Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 341)
Filtrovat recenze
2 341 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 424
326
219
153
219
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 424
326
219
153
219
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
272 341 recenzí
Recenzováno: 8. února 2019

Chtěl bych tímto napravit ty negativní recenze na tento hotel, který si nezaslouží. Byl jsem v tomto hotelu velmi spokojen dle uvedeného mého hodnocení /v roce 2018/, mohu doporučit také sousedící hotel havaii caesar palace / kde jsme strávili dovolenou v roce 2017/, kde je také aquapark a spadá pod stejný řetězec provozujících hotelů. Je mi líto, že kritika lidí, která tu je , je neadekvátní skutečnému stavu věci a zemi, kterou navštívili. Když jedu na dovolenou za osobu od 10 000 - 15 000 Kč letecky, nemohu čekat zlaté holuby. Je to normální dovolená, kde se nemusíte o nic starat a hezky si jí užijete s celou rodinou jako my. Dále nechápu lidi, kteří jedou do egypta a vadí jim muslimové, kteří tu ve výše jmenovaných hotelech jsou v hojném počtu - sakra je to jejich zem tak co vám vadí. Mají jinou kulturu a zvyky, tak je tu respektujte. Dále je třeba počítat s penězi na bakšiš cca 20 EURO/DOLAR na dovolenou a máte vše na co si vzpomenete. Ty si prostě přičtěte k ceně zájezdu a máte klid v srdci, že to dáváte jen tak.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
4  Poděkujte uživateli LADISLAV2698.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
salesmgr2018, Guest Relations Manager v zařízení Hawaii Le Jardin Aqua Resort - Families and Couples Only, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2019
Překladač Google

Dear Ladislav,

Thank you so much for choosing to stay in Hawaii Le Jardine Aqua Park Resort and for taking the time to share your positive feedback on TripAdvisor website.
We are delighted to hear that you enjoyed your vacation with us, and our services and facilities were up to your satisfaction.
Thank you once again, and we truly look forward to welcoming you back soon to create another enjoyable vacation for you.

Sincerely,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. října 2018 prostřednictvím mobilu

Skvely vyber pro dovolenou, prijemna obsluha predevsim na baru, pokoje jsou ciste. Voda uzasna. Animatorsky tym jsou prijemni lide. Nachazi se zde spousta koralu. Velka rozmanitost ve vyberu jidla a drinku.

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli filiphedanek99.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. října 2018 prostřednictvím mobilu

Super stravenych 8 dni velice prijemna obsluha i personal. Animatorsky team velice prijemny, zábavný a zazivny prpgram jak co se kultury týče tak komedie. Prp dovolenou urcite doporucuji. Nadherny resort

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli klimsa97.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 12. října 2018 prostřednictvím mobilu

Vše je tady moc hezke. Krásná pláž , super jídlo . Jen ubytování trochu horší. Jinak spokojenost . Super animační program. Celkove hodnocení moc pozitivní . Parádní vodní atrakce, doporučuji vše vyzkoušet .

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
2  Poděkujte uživateli evangelinayuu.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
salesmgr2018, Guest Relations Manager v zařízení Hawaii Le Jardin Aqua Resort - Families and Couples Only, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. října 2018
Překladač Google

Dear Guest, Thank you for choosing Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort and taking time to share your feedback. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and we are hoping to welcome you soon again in our Hotel. Best regards, Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. září 2018 prostřednictvím mobilu

V červenci jsem byla na dovolene s děvčaty v tomto hotelu. Upozornuji, byly jsme zde uz potreti. Chtela bych touto cestou podekovat vsem zamestnancum, kteri byli uzasni!!!! Od uklidu, ktery byl super, a myslim , ze dostacujici a to, co nam chybelo o to jsme si rekly, a myslim, ze vzdy s usmevem bylo vyhoveno vsem nasim nadstandartnim pozadavkum (vic raminek na saty, vymena rucniku, rycnik navic) , po bazeny, plazovy fruit bar az po jidelnu a zejmena bych chtela podekovat klukum, co delaji pizzu, kterou jsme kazdy den dostavaly az pod nos na stul!!!! s napisy typu - have a nice day, nebo s nasimy jmeny, proste uzasne. Pokoj jsme mely s vyhledem na bazen. Vse v poradku, uklizeno, trezor zadačo, prostor na pokoji, balkon. Plazovy bar - staci obycejny uprimny usmev a staraji se o vas jako o vlastni! A nesquick na plazi pred tim, nez si schrupnete na lehatku byl proste super. Fruit bar? Za uplny pakatel uplne super bomba drinky, freshe snad ze vseho sruhu ovoce, my si daly kazda svuj meloun, vnitrek rozmixovali s ledovou tristi a mely jsme kazda svuj meloun fresh drink ozdobeny hroznovym vinem. Pivo super, u bazenu po prvnich dvou dnech nam ho pan serviroval uz automaticky, aniz bychom si vubec rekly, uz z dalky na nas maval. Servis na plazi - rano jsme prisly a pan nam byl na uplne plne plazi schopen najit lehatka a dat nam je vlastne tam, kam jsme chtely, nikdy se nam nic neztratilo a byly jsme v hlavni sezone, kdyz hotel praskal ve svech a kdyz byl plny arabske klientely, na kterou evropane tak radi nadavaji. My jsme s nema mely pouze jen dobre setkani, fotili se s nama, vzdy usmevy na rtech, mavali nam, zvali k sobe ke stolu. To, ze jsou jich plne bazeny? Ano jsou, skluzavky a tobogany oni maji radi a uzivaji si to, vsak jsou na dovolene. Ale kolem 12-14:30 neni v bazenu ani noha, vetsina z nich odchazi na siestu na pokoj nebo na obed. Rucniky se nam neztratily, kazdy den jsme si je vymenovaly za nove. Vse super. A ta zahrada????? Uzasne!!!!! Nadhera. Kazdy den se tam o ni staralo tolik lidi v takovem vedru. Klobouk dolu. Jidlo? Excelentni. Na veceri jsme se cpaly nadivanyma kachnama, omacky, testoviny, kuřata a to cela, dvoumetrove dorty pres cele stoly, neuveritelne kvatna jidla a vse bylo tak skvele!!!!! Diky sefkuchari a jeho tymu, co se o nas krasne starali a varili uzasne jidlo. Hlavne to arabske - bylo velmi chutne a dobre dochucene. Opravdu velky vyber jidla. Plaz - tak jak je na fotkach, tak takova proste je. S tim , ze prichazi odliv nikdo nic neudela, ale to vubec nevadilo. Da se krasne projit po molu dozadu a tam si hezky zaplavat. Na plazi uzasni kluci s velbloudama - Ti by vam snesli modre z nebe. Kazdy den tam jsou a kazdy den si muzete zviratka hladit. Proste super velbloudi , kteri vam vzdy zvednou naladu. Top!!!! Diky Waled Max za vylety, ktere nam zprostredkoval. - vylety jsem kupovala u nej na plazi, ne pres zadnou cestovku ani delegata. Kluci na plazi ochotni a vse vysvetli a zaridi a super ceny.
Hotel je asi 17 min od centra taxikem, jezdily jsme do centra kazdy den. Taxi jsme chytaly na ulici uplne bez problemu.
Takze jeste jednou velke DEKUJi, treba zase nekdy prijedeme, i kdyz priste pojedeme asi do centra, jak se rika - na pankáče jak na chatu tam ahoj lidi, a nefotte porad ty hloupe nedostatky v pokojich a bla bla, je to dovolena, tu si clovek mamuzivat a ne resit uplne blbosti. Paaaaa Romca, Dana, a taky Verka ❤️ we love Egypt forever ❤️ kdo chce, klidne se mi ozvete a poslu fotek vic, nebo zodpovim na dotazy. Pa Romca

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
3  Poděkujte uživateli romanak930.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
salesmgr2018, Guest Relations Manager v zařízení Hawaii Le Jardin Aqua Resort - Families and Couples Only, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2018
Překladač Google

Dear Guest, Thank you for choosing Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort and taking time to share your feedback. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and we are hoping to welcome you soon again in our Hotel. Best regards, Hotel Management.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze