Jídlo chutné,dostatečný výběr a pěkně aranžované.Nejlepší byla pěkná dřevěná restaurace na obědy hned u pláže.Od hotelu až k pláži je více barů a restaurací.Odpoledne se v nich dělali různé druhy pizzy, hamburgery, hranolky, zelenina a wafle. Nápoje byli k dispozici během dne ve dvou barech - na pláži a u bazénu. V celém areálu hotelu rozmístěné barely s chlazenou vodou.U barů postmixy a kávovary,kde jste se mohli obsloužit sami.Ale na pláži i u bazénu nosí číšníci pití až k lehátku dle objednávky.Balenou vodu dostáváte denně na pokoj - 1,5 litru.
Velmi dobré jsou nadstandart neplacené služby jako zmrzlé ručníky rozdávané na pláži i u bazénu k ochlazení a míchané drinky z místních nápojů.
Hotel má nádhernou a denně udržovanou zahradu.
Bazén je velký,pěkný a čistý,zajímavostí je posezení přímo v bazénu u jednoho z barů.Moře čisté,odliv nepatrný.Pláž nádherná udržovaná.Jak u bazénů tak u moře dostatek lehátek a slunečníků,vždy se našlo místo.
Služby hotelu velmi dobré, personál příjemný,vstřícný a snaží vyhovět.
Bakšiš funguje - jako všude.
Hotel splnil nadmíru naše očekávání...Od 10 srpna jsme navštívili hotel Siva Grand Beach v Hurghadě.Přiletěli jsme po půlnoci,ubytování ihned po příjezdu.Personál nám odvezl zavazadla až na pokoj.Ubytování jsme měli v bungalovu,kde byla velká postel s nebesy, trezor v ceně, mini lednička,tv, klimatizace,vysoušeč vlasů a vana.Vše bylo čisté a milým překvapením je plážová taška s osuškami rovnou na pokoji,které nám zase každý večer měnili.Úklid pokoje bez chyby.Z terasy pěkný výhled na moře i na hotelový park.
Hotel má nádhernou a denně udržovanou zahradu.
Služby hotelu velmi dobré, personál příjemný,vstřícný a snaží vyhovět.
Bakšiš funguje - jako všude.
Hotel splnil nadmíru naše očekávání a mohu doporučit všem věkovým kategoriím.
Pohodová dovolená,cena odpovídala nabídce.Více
Zobrazit méně