Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (5 900)
Filtrovat recenze
5 900 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 928
1 364
370
109
129
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 928
1 364
370
109
129
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
385 900 recenzí
Recenzováno: 7. listopadu 2018

Hotel nás naprosto nadchl! Skvělá poloha téměř na pláži, na kterou se snadno dostatente průchodem přes hotelový komplex a promenádu. V hotelu všude čisto, extrémně ochotný personál, který okamžitě vyřešil jakýkoliv problém. Snídaně a vůbec celou nabídku jídla můžu jedině pochválit, široký výběr ovoce, zeleniny, salátů, nejrůznějších pomazánek, omeleta či vějce, které vám udělají na přání! Personál v Rotana clubu chválím, ochotní, jakmile jste si sedli hned byli u vás! Poloha hotelu kousek od tramvajové zastávky je taktéž ideální pro cestu do centra! Tento skvělý hotel rozhodně doporučuji a rádi se sem vrátíme!

Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Rotana Hotels.
Poděkujte uživateli Odyssey24179925309.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AmwajRotana, General Manager v zařízení Amwaj Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. listopadu 2018
Překladač Google

Dear Odyssey24179925309,

Thank you for taking the time to write your review of our hotel. I am glad that your recent stay with us has exceeded your expectations and we were able to create an unforgettable experience. Happy to hear too that our team were able to assist you all throughout your stay. The team will for sure appreciate your compliments. We certainly look forward to your next stay.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. června 2018

Hotel jsme navštívili již 2 x. Jsme spokojeni. Recepce je na vysoké urovní. Zaměstnanci jsou zdvořilí a usmívají se. Jídlo je dobré, ale mohlo by být ještě lepší. Cítili jsme se dobře a pokud bude příležitost, tak se zde vrátíme.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli romand707.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AmwajRotana, General Manager v zařízení Amwaj Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. června 2018
Překladač Google

Dear ROMAN D,

Thank you for your kind compliments of our hotel. We were thrilled to hear of your wonderful experience on your recent stay. It is especially assuring to know that our team made you feel welcome and at ease, we always strive our best to provide the highest hospitality services always. We will be more than happy to welcome you back to the Amwaj Rotana.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. února 2018

Při příjezdu se Vám věnují min. 3 zaměstnanci, otevřou dveře auta, vezmou kufry, otevřou dveře do hotelu a zavedou Vás k recepci. U recepce žádné fronty. I když byl příjezd v 10:00, dostal jsem pokoj ihned. Při odjezdu nám zase bylo umožněno pokoj opustit po 12:00.

Pokoj čistý, velký, postele velké, pohodlné.

Snídaně dobré, žádné fronty.

Určitě bych se znovu ubytoval.

Datum pobytu: únor 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Rotana Hotels.
Poděkujte uživateli robert_steffek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AmwajRotana, General Manager v zařízení Amwaj Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2018
Překladač Google

Dear robert_steffek,

Thank you for leaving a review on TripAdvisor. We were indeed delighted to hear that you had an enjoyable stay with us and were very appreciative of our hotel. Glad too that you would love to visit us again in the future. We will be more than happy to welcome you back at Amwaj Rotana.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2017

vtomto hotelu jsme strávili od 07.10.2017-14.10.2017 naši překrásnou dovolenou byli jsme překvapeni s přátelskou atmosférou v hotelu jak na recepci v restauraci i personálu vše bylo perfektní líbylo se nám hlavně ubytování a strava byla velmi dobrá pestrá hodně výběru jídel ovoce i dortíčků byli jsme velmi spokojeni emiráty jsme navštívili již 8x letos po druhé a pokud nám zdraví dovolí za rok opět už se moc těšíme akorát malou vítku tomuto hotelu škoda ,že nemá svoji pláž lehátka na pláži veřejné moc drahé pro důchodce ještě jednou dík hotelu vše ok miluše miklovičová

Datum pobytu: říjen 2017
Poděkujte uživateli Miluše M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AmwajRotana, General Manager v zařízení Amwaj Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. října 2017
Překladač Google

Dear Míla M,

Thank you for taking the time to leave your review following to your recent visit to our hotel. It is very pleasing to know that you were satisfied with your stay and had a wonderful holiday spent at Amwaj Rotana. We certainly look forward to your next visit soon.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. července 2017

Dovolená v Dubaji byla plánovaná s dlouhým předstihem. Pobyt v hotelu jsme zakoupili již skoro rok dopředu na základě velmi dobrých recenzí. Bohužel jsem byl spíše zklamaný, než nadšený.

Jedná se o pěkný hotel na promenádě The Walk. Umístění je super. Kousek do obchodního centra Marina Mall, kousek na tramvaj, metro i do restaurací a samozřejmě na pláž. Hotel poskytuje několikrát denně zdrama dopravu do Mall of the Emirates a vždy v pátek do Dubai Mall. Poloha byla super, nemám sebemenší výtky.

Co se týče vybavení pokojů, bylo spíše nadprůměrné. Bohužel úklid probíhal každý den v jinou hodinu. Jeden den byl v 10 ráno a druhý den v 19h večer. Někdy byl úklid 2x denně, kdy večer přišel uklízeč rozestlat a jindy pouze jednou a 3x za pobyt se stalo, že úklid neproběhl vůbec a museli jsme urgovat na recepci. Než jsem odjížděl psal jsem na hotel s požadavkem, zda bychom mohli dostat pokoj v co nejvyšším podlaží je možné. Hotel má 24 pater s tím, že pokoje jsou od 5 podlaží do 24 a poslední 4 patra jsou Club Room. Bohužel nám nebylo vyhověno a dostali jsme pokoj v 10 patře. I když jsem psal s předstihem a měli jsme hotel zaplacený rok předem.

Co se týče ostatních služeb, byly průměrné. Číšníci v restauraci naprosto neprofesionální. Když jsmě přišli první večer na večeři, číšník se zeptal, zda a co budeme chtít pít. Poprosil jsem o nápojový lístek. Ihned jsem byl upozorněn, že v ceně je jen voda a vše ostatní se platí (ano to jsem věděl). Nakonec číšník přinesl pouze vinný lístek. Když se to stalo podruhé, už jsem pil raději vodu.

Jídlo v hotelu bylo na velmi nízké úrovni. Obrosvké zklamání. Byl jsem v Dubaji asi 15x a musím říct, že se jednalo bohužel o nejslabší nabídku a to jsem navštěvoval i 4 hvezdičkové hotely. Amwaj Rotana je 5 hvězdičkový hotel, ale strava odpovídá spíše maximálně 4 hvězdičkám. Snídaně každý den to stejné a večeře dost podobně. Obměňovalo se pouze něco. Dezertů byl velmi malý výběr. Ačkoliv byl výběr značně ozeneý, jídlo bylo kvalitní.

Bazén moc pěkný, ale dost teplý. Měl 29 stupňů. Očekával bych více chlazený, jako například ve vedlejším hotelu JA Ocean View.

Pro příští návštěvu využije opět jiného hotelu a hotelu Amwaj Rotana se vyhnu. Návštěva mě moc zklamala.

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli marcelo66_13.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AmwajRotana, General Manager v zařízení Amwaj Rotana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. července 2017
Překladač Google

Dear marcelo66_13,

Thank you for taking the time to share your experience of our hotel. I am glad that the location could please. We must apologize if some aspects of our hotel did not meet your expectations so please allow us to contact you directly by letting us have your direct number and we will be in touch.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze