Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 923)
Filtrovat recenze
1 923 výsledků
Hodnocení cestovatelů
948
439
244
134
158
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
948
439
244
134
158
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 923 recenzí
Recenzováno: 25. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Pokoj, třetí patro do ulice v nové části,klid pohoda, ubytování do 15 minut jídlo až až kdo si nevybere je blázen každý den uklizeno, navoněno personál usměvavý a vše bez úplatku jen sem tam maličkosti uklízeči a číšníkum u bazénu vše přinesli k lehátku za nás nashledanou zase za 3 měsíce

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Anna K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ahmed_El_Gharib, General Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. listopadu 2019

Drahá Anno,
Děkujeme, že jste si udělala čas a podělila se o své nedávné zkušenosti. Jsme velmi rádi, že jste s námi strávili hezkou dovolenou a že jste si ji užili. Velmi si vážíme vašich laskavých slov a vždy jdeme nad rámec toho, abychom zaručili všem našim hostům, že vám během celého vašeho pobytu prokáží maximální zdvořilost a nejvyšší možnou úroveň služeb.
Těšíme se až vás budeme moci opět přivítat.

S pozdravem
Ahmed El Gharib,
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. října 2019

Pobyt v Seagullu byl opravdu skvely s celou rodinou se sem vždy rádi vracíme je to úžasné klidné místo přímo v centru města ale s krásnými plážemi zázemím bazény a veškerým komfortem který plní zaměstnanci hotelu na dvěstě procent...
Jídlo je vynikající každý si tu přijde na to své zejména milovníci sladkého všechno je čerstvé každý den a neustále se nabídka pokrmů mění.Nicméně celý animační tým je opravdu bomba a věnují se opravdu každému bez ohledu na věk..A programy každý večer skvělý relax se spoustou úsměvu.... Děkuji za tento hotel a musím z celého srdce doporučit vracíme se sem každý rok někdy i vícekrát.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Tereza Ž.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2019

Drahá Terezo,
děkujeme za sdílení vaší cenné zpětné vazby na fóru Trip Advisor.
Je velmi potěšující pro náš tým slyšet, že vaše dovolená s námi byla příjemná a že nás chcete znovu navštívit!
Už se těšíme na vaši další návštěvu.
S pozdravem,
Seagull Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. října 2019

Přijela jsem na hotel Seagull Resort ráno 1.5.2019 ve 4:45. Pokoj mi přidělili až po 10.hodinách, v 15.hod odpoledne, nikoho jsem nezajímala. Příšerný pohled z balkonu na prašné staveniště s hučícími ventilátory od klimatizace a z pravé strany na hlučnou i v noci troubící ulici.Co se týče úklidu pokoje, hrůza. Každý den jsem se musela dožadovat o doplnění pitné-balené vody. Strava jako ve čtvrté cenové skupině a ta nekonečná fronta na jídlo a potom na pití a nebylo si ani kam sednou. Klientela z 95% rusky mluvících, nevychovaných ,,jestli se to vůbec dá nazvat" občanů. Pláž? Hnus.Olejové skvrny od kotvících lodí. Druhá s korálovým mini útesem, ušla. Říká se, že první dojem, celkový dojem. Takže závěr? Už nikdy více do tohoto hotelu. Má nejhorší dovolená u moře. Jarmila ze Zlína

Tip ohledně pokoje: možná pokoje které jsou na jižní stanu, směr venkovní bazény se skluzavkami
Datum pobytu: květen 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Jarmila O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. října 2019

Milá Jarmilo,
děkuji za vyjádření týkající se vaší nedávné návštěvy.
Ujišťujeme vás, že budeme vyhodnocovat body uvedené ve vaší zpětné vazbě a postupovat tak, abychom mohli účinněji reagovat na potřeby našich hostů. Rádi bychom se však omluvili za nepříjemnosti, se kterými jste se během svého pobytu u nás setkali.
Nakonec cítíme potřebu zdůraznit, že je samozřejmostí respektovat a ctít všechny naše hosty bez ohledu na národnost. A proto jsme šťastni přivítat a obsloužit všechny naše klienty.
Věříme, že vás budeme moci v budoucnu uvítat zpět v našem hotelu.
Srdečné pozdravy z týmu Seagull Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. října 2019

Byli jsme v Egypte asi 26x,ale pobyt v hotelu Seagull patřil k těm nejhorším.
Kromě stálých front na jídlo,včetně strkání a předbíhání cizinců a od pátku do neděle přibyli místní obyvatelé ke stolování,kde restaurace nezvládala doplnování stravy a volných míst ke stolování.
Dále ke slíbenemu šnorchlování nebylo pod vodou téměř nic k vidění ani ryby natož barevné korály.
Snad jenom vodní skluzavky byly dětmi kladně oceněny.
Bar v rozhledně uzavřen.
Nedoporučuji tudíž v Hurghadě za stejné peníze jsou lepší hotely

Tip ohledně pokoje: vůbec nejezdit
Datum pobytu: listopad 2018
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli duchodce70.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. října 2019

Drahý hoste,
děkuji za vyjádření týkající se vaší nedávné návštěvy.
Ujišťujeme vás, že budeme vyhodnocovat body uvedené ve vaší zpětné vazbě a postupovat tak, abychom mohli účinněji reagovat na potřeby našich hostů. Rádi bychom se však omluvili za nepříjemnosti, se kterými jste se během svého pobytu u nás setkali.
Věříme, že vás budeme moci v budoucnu uvítat zpět v našem hotelu.
Srdečné pozdravy z týmu Seagull Beach Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. září 2019

Byla to moje první dovolená v tomto hotelu s kamarádkou jsme si to moc užily..Mohu říct, že jsem byla velmi překvapená...Personál ochtnej, milej..Vše bylo naprosto skvělý! Za nás určitě mohu jen doporučit!See you soon❤️

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli PetraEllschlogerova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seagullmanagemen2017, Manager v zařízení SeaGull Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. září 2019

Drahá Petra,
děkujeme za sdílení vaší cenné zpětné vazby na fóru Trip Advisor. Jsme velmi rádi, že jste s námi strávili krásný čas.
Je velmi potěšující pro náš tým slyšet, že vaše dovolená s námi byla příjemná a že nás chcete znovu navštívit!
Už se těšíme na vaši další návštěvu.
S pozdravem,
Seagull Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze