Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 lidí si prohlíží tento hotel
Booking.com
124 US$
View deal
Bezplatné zrušení do 14. 5. 21
Rezervujte nyní, zaplaťte po příjezdu
Hotels.com
72 US$
View deal
Bezplatné zrušení do 14. 5. 21
Expedia.com
72 US$
View deal
Bezplatné zrušení do 14. 5. 21
FindHotel186 US$
eDreams124 US$
Priceline124 US$
Prohlédněte si všech 12 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (2 695)
Filtrovat recenze
2 695 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 444
748
280
114
109
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 444
748
280
114
109
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
382 695 recenzí
Recenzováno: 1. prosince 2020

Prijeli jsme s kamarádkou na 14 dní, ještě nám zbývají 3 dny, ale ohodnotit musíme už teď. Je tu skvělé počasí, skvělý a vždy přívětivý personál,včetně usmevaveho managementu. Animátoři se nám plně věnují, ale nevnucuji se Pokud jsme cokoliv potřebovali, vždy se nám snažili co nejlépe pomoci. Bylo to jednoduší díky Ivce, která je česka Jídlo velmi dobré. Moře trochu studenejsi, ale v zátoce kde se super snorchluje je o hodně teplejší. Pokoje pěkné, vždy uklízené a matrace skvělé. Vždy se nám tu dobre spalo. Vůbec na nic si nemůžeme stěžovat, jen na to že musíme odjet domu.

Datum pobytu: prosinec 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli luciek680.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Executive Office Resort, General Manager v zařízení Coral Beach Hurghada Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. prosince 2020
Překladač Google

Dear Guest

We really appreciate the time you took to leave your valued feedback on our trip advisor website. We are so pleased to hear that you enjoyed your vacation with us. We are happy to know you were satisfied with our facilities and resort. It was a true pleasure to welcome you at Coral Beach Resort Hurghada and we hope to see you again in the future.

Best Wishes

Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. března 2020 prostřednictvím mobilu

Rad bych tímto poděkoval za příjemně strávenou dovolenou. Kromě teplého počasí nás potěšilo příjemné prostředí hotelu i celý jeho personál. Jelikož neumím moc dobře Anglicky, velmi mě potěšilo že je v resortu slovensky mluvící animátorka Ivanka, díky které byl pobyt opravdu zábavný :) Určitě zas někdy radi prijedeme. Děkuji.

Datum pobytu: březen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 392michalh.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ExecutiveHCBH, General Manager v zařízení Coral Beach Hurghada Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. dubna 2020
Překladač Google

Dear Guest

Thank you very much for choosing to stay at Coral Beach Resort Hurghada and for taking the time to post your feedback on our TripAdvisor website.

We are pleased to know that you liked our resort and had an enjoyable vacation with us.
Needless to mention it was a true pleasure to welcome you at our resort and we hope that you will return once again soon.

Sincerely
Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. března 2020

Super dovolená, doporučuji. Krásné moře i šnorchlování. Udržovaná pláž, super bar na pláži. Čisté moře. Denně jsme měli čisté ručníky. Krásné zahrády, upravené prostředí. Personál od recepce přes číšníky byl velmi milý a pozorný a nepočítali s žádnými úplatky. Pokoj krásný, prostorný s výhledem do krásné zahrady ale to nám vůbec nevadilo, protože jsme na pokoji trávili minimum času. Přijeli jsme k moři, ne ležet na pokoji. Bazén čistý, teplý, bar suprový. Pláž prostorná, krásná, čistá, vstup bezproblémový i pro malé děti je to tu super. Krásné korály, krásné šnorchlování z mola. A co se týká animátorů, každý den mají připravené Show Time. Pokaždé něco jiného. Bylo to moc suprový. I pro děti tu byl připravený program MINIDISCO. Animace jak na pláži tak i u bazénu ráno tak i po obědě. Zacvičili jsme si, zasportovali a i se pobavili s animátory. Velmi by jsem pochválila hlavně Ivanku, která se nám postarala o krásný pobyt☺️❤️. Ivanka je ze Slovenska takže jsme si s ní dobře popovídali. ❤️

Datum pobytu: březen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Hurghada_2020juli.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ExecutiveHCBH, General Manager v zařízení Coral Beach Hurghada Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. dubna 2020
Překladač Google

Dear Guest

Thank you very much for choosing to stay at Coral Beach Resort Hurghada and for taking the time to post your feedback on our TripAdvisor website.

We are pleased to know that you liked our resort and had an enjoyable vacation with us.
Needless to mention it was a true pleasure to welcome you at our resort and we hope that you will return once again soon.

Sincerely
Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. března 2020

Super dovolená.. Moc doporučuji opravdu krásný místo ubytování super čisto postele obrovský ! Personál skvělej a animátoři taky super věnovali se opravdu každému hlavně naše holky Pamela a Ivca je to příjemné, že tam byl někdo s kým si můžete česky pokecat ... Opravdu co musím pochválit je krása moře opravdu dokonale byla jsem v Egyptě čtyřikrát, ale tady bylo nejvíc dokonale Rada se tam zas vrátím

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Lenka Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ExecutiveHCBH, General Manager v zařízení Coral Beach Hurghada Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. dubna 2020
Překladač Google

Dear Lenka

Thank you very much for choosing to stay at Coral Beach Resort Hurghada and for taking the time to post your feedback on our TripAdvisor website.

We are pleased to know that you liked our resort and had an enjoyable vacation with us.
Needless to mention it was a true pleasure to welcome you at our resort and we hope that you will return once again soon.

Sincerely
Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. března 2020 prostřednictvím mobilu

Tento resort jsme navštívili v terminu 27.2-8.3. Ubytovaní jsme byli v bungalovu 4316 v klidné časti s dětským hřištěm a menší zoo.
Bungalov byl prostorný, čistý a má pěkný výhled z terasy na moře. Výhodou tohoto resortu je pěkná pláž, kde jsou 3 krásné laguny s pozvolným vstupem do moře. Dále je zde molo, kde zažíjete vynikající zážitky při šnorchlování. Velké množství ryb a korálů jsou samozřejmostí. Díky výbornému týmu animátorů zde najdou zábavu jak děti v podobě různých animačních programů, tak i dospělí v podobě různých pohybových aktivit nebo večerní diskotéky. Ocenili jsme zde velmi dobrý přístup animátorky Veroniky, české animátorky Pamely a slovenské animátorky Ivany, které nám dokázali zpříjemnit večerní posezení svým guest contactem a rády Vám zde s čímkoliv poradí. Ze služeb můžeme doporučit čtyřkolky na pláži a organic shop u bazénu. Zde Vám může pomoci pán při spálení od slunce. Dále prodává výborné oleje, čaje a další výrobky za dobré ceny. Jídlo je zde také na velmi dobré urovni. Vybere si zde každý. Určitě stojí za to se sem někdy vrátit.

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Zoufir.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ExecutiveHCBH, General Manager v zařízení Coral Beach Hurghada Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. dubna 2020
Překladač Google

Dear Zoufir

Thank you very much for choosing to stay at Coral Beach Resort Hurghada and for taking the time to post your feedback on our TripAdvisor website.

We are pleased to know that you liked our resort and had an enjoyable vacation with us.
Needless to mention it was a true pleasure to welcome you at our resort and we hope that you will return once again soon.

Sincerely
Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze