Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 827)
Filtrovat recenze
1 827 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 484
182
62
41
58
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 484
182
62
41
58
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 827 recenzí
Recenzováno: 14. srpna 2019

jedna z nejlepších dovolených, neuvěřitelný servis a péče, perfektní personál po celém komplexu, úžasné, byli jsme nadšení a určitě se vrátíme, bazény skvělé, nosili nám chlazenou vodu až do bazénu, byla to naše první válecí dovolená a stála za to, doporučuji

skvělá postel!!!!

Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Stavime.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KempinskiDoha, General Manager v zařízení Marsa Malaz Kempinski, The Pearl - Doha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. srpna 2019
Překladač Google


Dear Stavime,

Thank you for choosing to stay at the Marsa Malaz Kempinski, The Pearl - Doha and for taking the time to share your feedback with us on TripAdvisor.

We are honored to hear that it was one of your best vacations and that you were especially pleased with the care given by the team.

We do hope to welcome you back again soon.

With kind regards,

Raghu Menon
Cluster General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. ledna 2018

Hotel je situován na (zřejmě) umělém ostrově, díky tomu je poněkud hůře dostupný co do případných pěších přesunů (třeba na večeři do města). Výhodou je ale klidné místo a vlastní čistá pláž. Náš pokoj byl velmi prostorný, měl vlastní prostorný balkónm, zaplacený výhled na moře nicméně představoval spíše výhled přes moře na město:). Snídaně dobrá, standardní Kempinski. Restaurace v hotelu oproti centru města poměrně drahé, nicméně realtivně kvalitní, zejména El Toro. Celkově můžeme doporučit, není nic konkrétního, co by bylo vytknout.

Tip ohledně pokoje: Myslím že se nevyplatí platit výhled na moře (leda ve vyšším patře), na druhou stranu určitě bych nechtěla pokoj s výhledem na bazén.
Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Michaela T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 3. února 2020

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karim_Tayach, Cluster General Manager v zařízení Marsa Malaz Kempinski, The Pearl - Doha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. února 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2020

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karim_Tayach, Cluster General Manager v zařízení Marsa Malaz Kempinski, The Pearl - Doha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. února 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. srpna 2019

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KempinskiDoha, General Manager v zařízení Marsa Malaz Kempinski, The Pearl - Doha, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze