Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (848)
Filtrovat recenze
848 výsledků
Hodnocení cestovatelů
410
233
87
35
83
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
410
233
87
35
83
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38848 recenzí
Recenzováno: 30. září 2018

Tento hotel má velmi špatnou úroveň ubytování a all.incl.služeb,neodpovídá nabídce katalogu.V pokoji byl rozbitý zámek u dveří,ani po stížnosti delegátovi,nebyl do konce pobytu opraven,rozbitý nábytek,vypadlé dveře u skříně,v koupelně neodtékala voda,málokdy tekla teplá,chyběl fen,atd.Lobby bar měl být k dispozici od 10-24 hod.,ale číšník nebyl k dispozici,plážový bar měl omezenou nabídku sortimentu s neochotným personálem,v celém areálu,kromě jídelny nebyla volně dostupná pitná voda.Jídelna v hrozném stavu,hygiena stolování jim nic neříká,vše bylo umaštěné,chybělo základní prostírání včetně příborů,ubrousků...Vzhledem k tomu,že z 90% byla místní klientela,tak při omezeném výběru stravy,byly zásoby jídla brzy vybrány a doplňování vázlo.U hostů z Evropy se objevovaly časté střevní problémy.Tento hotel by měl být vyřazen z nabídky CK,nikomu ho nedoporučuji.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli marspol.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Diana Z, Ecommerce v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2018
Překladač Google

Dear guest,
We are apologizing for not being able to fulfill your expectation
kindly be assured that your ratings and comments will be transferred to the Management.
Wish see you soon at the Empire Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. září 2018

Nechutné jídlo, švábi na pokoji, zlodějský personál, který vám projede věci mezi tím, co si hovíte na pláži, pokoje špinavé a koupelna plesnivá. U "jídla" běžně nablito, nasráno, bazény obsazeny zakuklenci. Okolí hotelu jak po výbuchu, špína a hnus, ale to je po celé Hurghádě. Pláž celkem čistá, až na pár švábů a běžného odpadu od turistů, je navštěvována turisty i z okolních hotelů, takže dosti využívaná a protože vstup do moře není moc široký (ohraničený dvěma moly) je při vstupu do moře se potřeba probít místními neplavci. Nechápu kladné recenze, zřejmě socky, které si užívají pobyt ve špíně a se sračkou z místních šlichet.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Marzouik.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Diana Z, E-commerce v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2018
Překladač Google

Dear guest,
We are apologizing for not being able to fulfill your expectation
kindly be assured that your ratings and comments will be transferred to the Management.
Wish see you soon at the Royal Star Beach Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. listopadu 2016

Velký, pěkný komplex, kde všechno je hned za "rohem". Strava dobrá, bar i odpolední svačina taky dobrá, animátoři se snažili, moře krásné, bazén v odpoledních hodinách hrůza, ale s tím se dalo počítat. Pokoje byly čisté, úklid šlapal jak měl.
Celkový dojem velmi dobrý - na Egypt :-)

Datum pobytu: srpen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Tereza W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Re E, General Manager v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. listopadu 2016

Re E, generální manažer Triton Empire Beach Resort, reagoval na tuto recenzi, 3 nov 2016

Děkuji za vaši recenzi a za přijetí připomínky týkající se našeho personálu.

Jsme velmi potěšeni, že jste nyní přichází do našeho hotelu a těšíme se na vás zase vidět.


Mahmoud Tayee
Generální ředitel
gm-royalstar@threecorners.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. května 2016

V tomto hotelu jsem byla s kamarádkou poprvé a nemohu si na nic stěžovat. Hotel odpovídal ***. Personál byl přátelský a snažil se vždy vyhovět, pokoj byl každý den uklizený. Pláž byla čistá, plážový servis vždy ochotný. Za pár dolarů v pase jsme dostaly krásný pokoj s výhledem na moře. Co se týče jídla, myslím, že si každý vybral. Každý den rozmanitý výběr, večeře měli tématické.
Určitě bych znovu uvažovala o navštívení tohoto hotelu při příští návštěvě Egypta. Připojení na wifi bylo na recepci zdarma.
Výborná kombinace cena/kvalita.

Datum pobytu: květen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli _renatka_lat.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 16. ledna 2016

Pláž je čistá a dobrý přístup k moři. Hotel je starý, ale celkem udržovaný. Pokoje jsou uklízeny každý den. Výběr jídla je dostačující, myslím, že každý má možnost si vybrat kvalitní jídlo. Nápoje v programu ollinclusiv byly v pořádku,personal prijemny,super dovolenka,doporučuji všem...

Datum pobytu: květen 2015
1  Poděkujte uživateli Lydia A.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Re E, General Manager v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. ledna 2016
Překladač Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to write a review about our hotel and the holiday you spend here with us, We are happy that you enjoyed our facilities and had a great time here
We welcome you back


Mohmoud Tayee
General Manager
gm-triatonempirehotels.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze