Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (2 448)
Filtrovat recenze
2 448 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 512
375
204
140
217
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 512
375
204
140
217
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
272 448 recenzí
Recenzováno: 20. února 2020

Maly ale pekny hotel,more super,jidlo a obsluha výborně,personal byl mily, usměvavý a ochotný, vybavení pokoje na urovni,nova televize, trezor,na teritoriu několik bazénů včetně dětského a tobogán.Nejlepsi bylo moře,dost teple i v únoru, nová lehatka,program na pláži-akvaaerobik, břišní tance a dalsi možností.

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Nina_Vyachesl.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MinaMark M, Manager v zařízení Minamark Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. února 2020

Vážení hosté,
Děkujeme, že jste si vybrali Minamark Resort & Spa a za vaše milá slova. Jsme rádi, že se nášmu týmu podařilo učinit vaši dovolenou jedinečnou a nezapomenutelnou. Doufáme, že se zase uvidíme v Minamark Resort & Spa.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. února 2020 prostřednictvím mobilu

Byla jsem koncem února v tomto hotelu, musím říct že s výběrem jsem měla velké štěstí. Hned co jsme přijeli tak nám dali pokoj, pokojem jsem byla moc spokojená. Celkově personál vyhovoval všem hostům, dělali moc dobře svojí práci a hlavně jí neflákali. Jídlo bylo moc dobré. Pláž je písčitá bez kamenů. Na to že hotel je malý a levný tak se tady budete cítit moc dobře. S týmem animátorů vám určitě smutno nebude a vždy vám najdou nějakou zábavu. Tento hotel všem doporučuji, určitě toho nebudete litovat a budete mít hodně vzpomínek jako já na které nezapomenete.

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli xenieg.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MinaMark M, Manager v zařízení Minamark Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. února 2020

Děkujeme, že jste si vybrali Minamark Resort & Spa pro vaši poslední návštěvu. Bylo mi potěšením mít s námi pobyt.
Jsme rádi, že si můžete přečíst, že jste s námi měli příjemný a pohodlný pobyt. Děkujeme vám za doporučení našich hotelových služeb a produktů na tomto váženém fóru.

Těšíme se, až vás opět přivítáme v Minamark Resort & Spa.
Vřelé pozdravy,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Bylo to tu bezva pocitam s tim ze se sem jeste vratim. Velice si cenim veskereho personalu a animatoru. Bezvadne jidlo v neomezenem mnozstvi, to same se tyka piti. Bezvadne programy animatoru i jejich kamaradsky pristup. Vsem vrele doporucuji zdejsi hotel.

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 337zdenekk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Minamark, Manager v zařízení Minamark Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2019

Drahý hoste,
Chceme vám poděkovat za vaše názory na náš resort. Jsme velmi rádi, že jste si pobyt u nás užili a bude nám ctí Vás znovu přivítat v Minamark Resort & Spa.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. listopadu 2019

přespání. Pokoj byl za náš 15 denní pobyt vytřen asi jen dvakrát, ustláno denně a občas i dekorace z ručníků. Ručníky mnohokrát že byli na zemi v koupelně a viditelně špinavé, tak byli pouze srovnány a ponechány.
Koupelna jak vidíte na fotkách hrůza, špína, plíseň, utržená umyvadlová baterie, popraskané umyvadlo, toaletní papír 4 krát za pobyt nedoplněn-takže jsme si ho museli vzít na WC na recepci, zrcadlo za celý pobyt neutřeno, kapky a jakési fleky tam byli po celý pobyt.
Úklid vedlejšího pokoje 901 ve 2,30 hodin v noci, stěhování nábytku, rámus, křik že to vzbudilo celý vchod, po mém důrazném okřiknutí se to zmírnilo, leč úklid v nočních hodinách probíhal nadále.

Stravování hrůza, maso na příděl, cca 3-5dkg, když jste chtěli přidat tak na Vás koukali jako když jste jim ukradli babičku. Minimální výběr jídel, některá i nepoživačná. Zákusky a pečivo které se asi peče v hotelu okoralé, oschlé, bylo vidět že je již několik dní opětovně servírováno.
Na pláži podáván ,,Hamburger“, tedy rokrojená houska potřená hořčicí a do ní nudličky z jater!!!!!!! která byla k obědu.
Brambory téměř vždy nedovařené, hranolky dvakrát za pobyt.
Maso aťuž mleté či jiné, brambory a vše okořeněné snad jen jedním kořením, každý den mělo vše stejnou chuť. Pokud byl něco jako guláš, kuchař Ván dal dva mini kousky masa z toho jeden byl tlustá flaxa, takže cca 1dkg masa. Kuřata, no byla to jen křídla, hřbety a paličky, pěkné maso nebylo ani jednou vidět. Omáčka z guláše byla další den jako omáčka k jinému jídlu.
Talíře a příbory stále chyběli, pikolík odběhne do kuchyně a přinese 1-2 talíře, dalších 10 lidí čeká dál. Čistota talířů šílená, jako kdyby pouze setřeli ubrouskem jídlo a talíře hned šli zpátky na výdej.
Když jsem to ukázal pikolíkovi, tak je začal přebírat, jen co jsem se vzdálil dal je nazpět, tak křik a přišel jejich šéf a omlouval se, co je ale platná omluva když se stravujete jak prasata.
Na kávu i k snídani pouze 1dcl kelímky, některé i tekly a tak jste si museli dát 2-3 do sebe, aby jste pití donesli-to samé na pláži, když jste si dali do kelímku kávu tak horký nešel přenést, takže opět použití na jeden nápoj 2-3 kelímky v sobě. Výhoda byla že pokud jste si přinesli svůj kelímek, tak jste si mohli čepovat pití do něj.
Nikde nabídka koktejlů zdarma, přestože je CK uvádí v ALL.
.
Za pobyt každý týden nárok na 3 tématické večeře, byli pouze dvě, rybí restaurace v rekonstrukci, když jsme chtěli místo ní Italskou, tak to nešlo. Opět-zaplatily jsme za 3 tématické večeře..

Pláž malá, pokud jste přišli po 8 hodině, šance na lehátko nulové, kdo mu dal pár dolarů tak někde lehátka vyhrabal. Ale proč za vše a za tento špatný servis platit znovu? Vše je přeci v AAL. I přesto že během našeho pobytu zprovozňovali nový plážový bar, celkový dojem špatný.

Jinak prostory hotelu, záhonky atd.uklizené a hezké, proto jsem jednu hvězdu přidal. Ale nemění to náš názor že do tohoto hotelu nikdy více.

Nevím zda je hotel na tom tak finančně špatně že nemůže nakoupit 100-200 sad nádobí včetně příborů. Papírové kelímky 1dcl, většina tekla. Ale určitě by chtělo investovat a přijmout nové kuchaře.
Byli jsme mnohokrát v blízkém hotelu Bella Vista, ten je nabízen také jako 3* ale rozdíl se ani nedá srovnat.

Datum pobytu: listopad 2019
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Zdeněk Ř.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. října 2019

Poperve jsem byla na dovolene v Egipte,moc se mi tam libilo pekny hotel MinaMark,čistej,skvely,priemny personal,velky vyber jidel,moc nam to chutnalo,krasne,čiste moze,hodne zabavy.Chcete se uzit krasnov dovolenu,doporučuji hotel MinaMark.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Ljbomyla.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Minamark, Manager v zařízení Minamark Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. října 2019

Děkujeme, že jste si udělali čas na odeslání kladné recenze vašeho nedávného pobytu u nás.
Je nám potěšením přečíst, že jste v našem středisku měli příjemnou dovolenou. Těšíme se, až vás uvítáme v Minamark Resort & Spa.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze