Pohodová dovolená, kdy cena odpovídala nabídce. V hotelu je především německá a slovenská klientela. Jeli jsme s cestovní kanceláří ETI a absolutně bez problémů. Dorazili jsme v noci, ihned jsme byli ubytováni. Milým překvapením je plážová taška s osuškami rovnou na pokoji, takže nemusíte nikde chodit a hledat. Pokoj standartně vybavený, velká postel, trezor zdarma, lednička, minibar - placený, vysoušeč vlasů. Koupelna standartní. Měli jsme dvě terasy, z obou částečný krásný výhled na moře. Úklid probíhal denně - děkujeme Walidovi :-). Vždy odpoledne se nás přišel zeptat, jestli něco nepotřebujeme a je vše OK.
Výběr jídla je dostačující, určitě si musí každý vybrat. Ani jsme neochutnali všechno. Úžasně udělané byly ryby. Denně k večeři sushi. Obrovský výběr sladkostí, které nebyly přeslazené. Obědy v restauraci mezi pláží a bazénem - velmi příjemné. Odpoledne se pak pekly čtyři druhy pizzy, hamburgery, hranolky, zelenina, wafle. Byla zmrzlina. Na každém "rohu" barely s vodou, postmixy, kávovary. Na pláž i k bazénu nosí číšníci pití až k lehátku dle objednávky. Balenou vodu dostáváte denně na pokoj - 1,5 litru. Bar je i na pláži.
Bazén pěkný, čistý, nevyužívali jsme ho, jen jeho bar. Pláž nádherná. To se nedá popsat, ale musí zažít. Jak při přílivu, tak při odlivu. Stále ale je možné se koupat i plavat. Bohužel při šnorchlu jen pár rybiček u mola a na druhé straně u maličkého korálu. Takže, kdo rád šnorchluje, nebude uspokojen. U pláže je krásné molo na brzké snídaně, kávu přes den a večer romantické večeře - ty už jsou placené.
Služby velmi dobré, personál se snaží vyhovět. Bakšiš funguje - jako všude. Nemůžeme si ale na nikoho stěžovat. Na pláži jsou nabízeny placené služby, ale když odmítnete, nikdo vás dál nepřesvědčuje. Ocenili jsme nadstandartní neplacené služby - zmrzlé voňavé ručníky rozdávané na pláži k ochlazení, okurkovou masku a čističe slunečních brýli - palec nahoru.
V hotelu je více barů a restaurací. Většina restaurací ala card je ale placená.
Animační tým je skvělý.
Hotel můžeme doporučit všem věkovým kategoriím.