Hotel je starší, ale dostačující, nicméně neodpovídá 5* spíše bych zařadil do kategorie 3*. V jídelnách neustálý nedostatek talířů, hrnečků, příborů. Polévky dva druhy byly dobré. Tematické večery jídlo se stále opakuje - hovězí jako roláda nebo jako pečeně. Ovoce velmi sporadicky / pomeranče, mandarinky, někdy banány, vícekrát chyběly limetky/. Někdy je problém objednat si pití.
A la carte restauracích jsme byly dvakrát, jednou obstojné, podruhé biftek, u jedné porce se maso nedalo uříznout, na stolech nebyly slánky, ani jiné dochucovací prostředky.
Byli jsme v prosinci, vnímal jsem, že je po sezoně a hotel se snažil usilovně šetřit. Vícekrát nebyl např. tonik, personál nahrazoval 7up-em. Gin byl ředěný, zkusily jsme v na pláži, markantní rozdíl. Pivo nalévali tak, že v cca dvoudecové sklenici bylo půl piva a půl pěny. Čekání na nápoje. U bazénu jsem si došel do Water pool baru pro nápoje /obsluha nebyla/, manažer baru mě doprovodil s nápoji k lehátkům a kontroloval, je-li na jednoho hosta pouze jedna sklenička. Po zjištění, že počet odpovídá, arogantně odešel. Slova děkuji, prosím, promiňte absolutně chyběla v jeho slovní zásobě. Podotýkám, že to byl první nápoj, chování manažera bylo dosti dehonestující, další nápoje jsme si již nedávali.
Pokoj byl pěkný, s výhledem na bazén.
Vodu dodávají denně na pokoje.
Pokud potřebujete nějaké léky, cena je uvedena na balení např. Antinal cena 22 LE cca. 1,2 euro. V lékárnách u hotelu “účtují“ vyšší cenu,Více
- Bezplatné parkování
- Bazén