26.10.2019 jsme se vrátil z 15-ti denní radobydovolené z tohoto hotelu. Bohužel měl jsem více věřit záporným recenzím. CK Blue Style annoncuje v tomto hotelu dopolední svačiny v baru na pláži a taktéž i u bazénu. Bohužel zde dostanete od 10 hod. do 16.hod na pláži pouze drinky místní výroby s limonádou,nebo převážně teplé pivo do ušmudlaných plastových skleniček,které barmani myjí vodou z vodovodu a otírají útěrkou s kterou utírají i pult. Situace v baru u bazénu je naprosto stejná. Ani u jednoho nebylo po celou dobu pobytu žádné občerstvení,s vyjímkou posledních dvou dnů na základě naší stížnosti vedení hotelu a delegatky sl. Němcové. Hygiena (mytí hrnečků a plastových pohárků) - DĚS. Ve 4 hvězdičkovém hotelu nemají lžičky na kávu a zákusky.Kávu si mícháte dřevěnou špachtličkou a zákusky jíte velkou vidličkou, se kterou jste obědvali,nebo večeřeli.Strava : naprosto jednotvárná,kždý den to samé. Rýže jeden druh nechutné brambory uvařené ve voě a tak i servírované, pečená cuketa a různé zeleniny, maso tvrdé,šlachovité,polévka pouze voda se zeleninou. Zkrátka něco sníte,ale nevíte co ! Po stížnosti vedení hotelu a naší delegátky,nám bylo nabitnuto se stravovat v témže hotelu,ale v 6-tém poschodí v nádherné jídelně s výhledem na moře,kde bylo čisto,vzorná obsluha a jídlo bylo setsakra o něčem jiném. Dojem kazila pouze čínská klientela ,která se chová ještě podstaně hůře než občané ruska. Po příchodu na pokoj zděšení,neb skříně byly uvnitř i navrch tak špinavé,že je bylo nutné umýt,abychom si neumazali své oblečení. totéž...26.10.2019 jsme se vrátil z 15-ti denní radobydovolené z tohoto hotelu. Bohužel měl jsem více věřit záporným recenzím. CK Blue Style annoncuje v tomto hotelu dopolední svačiny v baru na pláži a taktéž i u bazénu. Bohužel zde dostanete od 10 hod. do 16.hod na pláži pouze drinky místní výroby s limonádou,nebo převážně teplé pivo do ušmudlaných plastových skleniček,které barmani myjí vodou z vodovodu a otírají útěrkou s kterou utírají i pult. Situace v baru u bazénu je naprosto stejná. Ani u jednoho nebylo po celou dobu pobytu žádné občerstvení,s vyjímkou posledních dvou dnů na základě naší stížnosti vedení hotelu a delegatky sl. Němcové. Hygiena (mytí hrnečků a plastových pohárků) - DĚS. Ve 4 hvězdičkovém hotelu nemají lžičky na kávu a zákusky.Kávu si mícháte dřevěnou špachtličkou a zákusky jíte velkou vidličkou, se kterou jste obědvali,nebo večeřeli.Strava : naprosto jednotvárná,kždý den to samé. Rýže jeden druh nechutné brambory uvařené ve voě a tak i servírované, pečená cuketa a různé zeleniny, maso tvrdé,šlachovité,polévka pouze voda se zeleninou. Zkrátka něco sníte,ale nevíte co ! Po stížnosti vedení hotelu a naší delegátky,nám bylo nabitnuto se stravovat v témže hotelu,ale v 6-tém poschodí v nádherné jídelně s výhledem na moře,kde bylo čisto,vzorná obsluha a jídlo bylo setsakra o něčem jiném. Dojem kazila pouze čínská klientela ,která se chová ještě podstaně hůře než občané ruska. Po příchodu na pokoj zděšení,neb skříně byly uvnitř i navrch tak špinavé,že je bylo nutné umýt,abychom si neumazali své oblečení. totéž i nábytek-prach,prach a zase prach.Úklid na pokojích sice každý den,ale ložní prádlo vyměněno pouze jedenkrát za 14 dnů, ručníky nekdy použité opětně složené a dány jako nové a to i přesto,že ukližeči čekají na bakšiš,který jsme jim dávali-každý den jeden dollar. O bakšišném ani nehovořím,neb jsem byl v Egyptě již po 6-té a je to součást jejich kultury,kterou je třeba akceptovat. Hotel jako takový poměrně nový a čistý,ale jak se říká, co je mokré, to je čisté. Pláž jako taková dobře přístupná a čistá,pouze je potřeba použít třech výtahů !! Slibované koraly va vodě nejsou a ani ryby zde neuvidíte. Museli byste plavat cca 500 m od břehu aby jste možná neco viděli. U břehu je moře čisté pouze v dopoledních hodinách,neboť vzhledem k velkému množství neplavců je tam, kde stačíte a to je asi 10m od břehu, voda kalná od písku. Zkrátka VELKÉ zklamání.Více
Zobrazit méně