Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (991)
Filtrovat recenze
991 výsledků
Hodnocení cestovatelů
356
329
149
82
75
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
356
329
149
82
75
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2025991 recenzí
Recenzováno: 2. května 2018 prostřednictvím mobilu

Do Hurghady letame často, ale do Alibaby už nepoletime. Člověk, který si zaplatí allincslusive očekává, že bude mít vše zdarma. 20x denně vám na pláži nabízí melouny za 2 eura, 100x denně vám na pláži, lobby i restauraci nabízí fresh juice, WiFi je za poplatek ale když je večer na lobby hodně lidí, nemáte šanci se připojit. Když stojíte frontu na jídlo, vždy vás predbehnou číšníci, kteří nosí přednostně jídlo pro lidi, kteří jim zaplatí, aby nemuseli stát frontu. Ještě jsem nezažil, aby si musel za animační programy večer platit. Bingo je asi nejnudnejsi program, který v hotelích pořádají, tady tomu nasadili korunu a chtěli ještě za každou osobu 3 eura, nemluvě o Beach party, kde byla fire show, kterou lze vidět v každém hotelu, avšak tady musíte zaplatit 10euro na hlavu. I jeden animátor říkal, že to nikdy před tím nezažil. Na vstupu do pláže jsou ostrý kameny, takže lze vkrocit do more jedním vstupem, kde se koncentruji všichni hosté. Na pokoji na který sme čekali 7hodin, nefungovala elektrika na kartu, říkali že když počkáme vždy 10minut, tak naskočí :D ve finále to upravili aby běžela pořád, avšak při otevření vzduchotechniky vypadlo do koupelny velké množství myšiho trusu. Musím být i pozitivní a pochválit jídlo, velké lobby a celý resort. Můžete si zahrát bowling, ale za 27euro. Aquapark byl super, ale na každý tobogán můžete jen s určitou podložkou, které nebyly často k mání. Bar v lobby zavírá po půlnoci, takže když se rozjedete, máte smůlu. Takže hodnotim negativně. Hezký hotel, ale obsluha a přístup k hostům, kteří si nechtěj v all inclusive denně příplacet za služby je tragicky.

Datum pobytu: duben 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
5  Poděkujte uživateli heroes3.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamed S, Owner v zařízení Ali Baba Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. května 2018
Překladač Google

Dear guest,

We are sorry you feel that way and we respect and value our guests feedback and take it seriously which also puts us in a position where we have to explain and respond how things work in Alibaba.
Alibaba is an all inclusive system like any other hotel in hurghada , some other hotels which includes from 7 am till 12:30 am , breakfast, lunch, dinner and snacks such as burgers, hot dogs and corn dogs pizzas and donuts, that matches all ages from children to seniors. We do offer fruits in our buffets including water melon and other fruits as you mentioned.
Every Friday on the pool we have a non charged fruit festival such as strawberries, water melon and seasonal fruits, even chocolate parties.
there are also a variety for fruits which you could help yourself to at any times in the buffet there will be fresh fruits included.
How ever Regarding the watermelon on the beach or fresh juices, these are at extra charge for extra services, and a lot of our guests appreciate that the fruit can be available at any time any place from the comfort of their seat and do choose to pay the extra Cost for the extra service.

Alibaba makes sure that our prices are competitive and of value of money for the guests we do offer a lot of variety of parties and activities free of charge that many other hotels don’t do, such as the Bedouin night on the beach on Thursdays which is totally free of charge which also not many other hotels make. The beach party for 10 euros is actually a foam party on the beach and supplemented with a fire show. However every 2 weeks we make a free foam party during the day time on the beach (which also not many other hotels make for free). Bowling and ice skating are part of the animation activities once every 2 weeks free of charge also (which also not many other hotels have) a game of bowling is 3 euros for one person, however for you choose 27 euro one , that’s for one hour and as many players can join and can have as many games as you want within an hour. We cover all the free all inclusive system which is an international system. However we do offer extra services at extra charges for those who choose to have them. We also offer do not disturb signs on the beach that you can use so if you don’t want to be offered any services , you won’t be disturbed. We train our waiters to help senior guest and disabled guests in rush time to make them avoid standing in long ques during rush time as this is just being humane and the guests can choose to to tip them. however we don’t charge for skipping cues in Ali Baba Palace. We are sorry you had to wait 7 hours to check in , our check in time like any other hotel internationally at 2 pm the rooms are ready. And we couldn’t move you in sooner.. in hurghada some beaches are very nice including Ali baba palace but on some occasions there can be some stones that our staff do their best to remove them, how ever there are a few sandy entrances Access to the water , and also we have free access to jasmine beach 1 min walk on the water with all inclusive drinks available there which is one of the best beaches in hurghada.
Hope this covers everything we looking forward to have you again. Our guest relation desk is available all day for our guests for any information or questions or even complains that we can handle very fast to make sure you have an excellent vacation with us..

Thank you , best regards
Ali Baba palace management team.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. května 2018

Byli jsme spokojeni, jak s obsluhou, tak s nabídkou jídel a nápojů. Personál velmi vstřícný a usměvavý. Do moře skvělý přístup k moři. Večer diskotéky a další akce. Pokoje vždy čisté. Určitě doporučujeme a vrátíme se někdy zpět, abych mohl tlipnout do bazénu :D

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Vít Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Azharmoominka, Public Relations Manager v zařízení Ali Baba Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. května 2018
Překladač Google

Dear Vit,

Thank you for the feedback which helped us to improve! We are very happy that you enjoyed your holiday in Ali Baba Palace. Our pool bar with deep clean chilling water and some nice cocktails is awaiting for you =)
Looking forward to welcome you and your family in our Hotel again assuring you that we will make your holiday unforgettable.

Thank you
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. dubna 2018

hotel krásný,bazény super,aquapark součástí hotelu super....měli jsme pokoje deluxe v přízemí u bazénu a nic lepšího jsem si nemohla přát....nemusela jsem chodit do patra:-)
personál velice ochotný...jídlo dobrý...Moře čisté ale jsou tam kameny takže boty do vody a nebo o pár kroku dál je písčitá...doporučuji tento hotel

Tip ohledně pokoje: pokoj deluxe 4403-44016 super...v přízemí u bazenu,detské hřiště,hlavní budova za rohem takže vše blízko
Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli kristyna119.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Azharmoominka, Public Relations Manager v zařízení Ali Baba Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2019
Překladač Google

Dear Kristyna, Greetings from Ali Baba Palace!
We are very happy that you enjoyed your holiday in Ali Baba Palace.
It is a pleasure for us to have such a wonderful guests like you.
Looking forward to welcome you and your family again.
Best regards, Hotel Management.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. dubna 2018

Super dovolená,začátkem března není hotelový komplex tolik obsazen.Pláže kamenné nebo písčité,popřípadě vstup z mola.Moře čisté,pěkné korálové útesy kousek za bojkami na písčité pláži u hotelu aladin. Je možno využívat prostory hotelů aladin a jasmine-škoda,že poslední pláž u jasmine je uzavřena(taktéž uzavřeny laguny u jasmine-škoda).Jídlo dobré a bohatý výběr-každý si musí vybrat. Chutnalo mi skoro vše. Aquapark-super(otevřen jen několik hodin deně-končilo se v 16:00,ale to bohatě stačí,protože chodit 92 schodů je docela náročné).

Tip ohledně pokoje: záleží na každém-mi měli 1patro a spokojenost
Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli kustkaboris.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Azharmoominka, Public Relations Manager v zařízení Ali Baba Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2018
Překladač Google

Dear Guest,

Thank you for the feedback, we are very happy that you enjoyed your holiday in Ali Baba Palace.
We are incomparably pleased that the daily work of dozens of people aimed to provide the quality and comfortable rest does not go unnoticed by such wonderful guests as you.
Please note that water park in summertime is open from 10 am to 5 pm, with break from 1 pm to 2 pm. In a wintertime it has a different schedule due to sunset and safety issues.
Looking forward to welcome you and your family in our Hotel again assuring you that we will make your holiday unforgettable.

Thank you
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. února 2018

Byli jsme v tomto hotelu na konci února 2018. Počasí bylo převážně slunečné a teploty v odpoledních hodinách dosahovali 30st. Pokoj jednou denně uklizen a v lednici vždy několik nových láhví balených vod. Pláž, bazén a okolí udržováno v čistotě a několikrát za den ulizeno. Vyhřívaná byla jen přední malá část bazénu, většina bazénu ledárna. Celý areál hotelu je rozlehlý s krásnou udržovanou zahradou a chodníčky. Strava pestrá a podávaná téměř celý den ať už v restauracích nebo na pláži. Jednu večeři jsme absolvovali v orientální restauraci, kde se bohužel ke všemu jako příloha servírují hranolky, což nám moc orientální nepřijde stejně jako nabídka jídel zde, orientální tam byla možná jen výzdoba. V barech byl dostatek alko i nealko nápojů. Personál velmi vstřícný a ochotný. K dispozici je pěkný aquapark, který bohužel zavíral už ve 4 hodiny odpoledne a přes poledne mají také pauzu a zavřeno. Byli jsme si zahrát také tenis, kurty jsou venku u hlavní brány, avšak bohužel zdarma byly k dispozici jen do 5 hodin odpoledne, což je nepraktické, když přes den kvůli teplu asi nevyužijete. Posilovna je také zdarma, ale na velikost hotelu je moc malá, chtělo by to zvětšit a přidat stroje. Kulečník, bowling a bruslení je za poplatek. Wifi také za poplatek a jen v lobby. V lobby se kouří sice jen v části, ale smrdí to všude a večer je to až moc. Hlavní negativní věc jsou všudypřítomní a několikrát denně obtěžující nabízeči všemožných výletů jako potápění, safari, vodní sporty atd.. Hotelu něco zaplatili, aby tam mohli výlety nabízet, ale je to až moc a kazí to celkový dojem. Velkým zklamáním byl zdejší disco klub, který se nachází před vstupem do hotelu a veškeré nápoje si zde musíte zaplatit, tedy většinu večerů zeje prázdnotou, protože se tam nikomu nechce, ačkoliv je pěkný a dobře vybaven. Lepší by bylo zrušit jednu z restaurací v hotelu a udělat vstup z lobby, návštěvnost by byla zaručeně větší. Hotel celkově doporučujeme. Po stránce čistoty, bezpečnosti a péče o klienty je na skvělé úrovni.

Datum pobytu: únor 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
8  Poděkujte uživateli Petr D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze