Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (2 479)
Filtrovat recenze
2 479 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 772
352
156
76
123
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 772
352
156
76
123
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
382 479 recenzí
Recenzováno: 27. dubna 2020 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsme strávili skvělý Únorový týden. Pokoje jsou dostačující a s úklidem a čistotou jsme byli spokojeni. Součástí hotelu jsou krásné a rozlehlé zahrady a dlouhá písečná pláž. Výběr z pokrmů byl velice zajímavý mix evropské, egyptské a indické kuchyně. Vřele hotel doporučujeme, je vhodný i pro rodiny s dětmi

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 381jakubm.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestManagementTeam, Guest Relations Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. dubna 2020
Překladač Google

Drahy Jakub,

velmi si vazime, ze ste si nasli cas nam napisat review a sme moc ale moc radi, ze ste s nami zazili krasne chvile pocas Vasej dovolenky a ze sa Vam v nasom resorte pacilo.
Dakujeme krasne za odporucania a dufame, ze este budeme mat sancu Vas uvitat znovu.

LongBeachHurghada team zela krasny den

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. března 2020

Oceňujeme evropskou kuchyni. Ochotný, příjemný personál v restauraci. Všecko jídlo se včas doplňuje,vždy je čerstvé a teplé.Nejedla jsem lépe ochucené hovězí maso.Velký výběr salátů.Pivo, víno, ovocné nápoje i voda mají skvělou teplotu. Doplněnost a čistota jsou zde na prvním místě .Krásná zahrada, čistá pláž, plážový bar.Ubytování dobré. Doporučuji

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Mismarti.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestManagementTeam, Guest Relations Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. března 2020

Drahý uživateli Mismarti

Bylo nám potěšením vás přivítat v našem hotelu a poskytnout Vám příjemný a neopakovatelný zážitek. Moc rádi slyšíme že jste si s námi vaši dovolenou užili a děkujeme za vaše komentáře k hotelové kuchyni. Moc rádi je předáme našim kuchařům, kteří budou jistě potěšeni. Celý nás zaměstnanecký tým se snaží ze všech sil aby si hosté mohli užít pohostinnosti a servisu po celou dobu jejich pobytu, a vaše hodnocení tak jistě bude všemi oceněno.

Děkujeme za sdílení vašeho hodnocení a doufáme v brzké shledání!

S vřelým pozdravem,
Guest Management Tým.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. března 2020

V Hurghade jsem byla již osmkrát,ale tento hotel je ze všech nejlepší, které jsem zatím navštívila.Ubytovani v soukromí malých vilek, velký resort s velkou pláži, úžasná strava, spoustu ovoce, skvělý personál, bezchybná WiFi, pozvolný vstup do moře bez korálů.. jediná nevýhoda je vzdálenost od centra,pokud chce být někdo denně v centru Hurghady..
Za mě top hotel

Datum pobytu: duben 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli martasP2639OT.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestManagementTeam, Guest Relations Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. března 2020

Drahý martasP2639OT.

Děkujeme vám, že jste zvolili Long Beach Resort, Hurghada jako destinaci pro vaši zimní dovolenou v Egyptě.

Moc rádi slyšíme, že váš pobyt v našem hotelu proběhl dle všech očekávání a děkujeme za sdílení této zprávy, která jistě napomůže případným čtenářům při výběru hotelu pro dovolenou.

Bude nám ctí vás kdykoliv opět přivítat v našem hotelu!

S vřelým pozdravem
Guest Management Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. března 2020

Velká spokojenost s hotelem, jídlem a skvělým personálem. Krásná dovolená.Galal Osman a celý jeho tým super plavčíci... Ráda se sem ještě někdy vrátím... Personál je velmi milý a vždy se snaží vyjít vstříc...

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli nikolabV1124UA.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestManagementTeam, Guest Relations Manager v zařízení Hurghada Long Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. března 2020

Vážená NikolabV1124UA

Jsme moc rádi za váš čas ke zhodnocení a sdílení zkušeností z vašeho pobytu v hotelu Long Beach Resort, Hurghada.

Náš cíl je zprostředkování nezapomenutelné a vskutku speciální dovolené a je pro nás čest, že jsme mohli poskytnout veškeré naše služby a zajistit pro vás tak svělý zážitek.
Moc děkujeme za vaše komentáře vztahujícím se k poskytnuté pohostinnosti našich zaměstnanců, určitě o vašem hodnocení moc rádi uslyší.

Děkujeme mnohokrát že jste si k vaší dovolené vybrali náš hotel a budeme se na vás těšit příště!

S vřelým pozdravem,
Guest Management Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. ledna 2020

I když nemám ve zvyku jezdit do stejného hotelu, tak jsem udělal výjimku z důvodu zkušeností z vyhřívaným bazénem. Bohužel letos vyhřívali pouze menší bazén a při hodně větší návštěvnosti než před rokem, byl bazén přecpán a jiné bazény měli teplotu již jen 19°C. Jinak hotel dobrý, jen kdyby zaměstnanci " nenatahovali stále tak ruku".
Moře mělo 5.-12 prosince okolo 24°C. Vstup velmi pozvolný-80 m na plavání.

Datum pobytu: prosinec 2019
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 753v_clavp.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze