Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (5 067)
Filtrovat recenze
5 067 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 586
1 279
659
299
244
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 586
1 279
659
299
244
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
61665 067 recenzí
Recenzováno: 23. května 2017

Dlouhá pláž, která nabízí molo pro šnorchlování, pěkný podmořský život, který občas stěžují lodě které přiváží turisty. Bydlení ve vilkách, které jsou všude kousek, jen je třeba najít správnou cestu, první dva dny jsme dost bloudili ale nakonec se to dalo zvládnout, jen to molo bylo dost daleko. Jídlo klasika egypt, personál usměvavý, a snaživý, možnost pozdní snídaně jsme využili jednou- tam byl výběr pouze ze zbytků. levná dovolená ve starším hotelu, která splnila naše očekávání.

Tip ohledně pokoje: zvolte si vilku někde uprostřed
Datum pobytu: červen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
6  Poděkujte uživateli Dušan S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hilton_longbeach, General Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. května 2017
Překladač Google

Dear Dusan

As service is the only product that we sell and creating rewarding experiences for our guests remains our priority, we appreciate very much sharing with us your experience following your stay at the Hilton Hurghada Long Beach Resort.

I would like to personally apologize for any unfortunate incident that you experienced during your stay with us.

Please rest assured we will evaluate points mentioned in your feedback moving forward as we work to more effectively address the needs of our guests.

We take pride in the services we offer to our guests and are always striving to improve on them. We are equally disappointed that we did not meet our Hilton standards for you on this occasion.

We value your comments and hope to better serve you in the future.

Sincerely yours,
Michail

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. května 2017

Velká spokojenost, musíme poděkovat číšníkům u horního bazénu a plavčíkovi, který se také staral o lehátka a měnil ručníky. Za jejich celodenní práci s úsměvem mnohokrát děkujeme.
Ubytování velmi solidní ( bohužel hotel již něco pamatuje, především ta vana ), každý den uklizeno a když se vyskytl problém, hned byl vyřešen.
Stravování, super. Moc pěkný raut na Velikonoční pondělí.
Kdo jede za mořem, zde si ho užije ( nepřeberné množství ryb a hlavně perutýni ).
Dovolenou jsme si užili, děkujeme všem co se podílí na chodu hotelu.

Tip ohledně pokoje: Resort je velmi rozlehlý, lépe se ubytovat blíž k hlavní budově, kde je vše na dosah.
Datum pobytu: duben 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli danaples2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hilton_longbeach, General Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. května 2017
Překladač Google

Thank you danaples2016 for taking the time to review your recent stay; we're glad you had an excellent stay and enjoyed the variety of amenities we offer! Be sure to check our Facebook page for our news and activities.

We look forward to seeing you the next time you're in the area. Thanks again for your comments.

Sincerely,
Michail

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. dubna 2017

Hotel je moc a hezký a personál ochotný až na jednu vyjímku poletující kolem bazénů, které bez úplaty nehne prstem.. Velikost a rozlehlost hotelu mě překvapila, je dobré být ubytovaný na hlavní budově jinak je nutné počítat s tím, že se dost nachodíte.
Bazény jsou velké a čisté, dostatek lehátek, bar u bazénu i na pláži.

Jediné co bych vytkla bylo jídlo, to bylo dost jednotvárné a od půlky dovolené nám už lezlo i ušima a těšili jsme se na normální jídlo u nás doma. Dost možná to bylo zapříčiněno nízkou obsazeností hotelu. Čerstvé zeleniny dostatek, pečiva také.
Velice ochotný byl delegát od Eximu. Poradil, doporučil, upozornil :-)

Datum pobytu: březen 2017
1  Poděkujte uživateli Eva T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hilton_longbeach, General Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. května 2017
Překladač Google

Thank you Eva T for staying with us and for sharing your experience on this platform, we are happy to know you found our resort nice and the team helpful.

We appreciate your four stars rating to our services and amenities. We at the Hilton Hurghada Long Beach Resort, need to continuously work on the improvement of our service and for this need to rely on the comments and suggestions of our guests.
We do apologize for any inconvenience encountered during your stay, kindly rest assured that immediate action will be taken to rectify points mentioned in our review.

We look forward to your continued patronage and wish you the best in your business and personal endeavours

Kind regards
Michail

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. března 2017

Byli jsme spokojeni téměř se vším.
Hotelový areál je velmi rozlehlý a dost záleží na tom, ve kterém místě dostanete pokoj. Je ale třeba počítat s tím, že se celkem nachodíte. Nám to nevadilo - prošli jsme se rádi. Velkým bonusem bylo malé množství lidí - tzn. žádné fronty, všude plno volných lehátek - jak na pláži, tak u bazénů. Bazény čisté, dva vyhřívané, což se v zimním období dost hodilo. Areál nádherný - čistý, udržovaný, nádherné květiny - prostě nešlo nic vytknout.
Jídlo chutné, velký výběr, akorát snídaně pořád stejné - hlady jsme ovšem netrpěli, vždy se dalo vybrat a pochutnali jsme si. K obědům a večeřím byly většinou 3 druhy masa - hovězí, drůbež a ryba. K tomu rýže, brambory, bramborová kaše a plno zeleniny - čerstvé i tepelně upravené, salátů a dresinků - když už si někdo nevybral z hotového salátu - mohl si namíchat vlastní.
Personál ochotný, usměvavý, ale je pravda, že jsme nemuseli řešit žádný problém.
Horší to ovšem bylo s pokojem... čistotě nelze nic vytknout, ale zařízení a hlavně koupelna už má svoje léta za sebou. Přistýlka je kapitola sama o sobě - děs a hrůza - na sobě navršené matrace a ještě k tomu umístěné v tmavé vstupní chodbičce. Měli jsme tu smůlu, že jsme byli 3 osoby a chudák ten, co musel spát na přistýlce. Když ale cestují jen 2 osoby, manželská postel je super, na matracích se spalo skvěle.
Měli jsme pokoj ve "family building", což je dobré umístění, hned u toho je vyhřívaný bazén a bar, kousek do hlavní restaurace.... Obědy a večeře se podávají v restauraci v hlavní budově. Kromě toho v barech u bazénů a moře podávají k obědu snacky - pizza, hranolky, atd - to jsme ale nevyužili, tak nemohu posoudit. Hlavní restaurace je vzhledem taková závodka - nic moc, také by zasloužila obnovu. Ale byla čistá a jídlo dobré.
Pobyt jsme si chtěli užít a to se nám také splnilo. Hotel mohu doporučit, ale pozor na umístění pokoje vzhledem k rozlehlosti areálu.

Datum pobytu: březen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli martekD.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hilton_longbeach, General Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2017
Překladač Google

Thank you martekD for posting comments about your recent stay with us, it was indeed a pleasure serving you.

We are so pleased to read that you enjoyed your stay with us and very encouraged to read your appreciative comments on the hotel overall services & facilities.

Once again thank you and I am very much looking forward to welcoming you back at the Hilton Hurghada Long Beach Resort.

Sincerely yours,
Michail

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

V Hiltonu jsme strávili silvestrovský pobyt. Obsluha bych moc milá, krásná atmosféra. Moc jsme si to užili a hotel jako takový můžu vřele doporučit. Celkový dojem je také super, vyhřejvaný bazény se také v tomhle počasí hodily.

Datum pobytu: leden 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Terez M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hilton_longbeach, General Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2017
Překladač Google

Dear Terez M,

Thank you for your feedback through Tripadvisor website and for recommending our resort to everyone. I am glad to hear you liked your stay during New Year and enjoyed our entertainment programs, decoration, culinary offers and the warm spirit.

It is indeed encouraging to read your kind words about our resort and the services we offer.

Once again, thank you and looking forward to welcoming you back in the near future.

Sincerely yours,
Michail

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze