Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (7 327)
Filtrovat recenze
7 327 výsledků
Hodnocení cestovatelů
5 311
1 296
425
161
134
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
5 311
1 296
425
161
134
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
167 327 recenzí
Recenzováno: 11. září 2019

Hotel je hodně hezký. Pokoje starší, ale čisté. Veškěrý personál milý, příjemný a ochotný. Pokud se objevil jakýkoliv problém, byl okamžitě vyřešen. Jídlo dobré a obrovský výběr. Potápění také dobré, je vidět hezky atol se spoustou ryb.

Datum pobytu: červenec 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Miroslav P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DesertRoseResort, General Manager v zařízení Desert Rose Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2019
Překladač Google

Dear Mr. Miroslav P,

We would like to thank you for the time you have taken to write your review regarding your recent stay, It was a pleasure to host you!


We do hope that we would have the privilege of welcoming you back!

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. září 2019

Vřele doporučuji super přístup celé posadky. Zažitek na celý život ❤️❤️Thank you undersea adventures. Potapečské centrum v Desert rose doporučuje celá rodina především děti. Tento zažitek chtějí určitě zopakovat

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Drahuška Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DesertRoseResort, General Manager v zařízení Desert Rose Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. září 2019
Překladač Google

Dear Valued Guest,

We would like to thank you for the time you have taken to write your review regarding your recent stay, It was a pleasure to host you!

Please do note that we value each and every guests' comments and would like to mention that your special comments have been passed onto the management teams for their acknowledgements.

We do hope that we would have the privilege of welcoming you back!

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. července 2019

Oblíbené místo, již 4x jsme tento resort navštívily s dcerou ...a je tam úžasně. Pro pohodu, relax, aktivity, válení u moře, výlety...cokoli, na co máte náladu. Personál, čistota, prostředí, ochota, vstřícnost, jídla dostatek a velký výběr včetně dalších restaurací... není co vytknout.

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Jana L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DesertRoseResort, General Manager v zařízení Desert Rose Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2019
Překladač Google

Dear Mrs. Jana,

It was a pleasure to host you on your recent vacation to Desert Rose! We would like to thank you for the time you have taken to write your review regarding your recent stay.

I am delighted to read that you had enjoyed your stay with us and was satisfied with all of the facilities.

It would be a great pleasure to welcome you back in the near future.

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. července 2019

V tomhle hotelu jsme byli již podruhé a opět velká spokojenost.Pokoje vždy uklizené, strava super-velký výběr. Nejlepší obsluha v Tropicana baru a Bella vista.Letos jsem zde slavila i narozeniny a od hotelu jsem dostala na pokoj krásný dort. Byla jsem mile překvapená a šťastná. Všem tento hotel doporučuji.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Mariekaca.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DesertRoseResort, General Manager v zařízení Desert Rose Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. července 2019
Překladač Google

Dear Valued Guest
We would like to thank you for choosing Desert Rose to spend your vacation, it was a pleasure to host you on your stay recently.

I would also like to take this opportunity to thank you for the time you have taken to write your review regarding this stay and inform you that the special thanks that you have mentioned to our staff have been passed onto the management for their acknowledgements. We appreciate all comments from each and every guest as it allows us the opportunity to ensure that we are always providing only the highest level of services.

We look forward to welcoming you back in the near future for your third stay!

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. května 2019

Celkově resort vynikající,ubytování stardartní,vybavenost skvělá.Možnost koupaní v moři nebo v jednom ze tří bazénů.Strava pestrá a stále nějaká.Personál milý a ochotný.Pokud se zadaří poletíme znovu.

Datum pobytu: květen 2019
Poděkujte uživateli petrm747.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DesertRoseResort, General Manager v zařízení Desert Rose Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. května 2019
Překladač Google

Dear petrm,
Thank you for your feedback and for taking the time to describe your impressions.
We are very happy that you have enjoyed your stay with us and hope to welcome you again in the Desert Rose Resort.

Kind Regards,
Mohamed Amin

General Manager of Desert Rose Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze