozřejmě pár drobností by se zde našlo, hlavně v koupelně měli pár oprýskaných dlaždiček, ale to je způsobeno opotřebením. Každý den nám byly měněny ručníky a uklizen pokoj. V pokoji se nacházela lednička, televizor a noční stolky. I když zde byla klimatizace v dobu, kdy jsme hotel navštívili, nebyla funkční, ale nám to nevadilo. Byli jsme zde v září a venku bylo příjemné počasí, kdy se než klimatizace dá v pohodě vydržet.
Pokoj jsme měli orientovaný k moři, jelikož moře je vidět přes silnici tudíž to co se v tomto hotelu bere, jako horší pro nás byl nádherný výhled. Ruch z ulice nás při zavřeném oknu nijak nerušil.

Strava
V tomto hotelu, byla strava opravdu na vysoké úrovni. Ať si člověk vybral cokoliv, vždy si pochutnal. Jídla byla správně dochucená a uvařená. Občas se však stalo, že když si šel člověk přidat a zrovna byl v jídelně větší počet lidí, a personál se snažil rychle uspokojit všechny, bylo mírně horší.
Snídaně byla každý den královská. Podával se marocký čaj, langoše, vymačkaný čerstvý džus, vajíčka, marmelády – no bylo z čeho vybírat. K obědu byla vždy lahodná zmrzlina, k večeři naopak polévka, na výběr byly dva druhy, ale občas mě osobně se netrefili do chuti ani s jednou.

Okolí
Hotel se nachází na konci promenády blíže k centru. Kousek od hotelu je bezplatná zoo, obří ruské kolo a mnoho kaváren a restaurací. Nedaleko hotelu je i spoustu menších supermarketů. Každou chvíli se před hotelem zastaví nějaký taxík, který vás odveze, kam budete chtít. Kousek je i půjčovna skútrů, která vám zajistí nezapomenutelný zážitek jízdy po městě.
Pláž je kousek od hotelu, jen stačí přejít přes rušnější silnici a pak jít kousek po promenádě. Pláž je vedle hotelové pláže hotelu Decameron. Je uklizená, některá lehátka jsou opotřebovanější, ale to je naprosto běžné. V období, kdy jsme Maroko navštívili, byl oceán mírně studenější, avšak koupat se při sluníčku dalo.

Datum pobytu: září 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli kocpeka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mahfoud F, Directeur général v zařízení Kenzi Europa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. října 2016
Překladač Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to share your kind words about your stay. All our team was very happy to have you in Kenzi Europa and we are so glad to hear that you enjoyed your time with us and you liked our facilities and specially the food. Our staff is doing its best to make your stay enjoyable.

Thank you once again for choosing Kenzi Europa and we are looking forward to welcome you again with us.

Best Regards,

M.C MAHFOUD FILALI
Directeur Général de l’Hôtel Kenzi Europa

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2016

Dovolená dle očekávání. Jen cestovní kancelář podala nepravdivé informace o délce pobytu a odletu zpět. To jediné zkazilo celkový dojem z dovolené. Bylo účtováno o jednu noc více než jsme skutečně využili. Musím, ale říci, že po reklamaci této skutečnosti dala cestovní kancelář vše do pořádku k naší spokojenosti.
Hotel byl čistý. Všude nádherná květinová výzdoba. Jídla spousta. Vybere si opravdu každý.
Ubytování
Náš pokoj prostorný s balkonem, příjemný vzhled. Čisto.
Strava - všeho dostatek. Vyberou si jak diabetici tak vegetariáni i masožravci. Všeho dostatek a velmi chutné.Kuchaři i obsluha velmi milá a pozorná. Každý den něco jiného, k obědu vždy velký výběr zmrzlin a dortů. Hodně ovoce a zeleniny.
Služby hotelu
Lehátek dostatek, vždy jsme nějaké volné našli a to i na hotelové pláži. V hotelu je malinký krámek se suvenýry a kadeřnictví. Fitness a masáže. Jinak nic. Ale hned před hotelem začíná komplex obchůdků co hrdlo ráčí. Zde prodavači nejsou ani moc vlezlí. Pokud prodává žena je to jako u nás. Muži jsou zábavní snaží se vtipně nabídnout a prodat.
Pláž
Na této pláži vás pokud jste na lehátku neotravují prodejci (všeho možného) Na pláži též McDonald's a RUSKÉ KOLO + vše možné pro děti. Voda byla teplá a čistá. Jen foukal trochu více vítr a byl mlžný opar od hor. Prý je to zde normální. Pláž VELKÁ a čistá.

Datum pobytu: říjen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli saintainishiro.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mahfoud F, Directeur général v zařízení Kenzi Europa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2016
Překladač Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to share your kind words about your stay. All our team was very happy to have you in Kenzi Europa and we are so glad to hear you enjoyed your time with us and you liked our facilities.

Thank you once more for sharing your comment with us and we look forward in welcoming you again in the future.

Kind Regards,

M.C MAHFOUD FILALI
Directeur Général de l’Hôtel Kenzi Europa

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 25. července 2019

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MAHFOUDFILALI, Directeur général v zařízení Kenzi Europa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. července 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze