Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 460)
Filtrovat recenze
1 460 výsledků
Hodnocení cestovatelů
648
376
213
113
110
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
648
376
213
113
110
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
66711 460 recenzí
Recenzováno: 15. prosince 2015

Rozlehlý komplex se skládá ze tří hotelů : SG Club,SG Resort a SG Premium. V rámci all inclusive lze využít 2 restaurace ( v sezóně 3 ), 6 barů a 5 bazénů + aquapark (v listopadu byl vyhřívaný bazén pod tobogánem a bazén za a uvnitř SG Club). Hotel na mě působil jako klidná a čistá oáza v jinak rušném a špinavém centru města. Doporučuji prozkoumat nedaleký obchod Cleopatra, kde se zboží prodává za pevné ceny a pak již nic nebrání vyrazit do ulic a pustit se do velmi zábavného smlouvání a nakupování . Neustálé handrkování samozřejmě není pro každého , ale já se velmi bavil. Třeba obchodník vás pozve na čaj, poklábosíte (používal jsem úspěšně ruskoangličtinu) a jako jeho nový přítel si musíte něco koupit a pak už se smlouvá. Velmi levné taxíky , které neustále troubí na potencionální zákazníky na chodníku ( nestalo se, abysme čekali na taxi déle než půl minuty), vám umožní prozkoumat i vzdálenější okolí hotelu. Listopadový termín je velmi vhodný pro poznávání Egypta, protože i ve vnitrozemí je celkem snesitelé klima. Výlety není nutné kupovat dopředu u CK, lze domluvit ve městě za nižší ceny. Ubytování v SG Club OK, žádný problém. Prostorný pokoj v přízemí cca 6m od bazénu ( bohužel není vyhřívaný, takže 18°C bylo tak pro tuleně ). Lehátka a ručníky zdarma. Pochvalu za organizaci zaslouží CK , protože přílet do HRG byl v 6.00, příjezd na hotel v 7.00, v 8.00 klíče od pokoje a v 11.00 náramek all inclusive. Hygiena v pořádku, po čištění zubů jsme kloktali vodu z kohoutku (ač se to nedoporučuje) ale byla nutná desinfekce dutiny ústní slivovicí. Do lednice doplňují každý den 3ks 0.5l balené vody na osobu. Hlady určitě neumřete. Vegetariáni si budu libovat (až na ovoce, kterého je pomálu), milovníci sladkostí taktéž. My masožravci (a vepřožravci obzvláště - doporučuji si vzít štangli vysočiny) máme trochu smůlu. V listopadu byl hotel poloprázdný, ale i tak nebyl problém se dobře najíst. Pláže jsou 3, malé, čisté s dostatkem lehátek , moře na plavání I šnorchlování příjemné. Líbilo se nám a třeba se I vrátíme.

Datum pobytu: listopad 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Ludek A.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hany M, Public Relations Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2015

Přejeme Vám hezký den z Hurghada Seagull Beach Resort.
Děkujeme Vám za vaši kladnou recenzi a doufáme, že Vás opět uvidíme v našem hotelu.
Sledujte nás v sociálních médií, ať Vám neuniknou žádné novinky.
S pozdravem, Seagull tým.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. prosince 2015

Pokoj jsme dostali ihned, když jsme přijeli, naštěstí je tu těď málo lidí, tak jsme nikde nečekali. Chtěli jsme pokoj v přízemí, abychom nemuseli běhat po schodech a take jsme ho dostali. Pokoje jsou už starší, ale čisté, sprcha a záchod fungovaly, co víc si s dítětem chcete přát. Stejné jsme byli pořád venku, nejvíce na pláži a dětském hřišti. Jídlo nebylo špatné, bylo ho dostatek, nejvíc jsme si užili na snídani, protože milujeme palačinky. Pokoje se uklízí každý den, dostanete i čisté ručníky. Celý areal je take pěkně uklizený a příjemný na procházky, ale otevřená je teď jen půlka hotelu, Do hotelu se určitě někdy vrátíme i s dalšími dětmi, protože je zde velmi pěkné zázemí pro děti, aquapark, tobogány, minizoo, lékař a vše kousek od letiště a přitom v centru.

Datum pobytu: prosinec 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Kamila p.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hany M, Public Relations Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2015

Přejeme Vám hezký den z Hurghada Seagull Beach Resort.
Děkujeme Vám za vaši kladnou recenzi a doufáme, že Vás opět uvidíme v našem hotelu.
Sledujte nás v sociálních médií, ať Vám neuniknou žádné novinky.
S pozdravem, Seagull tým.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. června 2015 prostřednictvím mobilu

V Sea Gull jsme byli již po 3. Byli jsme moc spokojeni. Akvapark pro je výborný. I moje 4 léta Maruška si to uzila. Bazény skvěle a pozvolny přístup do more je pro deti výborný. Kdo si chce zaplavat muže jít na 2. Plaz. U bazénu i u more můžete čerpat all inclusive. Oběd jsme si dávali hlavně u plaze. Výběr byl z italske, Arabské a čínského kuchyně. Vždy jsme si vybrali. Nikdo z nás nemel zažívací potíže. Moc jsme si to uzili. V hotelu bylo hodně Rusu. Mne to nevadí. Hotel je velký a je tu rušno, ale mista dost pro všechny. Jedině minus dáván za placenou WiFi. 2 hodiny 2 dolary.

Datum pobytu: červen 2015
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
4  Poděkujte uživateli Jiřina R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hanyseagull, Менеджер по обслуживанию клиентов v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2015
Překladač Google

Dear Jiřina R,

Thanks for such review!
Concerning your remark about Wi-Fi we will take a note and pass to management.
Hope to see you soon again! Do not forget to follow us in Social Media in order always to be in touch.
With best wishes,
Seagull Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. května 2015

S letošní dovolenou jsem spokojená. Jídlo chutné, pláže upravené a čisté. Pokoje už mají neco za sebou, ale na pár hodin spánku nepotřebuji přepych. Převaha ruských pohodových turistů, ale i velké množství arabů, kteří se chovají hlavně v restauraci hrozně. Pestrý program skvělé party animátorů, zabaví děti i dospělé.. Hotel mě trochu zklamal nepřítomností wifi. Pouze na staré části je, ale síla signálu tak na odeslání zprávy. Nejlepší a nejpohodlnější varianta je, koupit DATA SIM CARD ve Vodafone, který se nachází přímo naproti hotelu.

Datum pobytu: květen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli ViktorieCh.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hanyseagull, Менеджер по обслуживанию клиентов v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. května 2015
Překladač Google

Dear ViktorieC,

Thanks for your review!
We have paid attention to all your remarks and will do our best to improve our services.
We hope to see you here again and again!

With best wishes,
Seagull Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. března 2015

v Seagull jsem byla dvakrát pro mě užasná dovolená personál byl vždy ochotný a usměvavý pokjo z vyhledem na moře to nemá chybu na pokoji pravidelná vymena lozniho pradla a rucniku dostatek balene vody

Tip ohledně pokoje: pokoj z vyhledem na more
Datum pobytu: červenec 2014
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
4  Poděkujte uživateli Jolana2015.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze