Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (1 923)
Filtrovat recenze
1 923 výsledků
Hodnocení cestovatelů
948
439
244
134
158
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
948
439
244
134
158
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 923 recenzí
Recenzováno: 21. října 2019

Pobyt v Seagullu byl opravdu skvely s celou rodinou se sem vždy rádi vracíme je to úžasné klidné místo přímo v centru města ale s krásnými plážemi zázemím bazény a veškerým komfortem který plní zaměstnanci hotelu na dvěstě procent...
Jídlo je vynikající každý si tu přijde na to své zejména milovníci sladkého všechno je čerstvé každý den a neustále se nabídka pokrmů mění.Nicméně celý animační tým je opravdu bomba a věnují se opravdu každému bez ohledu na věk..A programy každý večer skvělý relax se spoustou úsměvu.... Děkuji za tento hotel a musím z celého srdce doporučit vracíme se sem každý rok někdy i vícekrát.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Tereza Ž.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2019

Drahá Terezo,
děkujeme za sdílení vaší cenné zpětné vazby na fóru Trip Advisor.
Je velmi potěšující pro náš tým slyšet, že vaše dovolená s námi byla příjemná a že nás chcete znovu navštívit!
Už se těšíme na vaši další návštěvu.
S pozdravem,
Seagull Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. října 2019

Přijela jsem na hotel Seagull Resort ráno 1.5.2019 ve 4:45. Pokoj mi přidělili až po 10.hodinách, v 15.hod odpoledne, nikoho jsem nezajímala. Příšerný pohled z balkonu na prašné staveniště s hučícími ventilátory od klimatizace a z pravé strany na hlučnou i v noci troubící ulici.Co se týče úklidu pokoje, hrůza. Každý den jsem se musela dožadovat o doplnění pitné-balené vody. Strava jako ve čtvrté cenové skupině a ta nekonečná fronta na jídlo a potom na pití a nebylo si ani kam sednou. Klientela z 95% rusky mluvících, nevychovaných ,,jestli se to vůbec dá nazvat" občanů. Pláž? Hnus.Olejové skvrny od kotvících lodí. Druhá s korálovým mini útesem, ušla. Říká se, že první dojem, celkový dojem. Takže závěr? Už nikdy více do tohoto hotelu. Má nejhorší dovolená u moře. Jarmila ze Zlína

Tip ohledně pokoje: možná pokoje které jsou na jižní stanu, směr venkovní bazény se skluzavkami
Datum pobytu: květen 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Jarmila O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. října 2019

Milá Jarmilo,
děkuji za vyjádření týkající se vaší nedávné návštěvy.
Ujišťujeme vás, že budeme vyhodnocovat body uvedené ve vaší zpětné vazbě a postupovat tak, abychom mohli účinněji reagovat na potřeby našich hostů. Rádi bychom se však omluvili za nepříjemnosti, se kterými jste se během svého pobytu u nás setkali.
Nakonec cítíme potřebu zdůraznit, že je samozřejmostí respektovat a ctít všechny naše hosty bez ohledu na národnost. A proto jsme šťastni přivítat a obsloužit všechny naše klienty.
Věříme, že vás budeme moci v budoucnu uvítat zpět v našem hotelu.
Srdečné pozdravy z týmu Seagull Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. října 2019

Byli jsme v Egypte asi 26x,ale pobyt v hotelu Seagull patřil k těm nejhorším.
Kromě stálých front na jídlo,včetně strkání a předbíhání cizinců a od pátku do neděle přibyli místní obyvatelé ke stolování,kde restaurace nezvládala doplnování stravy a volných míst ke stolování.
Dále ke slíbenemu šnorchlování nebylo pod vodou téměř nic k vidění ani ryby natož barevné korály.
Snad jenom vodní skluzavky byly dětmi kladně oceněny.
Bar v rozhledně uzavřen.
Nedoporučuji tudíž v Hurghadě za stejné peníze jsou lepší hotely

Tip ohledně pokoje: vůbec nejezdit
Datum pobytu: listopad 2018
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli duchodce70.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. října 2019

Drahý hoste,
děkuji za vyjádření týkající se vaší nedávné návštěvy.
Ujišťujeme vás, že budeme vyhodnocovat body uvedené ve vaší zpětné vazbě a postupovat tak, abychom mohli účinněji reagovat na potřeby našich hostů. Rádi bychom se však omluvili za nepříjemnosti, se kterými jste se během svého pobytu u nás setkali.
Věříme, že vás budeme moci v budoucnu uvítat zpět v našem hotelu.
Srdečné pozdravy z týmu Seagull Beach Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. září 2019

Byla to moje první dovolená v tomto hotelu s kamarádkou jsme si to moc užily..Mohu říct, že jsem byla velmi překvapená...Personál ochtnej, milej..Vše bylo naprosto skvělý! Za nás určitě mohu jen doporučit!See you soon❤️

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli PetraEllschlogerova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. září 2019

Drahá Petra,
děkujeme za sdílení vaší cenné zpětné vazby na fóru Trip Advisor. Jsme velmi rádi, že jste s námi strávili krásný čas.
Je velmi potěšující pro náš tým slyšet, že vaše dovolená s námi byla příjemná a že nás chcete znovu navštívit!
Už se těšíme na vaši další návštěvu.
S pozdravem,
Seagull Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2019

1.9.2019 příjezd na hotel ráno 06.30 hod. Pokoj přidělen už v 10:00 hod. Škoda, že až na druhý pokus slušný pokoj. Pokoj čistý a denně pěkně uklizeno. Velice slušný a ochotný personál. Neumíme cizí jazyk, ale přesto se snažili nám pomoci a domluvit se s námi lámanou češtinou. Je vidět, že se jezdí hodně Čechů a snaží se. Velké překvapení pro mně bylo v den mých narozenin přání od personálu a předání dortu. Za to ode mně velký dík. Strava velmi bohatá a vždy dostatek. Velká výhoda je strava i na pláži (4 druhy kuchyní), takže se nemusíte chodit převlékat na oběd zase na hotel. Za deset dní se nedá ani vše ochutnat. Pití jak na hotelu tak na pláži vždy plně zabezpečeno. Obsluhují personál byl perfektní. Nedá se poděkovat jmenovitě, musím poděkovat všem. Moře čisté, pozvolný vstup do vody, Jen ta pláž by mohla být větší. Na druhé straně je dobře zabezpečena a nikdo cizí se na pláž nedostane. Po celý den se skupina animátorů stará o to aby jste se cítili dobře i na pláži. V okolí hotelu najdete spoustu obchůdků (kde se smlouvá), ale i markety s pevnými cenami pro toho kdo nerad smlouvá. Byl jsem zde s manželkou poprvé, ale byli jsme velice spokojeni a rádi by jsme se zase vrátili.

Datum pobytu: září 2019
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli JirkaRo.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. září 2019

Vážený hoste,
děkujeme za sdílení vaší cenné zpětné vazby na fóru Trip Advisor.
Jsme velmi rádi, že jste s námi strávili krásný čas. dekujeme za to, že oceňujete zajištěné jídlo, krásné okolí a velmi přátelský animation. Je velmi potěšující pro náš tým slyšet, že vaše dovolená s námi byla příjemná a že nás chcete znovu navštívit!
Už se těšíme na vaši další návštěvu.
S pozdravem,
Seagull Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze