Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 809)
Filtrovat recenze
3 809 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 073
1 332
290
65
49
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 073
1 332
290
65
49
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
273 809 recenzí
Recenzováno: 21. května 2018

Byl jsem zde ubytovaný s mou manželkou přes Vánoční svátky, takže konec prosince 2017. Měli jsme zaplacený pokoj Club Rotana Premium se vstupem do salonku. Pokoj byl prostorný, vždy perfektně uklizený. Minibar byl každý den doplněný. Výhled jsme měli přímo na sheikh zayed road. Určitě doporučuji si připlatit za pokoj tohoto typu. Snídaně byly velmi dobré, veliký výběr a kvalitní suroviny. Restaurace je prostorná, hezky zařízená. Objednali jsme si vstup na štědrovečerní večeři a ta také neměla chybu. Obrovský výběr masa, mořských plodů, studené kuchyně a dezertů. V salónku, který se nachází ve 26 patře si dáte zdarma nealko včetně menších jídel, která byla také velice chutná. Hotel se nachází na velice dobré místě. Ke stanici metra je to cca 50 metrů. Toto byla má 5 návšteva Emirátů a tento hotel je zatím suveréně nejlepší. Za mě tento hotel rozhodně doporučuji a tento rok se sem opět vrátíme.

Tip ohledně pokoje: Doporučuji pokoj Club Rotana Premium se vstupem do salónku
Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Lukáš K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TowersRotanaDubai, General Manager v zařízení Towers Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2018
Překladač Google

Dear Lukáš K,


Thank you so much for sharing your recent experience at Towers Rotana Dubai.

We truly appreciate your valuable remarks to our hotel as perfect hotel! We are delighted to have you and your wife over the Christmas holidays in 2017. It was indeed great to know that you recommend our Club Rotana Rooms, as so many benefits our valued guest can avail with. It was such a pleasure to have you with us and your recommendation to Towers Rotana - Dubai is highly appreciated.

Looking forward to your next stay with us for another memorable experience.

Warm regards,
Hossam Mansour
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. října 2017

Pobyt byl vynikající. Jediné, co bych vytknul je hluk ze silnice. Jinak čisto, personál ochotný, jídlo výborné. Trochu komplikovanější přístup k bazénu, ale nic, co by stálo za řeč. Pokud někdy do Dubaje, tak opět do Rotany.

Datum pobytu: říjen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Rotana Hotels.
Poděkujte uživateli benesoval.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TowersRotanaDubai, General Manager v zařízení Towers Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. října 2017
Překladač Google

Dear Benesoval,

It is a pleasure to have you with us and glad to know your stay was excellent and we have met your expectations. We have passed on your compliments to our team, as this will motivates our team.

We look forward to welcome you back again.

Best regards,
Hossam Mansour
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. února 2019

Datum pobytu: leden 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Rotana Hotels.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TowersRotanaDubai, General Manager v zařízení Towers Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. února 2019

Datum pobytu: leden 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Rotana Hotels.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TowersRotanaDubai, General Manager v zařízení Towers Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. února 2019

Datum pobytu: leden 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Rotana Hotels.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TowersRotanaDubai, General Manager v zařízení Towers Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze