Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Giftun Islands
Č. 8 z 39 zařízení v kategorii aktivity – Hurghada
Dnes otevřeno: 9:00 - 18:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Giftun

Už výlet na tento ostrov byl zážitek. Asi v polovině cesty jsme zastavili a pozorovali delfíny. Na... přečíst další informace

Recenzováno: 18. února 2020
Roman G
Giftun

Neni kam utéct před slunkem,ale i přes to je to úžasná podívaná. Je pravda ,že je tam moooc... přečíst další informace

Recenzováno: 8. listopadu 2019
210danu_ep
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (2 488)
  
Recenze (2 488)
Filtrovat recenze
2 488 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 492
583
261
92
60
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 492
583
261
92
60
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
272 488 recenzí
Recenzováno: 8. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Neni kam utéct před slunkem,ale i přes to je to úžasná podívaná. Je pravda ,že je tam moooc turistu,ale kde dnes nejsou . Za nás krásný.

Datum zážitku: červenec 2019
Poděkujte uživateli 210danu_ep.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GiftunIslands, Manager v zařízení Giftun Islands, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. listopadu 2019

Dear 210danu_ep,

Thank you for taking the time to share your experiences and for giving us 4 stars ratings. Indeed, I am delighted we have served you well yet again to make your trip a wonderful experience. It was a pleasure to have served you and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Best regards,
Giftun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. listopadu 2019

Výlety byly z hotelu Seegull, kde nebyla možnost šnorchlování...nic moc moře u pláže. První návštěva ostrova v roce 2005 byla super...málo lidu...další roky už to bylo horší, ale šnorchlování super.

Datum zážitku: prosinec 2018
Poděkujte uživateli 1sachi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GiftunIslands, Manager v zařízení Giftun Islands, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. listopadu 2019

Dear 1sachi,

Thank you very much for letting us know the details of your recent trip with us. We strive so hard to make every guest experiences a good one and we are working hard each day to make our guest experience an enjoyable and memorable. Once again, I appreciate your feedback and thank you for booking with us and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Best regards,
Giftun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. října 2019

Ostrov Giftun sám o sobě by byl velice hezkou lokalitou, kdyby...
Kdyby všechny hotely v dané lokalitě nenabízely šnorchlování právě u tohoto ostrova. Takže ve výsledku se denně na jednom místě sejde, či spíše sjede, několik desítek lodí, které přivezou několik tisíc turistů lačnící po krásné čisté destinaci, s nezničenými korály a tisíci barevných ryb všech tvarů i velikostí. Nic proti šnorchlování, sám dávám přednost hloubkovému potápění, ale potápět se na zaplněném Václavském náměstí opravdu nemusím. Díky tomu dávám této, jinak pěkné, lokalitě označení průměrné.

Datum zážitku: červenec 2019
Poděkujte uživateli mickcor88.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GiftunIslands, Manager v zařízení Giftun Islands, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. října 2019

Dear mickcor88,

Thank you for taking the time to express your concerns during your trip to Giftun Island. The appropriate Management Staff has been made aware of the issues in order to take corrective action and I would like to sincerely apologize that your experience was less than favorable. Again, please accept our apologies and perhaps a return visit will allow additional time to enjoy the numerous attributes the Island has to offer. We appreciate your feedback, thank you again for sharing your experience.

Best regards,
Giftun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. října 2019 prostřednictvím mobilu

Jak už bylo řečeno, lodě vyplivnou dav turistů, ale i tak to rozhodně stojí za to. Je to úžasný, fotogenický ostrov s nádhernou vodou a ta podívaná je neskutečná!

Datum zážitku: říjen 2019
Poděkujte uživateli hubatazaba.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GiftunIslands, Manager v zařízení Giftun Islands, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. října 2019

Dear hubatazaba,

Thanks for your kinds words and the time you took to share them with us. I am happy to hear that you enjoyed your trip with us to Giftun Island. We work hard to offer the best attraction in the best possible environment. I appreciate your great feedback and thank you for the time you spent with us and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Best regards,
Giftun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. října 2019 prostřednictvím mobilu

Giftun nabízí koupání v úžasné tyrkysové vodě a odpočinek na krásné písečné pláži připomínající Karibik, ale první dojem romantického opuštěného ostrova a klidné relaxační atmosféry kazí neustálé nájezdy dalších výletních lodí plných turistů a skupin Arabů, kteří jsou zde v hojném počtu vysazeni asi na 1h a z místa se tak stává rušné "Václavské náměstí".To je škoda.Ale byznys je byznys... Víckrát už na tento výlet nemusim.

Datum zážitku: září 2019
Poděkujte uživateli slunceamore.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze