Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (848)
Filtrovat recenze
848 výsledků
Hodnocení cestovatelů
410
233
87
35
83
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
410
233
87
35
83
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27848 recenzí
Recenzováno: 18. července 2019

Vážení,
v období od 10.7.2019-17.7.2019, jsme vaším prostřednictvím, ztrávili dovolenou v Hurgádě, v Egyptě, v hotelu Empire beach resort.
Jistě, od tříhvězdičkového hotelu jsme nemohli čekat zázraky, ale to , co jsme zde viděli a byli nuceni zažít,nám mírně řečeno, vyrazilo dech...
Při příjezdu do hotelu (asi v 7 h. ráno), jsme se zapsali a hned nám bylo řečeno, že check-in, je ve 14.00 ! Dobře- tušili jsme to. Posadili jsme se na špinavou, prosezenou a roztrhanou sedačku. Bylo to dosti odporné...
Po chvíli, nás napadlo, zda by jsme si nemohli zakoupit snídani. To bylo bez problémů. 150 LE nebo 10 Euro. OK. Snídaně splnila účel. Najedli jsme se, ale rozčarování sílilo... Nikdo nás totiž předem neinformoval, že hotel odporuje většině evropských standardů !!! Slouží,totiž, jako rekreační zařízení pro místní( arabské) obyvatelstvo... Nemáme nic, proti islámské kultuře, ale z jejich stolování, se vážně zvedá žaludek ! Po stolech rozházené jídlo, atd. Navíc křik dospělých v jídelně, tlačení se ve frontách...
Výběr jídla nebyl, vlastně žádný. Na snídani saláty, které nebyly moc jedlé, salám, stále stejný. Navíc vypadal jako suchý Junior.. Na oběd i večeři, bylo stále to samé. rýže, brambory, dušený maso... Každý den to samé !!!
Po snídani, jsme se rozhodli, že půjdeme na pláž. Byli jsme unavení, teplota stoupala. A přišlo další rozčarování....Pláž nebyla velká a její kapacitu snižovalo i to, že na ní chodili rekreanti z vedlejšího hotelu. Vstup do moře byl okupován zahalenými ženami, přes které jsme si museli prodírat cestu.... Ne nepřeháním. A věřte, nebylo to moc příjemné. No zvykli jsme si..
Musím říct, že personál byl ochotný, snaživý. Vždy nám přinesl nápoje k jídlu, v jídelně zajistil volný stůl, chovali se, řekněme profesionálně.
Asi v 10 hodin, nás na pláži vyhledal "portýr", že máme volný pokoj. 10 euro recepčnímu zabralo...
Pokoj, na první pohled nevypadal špatně. Postupem času, jsme začali objevovat nedostatky. Nebudu popisovat drobnosti, jako že nešly otevírat, ba ani zavírat dveře, vrzající skříňky... Ale horší byla koupelna a toaleta. Špína v rozích místnosti, nesplachující toaleta. Ze sprchového koutu, při sprchování vytékala voda, neb byl postaven asi v 3% sklonu !! Neustálý zápach z toalety, voda na podlaze..."Úžasný"!!!
Máme rádi ranní i večerní koupání. Po ránu skočit do čistoskvoucího bazénu, uplavat několik délek,příjemně se probudit. Večer, za soumraku se nechat, ještě ochladit vlnami moře....... Ne, nic z toho nám nebylo dopřáno!
Bazény neustále okupovaly místní ženy a děti. Když tam nebyly, bazény byly nepoužitelné !!!!! Nikdo, nás též neinformoval, že do moře se , údajně rozhodnutím vlády...(?), nesmí po 18té hodině !!! CK toto nevěděla?
Naštěstí jsme zde byli jen dva dospělí, nedokážu si představit, jak vysvětluji dětem, že nemůžou do bazénu, proč arabské děti křičí do půl druhé do noci, že se nedá spát.
Opravdu, tento hotel doporučím jen svému největšímu nepříteli a věřte, že vaše CK u nás ztratila důvěru!!!
Tento hotel opravdu nedoporučujeme !!!!

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli holvi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Shaimaa G, Ecommerce v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2019
Překladač Google

We thank you very much for taking the time to write this very detailed review. We are sorry to hear that we have not met the expectations of our guests and apologize for the inconvenience. Your suggestions have already been forwarded to the appropriate departments. Only through the constructive feedback of our esteemed guests we are able to constantly expand and improve our service and standards. We assure you that guest satisfaction is our top priority. We apologize once again for any inconvenience you have experienced during your previous stay.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2018

Tento hotel má velmi špatnou úroveň ubytování a all.incl.služeb,neodpovídá nabídce katalogu.V pokoji byl rozbitý zámek u dveří,ani po stížnosti delegátovi,nebyl do konce pobytu opraven,rozbitý nábytek,vypadlé dveře u skříně,v koupelně neodtékala voda,málokdy tekla teplá,chyběl fen,atd.Lobby bar měl být k dispozici od 10-24 hod.,ale číšník nebyl k dispozici,plážový bar měl omezenou nabídku sortimentu s neochotným personálem,v celém areálu,kromě jídelny nebyla volně dostupná pitná voda.Jídelna v hrozném stavu,hygiena stolování jim nic neříká,vše bylo umaštěné,chybělo základní prostírání včetně příborů,ubrousků...Vzhledem k tomu,že z 90% byla místní klientela,tak při omezeném výběru stravy,byly zásoby jídla brzy vybrány a doplňování vázlo.U hostů z Evropy se objevovaly časté střevní problémy.Tento hotel by měl být vyřazen z nabídky CK,nikomu ho nedoporučuji.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli marspol.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Diana Z, Ecommerce v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2018
Překladač Google

Dear guest,
We are apologizing for not being able to fulfill your expectation
kindly be assured that your ratings and comments will be transferred to the Management.
Wish see you soon at the Empire Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. září 2018

Nechutné jídlo, švábi na pokoji, zlodějský personál, který vám projede věci mezi tím, co si hovíte na pláži, pokoje špinavé a koupelna plesnivá. U "jídla" běžně nablito, nasráno, bazény obsazeny zakuklenci. Okolí hotelu jak po výbuchu, špína a hnus, ale to je po celé Hurghádě. Pláž celkem čistá, až na pár švábů a běžného odpadu od turistů, je navštěvována turisty i z okolních hotelů, takže dosti využívaná a protože vstup do moře není moc široký (ohraničený dvěma moly) je při vstupu do moře se potřeba probít místními neplavci. Nechápu kladné recenze, zřejmě socky, které si užívají pobyt ve špíně a se sračkou z místních šlichet.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Marzouik.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Diana Z, E-commerce v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2018
Překladač Google

Dear guest,
We are apologizing for not being able to fulfill your expectation
kindly be assured that your ratings and comments will be transferred to the Management.
Wish see you soon at the Royal Star Beach Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. listopadu 2016

Velký, pěkný komplex, kde všechno je hned za "rohem". Strava dobrá, bar i odpolední svačina taky dobrá, animátoři se snažili, moře krásné, bazén v odpoledních hodinách hrůza, ale s tím se dalo počítat. Pokoje byly čisté, úklid šlapal jak měl.
Celkový dojem velmi dobrý - na Egypt :-)

Datum pobytu: srpen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Tereza W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Re E, General Manager v zařízení Empire Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. listopadu 2016

Re E, generální manažer Triton Empire Beach Resort, reagoval na tuto recenzi, 3 nov 2016

Děkuji za vaši recenzi a za přijetí připomínky týkající se našeho personálu.

Jsme velmi potěšeni, že jste nyní přichází do našeho hotelu a těšíme se na vás zase vidět.


Mahmoud Tayee
Generální ředitel
gm-royalstar@threecorners.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. května 2016

V tomto hotelu jsem byla s kamarádkou poprvé a nemohu si na nic stěžovat. Hotel odpovídal ***. Personál byl přátelský a snažil se vždy vyhovět, pokoj byl každý den uklizený. Pláž byla čistá, plážový servis vždy ochotný. Za pár dolarů v pase jsme dostaly krásný pokoj s výhledem na moře. Co se týče jídla, myslím, že si každý vybral. Každý den rozmanitý výběr, večeře měli tématické.
Určitě bych znovu uvažovala o navštívení tohoto hotelu při příští návštěvě Egypta. Připojení na wifi bylo na recepci zdarma.
Výborná kombinace cena/kvalita.

Datum pobytu: květen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli _renatka_lat.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze