Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Dubaj
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (2 015)
Filtrovat recenze
2 015 výsledků
Hodnocení cestovatelů
898
737
257
61
62
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
898
737
257
61
62
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
272 015 recenzí
Recenzováno: 5. října 2017 prostřednictvím mobilu

Je tu perfektní obsluha, rychle ubytování i pomoc při orientaci v cizím městě. Výborné jídlo a pozice hotelu a dopravní obslužnost je pohodová. Také tu je nabídka doprovodných akcí, výlety do pouště a pod.

Datum pobytu: říjen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli Martina F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Citymax H, General Manager v zařízení Citymax Hotel Al Barsha at the Mall, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. října 2017
Překladač Google

Dear Martina F

Thank you very much for sending us your feedback on your recent stay with us at Citymax Barsha.

Glad to know that you had a wonderful stay and our services and facilities matched up to your expectations.

Thank you once again and looking forward to your next visit

Regards

Shibu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. května 2017

V tomto hotelu jsem strávila velice příjemných 10 dnů dovolené. Hotel umístěn hned vedle Mall of Emirates (dobré nákupní možnosti + stanice metra). Pokoj byl menší, ale čistý,zařízení nebylo nijak opotřebované, obden výměna ložního prádla, na pokoji zdarma TV, lednička, trezor, varná konvice, k tomu zdarma denně káva, čaj a mala lahev vody na osobu. Personál vždy ochotný a milý, Jídlo chuťově vynikající, velký výběr z několika druhů předkrmů, hlavního chodu, dezertů + ovoce. Menší bazén na střeše hotelu, vše čisté a udržované v pořádku. Na pláž hotel zajišťoval shuttle bus - bohužel jen v 8:30 a v 11:00 odjezd na pláž, zpět v 11:30 a v 13:30, místo se muselo reservovat 24 hodin předem - toto považuji za jediný nedostatek. Hotel bych doporučila všem, kdo chtějí za rozumnou cenu dobré služby.

Datum pobytu: květen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli AlenaS891.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Citymax H, General Manager v zařízení Citymax Hotel Al Barsha at the Mall, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. května 2017
Překladač Google

Dear Alena S

Thank you for your valuable feedback

I am pleased to hear that your stay with us was a good one and that you found our staff and services above your expectations

The beach shuttle we request to be booked 24 hours prior to secure your seat as there is a lot of demand for this free service

Thank you for staying with us and for recommending us to other travelers

Look forward to welcome you back

Regards
Shibu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. října 2016

Po příezdu na hotel, jsem byla mile překvapená milým a ochotným presonálem.Hotel je moderní, krásny, čístý. Každý den nám uklízeli pokoj, vyměnili ručniky a povlékli.Snidaně byli bohaté, velky výběr, takže si myslím, že si vybere každý.Hotel se také nachází ve vyborné lokalitě, máte při ruce všechny druhy obchodu až po velky Mall.Bazén na střeše je výborny, krásny vyhled.Vybavení a vzhled pokoje odpovídá fotografiiím.Prostě vše perfektní :)

Tip ohledně pokoje: I přesto, že jsme pokoj měli do hlavní ulice, kde jezdí auta, krásně se nám spalo a navíc super výýhled.
Datum pobytu: září 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli dennynovakova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Citymax H, General Manager v zařízení Citymax Hotel Al Barsha at the Mall, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2016
Překladač Google

Dear dennynovakova

Thank you very much for sending us your valuable feedback on your recent stay with us at Citymax Barsha.

Glad to know that we were able to exceed your expectation and you were happy with the hotels location, services and facilities.

We hope to see you soon back in the hotel

Regards

Shibu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. dubna 2016

Hotel se nachází naproti Mall of the Emirates a nedaleko pláže Jumeirah. Metro je zhruba 10 minut pěšky. Pokoje jsou čisté, avšak malé. Snídaně byla na kategorii hotelu dostačující. Zaměstnanci jsou ochotní a příjemní.

Datum pobytu: únor 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli kostkalukas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Citymax H, General Manager v zařízení Citymax Hotel Al Barsha at the Mall, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. dubna 2016
Překladač Google

Dear kostkalukas

Thank you very much for taking out time and sending us your feedback on your recent stay with us at Citymax Barsha.

Glad to know that you had a comfortable stay with us and you enjoyed the hospitality of my team along with the services and facilities of the hotel.

Thank you once again for being part of Citymax family and looking forward to your next visit

Regards
Shibu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 29. srpna 2019

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze