Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 460)
Filtrovat recenze
1 460 výsledků
Hodnocení cestovatelů
648
376
213
113
110
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
648
376
213
113
110
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
37421 460 recenzí
Recenzováno: 22. srpna 2017

Letos jsme byli s rodinou na 11 dní. Hotel je sice starší, ale všude bylo čisto,zaměstnanci furt makali.Pokoj uklízeli každý den. Dcera počmárala v pokoji zeď fixou celkem dost a nebyl s tím žádný problém.Uklízeč to hned zamaloval. Je pravda,že jsme mu dávali bakšiš za úklid vždy. Tak se fakt snažil. Jídlo normální. Pořád kuře,ale to mi nevadilo.
dobré využití pro děti-děti mohou být v dětském koutku 10-13h,pak odpoledne.Večer dětské disco.
Hotel má 2 pláže, dá se tam i šnorchlovat.Pláže i bázeny se "zavírají" v 18h.

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli berbly.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. srpna 2017

Milá Berbly,
moc Vám děkujeme za čas strávený napsáním této recenze a Vašich dojmů z nedávné dovolené. Velice si vážíme positivních slov o našem personálu a službách. Náš hotel se snaží nabízet služby vysoké kvality a dbáme na čistotu a spokojenost klintů, která je pro nás prioritou. Jsme velice rádi, že jste si dovolenou s rodinou užila a odnášíte si plno krásných zážitků. Doufáme, že Vás u nás znovu přivítáme. Krásný den a jsme s pozdravem
SeagullBeachResort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Bohuzel z tohoto hotelu a take ze sluzeb delegata blue style velke zklamani. Na pokoji spina, rucniky nevymeneny ani jednou za 12denni pobyt. Byli jsme 4 ale postele jen 3 i po nekolikate urgenci se nic nezmenilo takze nakonec jsme tedy spali 3 na jedne posteli. Uklizec odrzle zaklepe i nekolikrat denne na dvere zda je vse o.k. a neodejde aniz by neco nedostal. Jednou jsme nenechali na posteli baksis a nemeli jsme ani vodu ani toaletni papir. Strava dobra , ale opet talire a sklenicky ci poharky spinave a umastene. Plaz pekna udrzovana da se snorchlovat je zde pekny podmorsky zivot. Velka vyhoda v tomto hotelu je lekar s ceskou zdravotni sestrickou. S ck blue style jsme jiz ponekolikate a s tak spatnou sluzbou delegata jsme se jeste nesetkali. Pozdni prichody na schuzky zadne info ani u priletu ani u odletu. Vse jsme si museli zjistit sami. Celkove zhodnoceni, pokud pojedeme zase do Egypta tak urcite vybereme jiny hotel.

Datum pobytu: srpen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
4  Poděkujte uživateli Katerina N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. srpna 2017

Milá Kateřino,
v první řadě Vám velice děkujeme za čas,který jste strávila napsáním této recenze. Je nám velice líto,že jste nebyli spokojeni se službami našeho hotelu a celého našeho týmu, taktéž se službami cestovní kanceláře. Věřte, že každá informace je pro nás cenná a pomáhá nám zlepšit služby, které poskytujeme našim hostům.Pokud má kdykoliv host nějaký problém, naše Guest Relations jsou k dispozici k nápravě jakéhokoli problému rychle a efektivně. Neváhejte nás kontaktovat, pokud chcete tuto záležitost dále projednat na následujícím e-mailu Ahmed.salah@hurghadaseagull.com.
Chtěli bychom těmito příležitostmi poděkovat za to, že jste se rozhodli strávit dovolenou s námi a že nás případně navštívíte znovu v budoucnu.
S pozdravem SeagullBeachResort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. srpna 2017

Do hotelu jsme se vydali záměrně, jelikož před 3lety úrověň byla 100%. Letošní rok byl však poslední, kdy jsem tento hotel navštívila. Neochota personálu se na čemkoli domluvit, špinavé nevyměněné ručníky tak dlouho dokud jsme si neřekli, toalety u vody nepřetržitě bez toaletních papíru a neuklizené několik dní. Personál u bazenů vybírá 3dolary za to, že druhý den budete mít lehátka. Nemohli jsme si zaplatit prodloužení pokoje, což se 2 malými dětmi a 40 stupni ve stínu je docela problém,nabídka programu animátorů během dne byla dost tristní, nabídka Dětského klubu sice je, ale za 9dní fungoval 2x....Do Egypta jezdíme pravidelně, ale s tímto jsme se setkali opravdu poprvé a doufám, že naposledy.

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 17mk12.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. srpna 2017

Dobrý den,
velice děkujeme za čas strávený napsáním tohoto hodnocení a dojmů z Vaší nedávné dovolené s námi. Moc nás mrzí, že náš hotel tento rok nesplnil Vaše očekávání a nestrávili jste ji tak, jako tomu bylo v předešlých letech.
Vaše komenty k servisu a týmu, který dbá na čistotu pokojů a okolí samozřejmě předáme managentu k posouzení. Náš hotel dbá na nejvyšší kvalitu služeb a čistoty a to je pro nás prioritou, proto děkujeme za Váš názor, kterého si velice vážíme. Každý negativní i pozitivní komentář může pomoci ke zlepšení našeho hotelu.Neváhejte nás kontaktovat, pokud chcete tuto záležitost dále projednat na následujícím e-mailu Ahmed.salah@hurghadaseagull.com.
Chtěli bychom těmito příležitostmi poděkovat za to, že jste se rozhodli strávit dovolenou s námi a že nás případně navštívíte znovu v budoucnu.
S pozdravem SeagullBeachResort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Dva hotely dohromady jeden je starší a druhý novější. Nám osobně padl do oka starší i kvůli pláži a velkému ochlazujícímu bazénu. Hotel leží přímo v rušném centru. Takže je mnoho možností k nakupování. Hodně barů, restaurací a čajoven. Poblíž taky nádherná Marina, která je v noci okouzlující. Hotel má nejkrásnější pokoje, jaké jsme zatím v Egyptě viděli. Obrovské a krásně čisté. Jídlo stejné jako všude. Nám snad nikde nechutná ten styl jídla, který v téhle zemi je, ale sto lidí, sto chutí. Hotel je to nádherný, vše je v něm blízko. Byly jsme na ně několikrát a nikdy nezklame. Vždy si domů odvezem skvělé zážitky a bronzové opálení

Datum pobytu: srpen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
5  Poděkujte uživateli Nikol S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. srpna 2017

Milá Nikol,
děkujeme za Váš čas pro napsání této pozitivní recenze o Vašem pobytu u nás. Jsme velice rádi, že jste strávili krásnou dovolenou a odnášíte si tak nezapomenutelné zážitky. Čistota pokojů, a i tak celého hotelu je pro nás prioritou. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vás příště.
S pozdravem SeagullBeachResort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. července 2017

Dobrý den, hledám rodinu z tohoto hotelu, která 16.7. 2017 absolvovala společně s ostatními zákazníky Exim tours výlet na ostrov Giftun lodí Mirage. Fotograf, který pořizoval fotografie na této lodi, a poté inkasoval nemalou částku, omylem zaměnil CD s fotografiemi. Dostali jsme CD, na kterém nejsme my, ale Vaše rodina. Prosím ozvěte se mi, CD bychom si popřípadě vyměnili, poslali poštou...
Děkuji předem
Kontakt : Lsvehelkova@seznam. cz
Facebook : Lada Švehelková

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli lsvehelkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. srpna 2017

Milá paní Svehelková,
děkujeme Vám za zprávu, prosím můžete předat své kontaktní údaje prostřednictvím pošty Facebooku společně s podrobnou informací o výletě, který jste absolvovala, včetně termínu a s kým byl výlet rezervován, abychom mohli v této věci lépe pomoci.
S pozdravem SeagullBeachResort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze