Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 460)
Filtrovat recenze
1 460 výsledků
Hodnocení cestovatelů
648
376
213
113
110
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
648
376
213
113
110
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
59641 460 recenzí
Recenzováno: 31. srpna 2016 prostřednictvím mobilu

hezky hotel blizko centrum Sakala.cesty pokoje teda jsme meli pokoj na pazeno a to parve bxl pro nasi ceri vyborni.blaze je cesty cista voda.personal byli uchotny.jidlo tak neak mohl by bit lepsi.vratime

Datum pobytu: září 2015
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Adel H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. srpna 2016

a v tomto hotelu jistě poslední. Pokoje byly celkem ok, ale často jsme se museli "doprošovat" o doplnění balené vody. Krásný výhled na staveniště a posezení na balkóně to nebyla úplná romantika. Během pobytu rekonstruovali jednu jídelnu, takže najít volné místo bylo kolikrát nadlidský výkon. Jídlo celkem ok. Pláž ne moc velká, vždy zaplněná, ohraničená plotem sousedního hotelu, takže se člověk nemohl ani nikam projít. Pod vodou pár korálů, ale spíše hodně bordel a odpadky. Jediná výhoda byla, že hotel byl na hlavní třídě a pro nákupy suvenýrů ideální

Datum pobytu: květen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Macek11.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Seagull H, Public Relations Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. září 2016
Překladač Google

Have a nice day from Hurghada Seagull Beach Resort.
Thank you for your good review.
We are looking forward to see you soon in our hotel. Follow us in our social media, to know all our news and offers.
Best regards, Seagull team.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. srpna 2016

V hotelu Sea gull jsme byli již po osmé.Ubytování jsme měli vždy hezké.Pokoje čisté.Každý den uklizeno.Trezor na pokoji fungoval bez problémů.V hotelu dvě pláže s pozvolným vstupem do moře.Bary a restaurace bez chyby.Velký výběr jídla.Personál ochotný.S animačním týmem si můžete zahrát volejbal,aerobic,aquagym,fotbal aj.Večerní zábava (showtime) je každý den a opravdu stojí za shlédnutí.V novém seagullu i ve starém seagullu je kazdý večer živá hudba.Dovolená se nám moc líbila.V září se opět vracíme.Velké DÍKY patří hlavně Martině,kterou najdete u recepce jako guest relation.Pokud hudete mít nějaký problém obraťte se na ní.Děkujeme Martině za perfektní dovolenou. :)

Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Veronika V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Seagull H, Public Relations Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. září 2016
Překladač Google

Have a nice day from Hurghada Seagull Beach Resort.
Thank you for your good review.
We are looking forward to see you soon in our hotel. Follow us in our social media, to know all our news and offers.
Best regards, Seagull team.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. července 2016

Hotel je naprosto vybydlený, naplněný z 90% místními obyvateli. Je pravda že za peníze nechané na pokoji vám každý den pokoj uklidí, pokud peníze nenecháte, "zapomenou" doplnit balenou vodu, vyměnit ručníky, ...apodobně. Pokoje (měnili jsme, tak jsme jich viděli více) jsou velmi staře vybavené, postele opravdu dost proležené, ...no ale mluvili jsme i s lidmi, kteří prý měli celkem dobré. Obsluha je celkem přátelská a většinou i ochotná. Jediné co se dá ohodnotit celkem kladně je jídlo, to při pobytu na 8 dní ujde a dá se vybrat. My jsme koupili zájezd za dobrou cenu, takže naše naštvanost byla úměrná, ale paní v Čedoku v nákupním centru na Chodově nám vyprávěla, jak je hotel nově zrekonstruovaný atd., no to rozhodně není ani náhodou. Jinak od cestovky s takovou tradicí bych čekal jiný přístup. Také to že přepravu zajišťuje egyptská společnost AIR CAIRO, kde nikdo nepromluví slovo česky je přinejmenším zvláštní.

Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli martinstellner.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 4. června 2016

V Hurgádě jsme byli vice jak 10 krát a SeaGull patří vždycky k tomu nejlepšímu. Umístění přímo v centru nabízí procházky spojené s nákupem i možností poznat život ve městě. Pozor na taxikáře, jsou velmi vlezlí a až nehorázně drazí. Tomu se zde vyhnete. Hotel nabízí i velké užití pro děti, nejen skluzavky, ale i dětský koutek je bezva. Stravování přímo na pláži je také velmi výhodně, Snad jen šnorchlování je trochu horší. Jinak vřele doporučuji zejména rodinám s dětmi. Vašek Ducháč.

Datum pobytu: říjen 2015
1  Poděkujte uživateli duchvac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Seagull H, Public Relations Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016
Překladač Google

Have a nice day from Hurghada Seagull Beach Resort.
Thank you for your good review.
We are looking forward to see you soon in our hotel. Follow us in our social media, to know all our news and offers.
Best regards, Seagull team.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze