Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 523)
Filtrovat recenze
1 523 výsledků
Hodnocení cestovatelů
875
198
144
102
204
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
875
198
144
102
204
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 523 recenzí
Recenzováno: 11. listopadu 2019

V Egyptě jsme byli už po x-té, takže víme, že je nutné nad některými věcmi přihmouřit oko nebo mávnout rukou. Ale v tomto resortu jsme museli oči zavřít, protože jinak se všudypřítomný nedostatek údržby a úklidu prostě nedal přehlédnout. To se týkalo i pláže a vstupu do moře (vysoký schod, kameny pod vodou, skleněné střepy v písku), lehátek atd.

A ještě je v resortu nutné zavřít uši! Disco je styl, který si občas rád poslechnu. Pokud však 7 dní od 8:00 do 23:00 zní všude a ze všech stran velmi intenzivně: "DUC, DUC, DUC, DUC", tak vám to doslova vymyje mozek!

Jídlo: průměr, 7 dní stále stejný výběr, 2x jako zpestření gril na terase.

Dovolená splnila svůj účel: na konci října jsme se vykoupali a prohřáli si těla.
Ale do tohoto resortu bychom už znovu nejeli a vám to také nedoporučujeme.
Karel a Mirka

Datum pobytu: říjen 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Karel K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
royallagoons, Manager v zařízení Royal Lagoons Resort and Aqua Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. listopadu 2019

Milý Karel a Mirka

Mnohokrát děkujeme za vaši recenzi a bez ohledu na to, že naši toruisté na konci tří měsíců jsou spokojeni s našimi službami obecně, ale my jsme lokking, že během svého pobytu sdílíte jakékoli připomínky, zejména že od konce září každý den máme různé styly formou bufetu včetně živých koketních sekcí během večera

Také pro hudbu, kterou jste zmínili na základě našeho animačního programu, začneme od 10:30 s konkrétním načasováním a naše večerní show končí v 23:00.
Všechny pokoje se nacházejí zcela mimo hudební polohu, protože máme velké uspořádání hotelu

Ještě jednou oceníme, pokud během jednoho týdne svátků kontaktujete některého z vedoucích pracovníků nebo zástupce vaší agentury, abyste zkontrolovali jakékoli pozorování, zda není třeba jednat na místě

Těšíme se, až vás oba opět přivítáme v našem středisku

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2019

V tomto hotelu je super animační tým, skládající se z několika kluků a dvou holek. Jídlo je super, chutné. Pláž je udržovaná a čistá. Bary nabízí zakladní nabídku alkoholu. Pracovníci milí a každý den.usměvaví. rádi jsme využili nějaké výlety. Můžeme všem určitě doporučit.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Ivanahana11.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
royallagoons, Manager v zařízení Royal Lagoons Resort and Aqua Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. října 2019

Milý Ivanahana11

Děkujeme, že jste se rozhodli zůstat v Royal Lagoons Aqua Park Resort a že jste si udělali čas na zveřejnění a podělili se o své pozitivní recenze s ostatními cestovateli.

Velmi si ceníme jakýchkoli komentářů našich hostů a neustále se snažíme dosáhnout nejvyšších standardů kvality.

Těšíme se, až vás uvítáme v našem resortu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. srpna 2019

Ano je to hnus, žádné služby, bordel, líný a protivný personál. Šváby, mravenci, špína, smrad, rozpadající se hotel, není nádobí. ( talíře, skleničky). Jen rozbité kelímky. Na pití jsme si museli koupit své hrníčky, aby jsme mohli dostat pití. Co nabízíte je jedna VELIKÁ LEŽ !!!! Jak fotky, tak i popis. Jsou jen 3bary, které skoro nefungují. Hrozné co se tu děsného děje. To člověk snad nezažije ani u 2* hotelu. Nejde věčně proud a i neteče voda. Bus na pláž si jezdí jak se mu chce, na žáru nechcete jít DLOUHO pěšky s odpadky a smradem na přímém slunci HNUS ! Na pláži bar funguje jen do 15hod, místo do západu slunce. Bus jede poslední v 17.30 z pláže. Voda je jen0,6l na den a většinou není kde čepovat novou. Pláž také nemá ŽÁDNÉ KORÁLOVÉ PODLOŽÍ !!! Voda po kolena a jen písek, kde se dá plavat je za bojemi ,ale tam se nesmí !!! Na všechno fronty. Asi bych tu mohla popsat 2strany A4 co jsme tu vše zažili. Jo a pokoje pro 4členy rodiny dávají jen manželskou postel a přistýlku s vybavením jen pro 3osoby a víc jen za úplatky. Pokoje mají být k bazénu či zahrady, ale nás dali na roh, kde z obou stran je hlavní rušná silnice s výhledem do zdi a pod námi jsou už obchody , bazar na hlavní kolonádě. Naproti hlučná čistička kanálu jiného hotelu. Byla to naše nejdražší dovolená a nejhorší a to jen protože se tady jen lže jak fotky, tak i recenze. Je toho mnohem víc se tu stalo. Tak si to prosím všichni rozmyslete a obloukem vyhněte !!! Nejsme jediný kdo si stěžoval. Hlavně tam byli Slováci.

Tip ohledně pokoje: vyhněte se celému hotelu - hnus
Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli polygraf100.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
royallagoons, Front Office Manager v zařízení Royal Lagoons Resort and Aqua Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. srpna 2019

Vážený polygraf100,

Za prvé, děkuji vám za to, že jste si udělali čas na ohodnocení našeho hotelu.
Každý návrat je pro nás důležitou podporou - jen proto můžeme vědět, co naši zákazníci chtějí a na co mohou odpovědět.

Je nám líto, že jsme nesplnili vaše očekávání.

Protože spokojenost každého klienta je pro nás velmi důležitá, okamžitě předáme vaše připomínky odpovědnému personálu. Budeme se snažit co nejrychleji realizovat vaše návrhy. Rádi bychom vás však upozornili na skutečnost, že služby a zařízení jsou si plně vědomi. Zdroje rezervace a v případě odlišností se můžete obrátit na svého poskytovatele služeb, laskavě také poznamenejte, že v našem středisku je Klub Slováků uzavřený s třetím ročníkem s jedním ze známých cestovních kanceláří a na tomto trhu máme vysoké skóre spokojenosti

Děkujeme, že jste naším hostem a omlouváme se za nesplnění vašich očekávání.

Rádi bychom vás opět přivítali jako host v Royal Lagoons Aqua Park Resort, abyste se mohli osobně přesvědčit o našem pokroku.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2019

Egypt je moje oblíbená destinace. Navštívila jsem několik hotelu a jen par hotelu je do kterých bych se chtela vrátit. A tento hotel patří mezi ne. Ubytování odpovídá úrovni, která je nabízena v cestovkach nebo na webu. Jídlo mi chutnalo. Jsem milovník arabské kuchyně. V Egyptě je vždy krasne počasí a more ma, co nabídnout. Animácni program obsahuje spousta aktivit a večerní program. Opravdu pracuji od rána do večera, aby nas dospělí a i děti zabavili. Pro příznivce večerního života organizují výlety do disco klubu.Každý večer jiný klub. Já jsem byla moc spokojena a přeji všem hezkou dovolenou v Egyptě!

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli tousovam.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
royallagoons, Manager v zařízení Royal Lagoons Resort and Aqua Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. listopadu 2019

drahý tousovam,

Děkujeme, že jste se rozhodli zůstat v Royal Lagoons Aqua Park Resort a že jste si udělali čas na zveřejnění a podělili se o své pozitivní recenze s ostatními cestovateli.

Velmi si ceníme jakýchkoli komentářů našich hostů a neustále se snažíme dosáhnout nejvyšších standardů kvality.

Těšíme se, až vás uvítáme v našem resortu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. července 2019

Minulý týden jsem se vrátila z tohoto hotelu, fotky , které zde máte jsou totálně smyšlené co se týče jídla,totální hnus a to píši slušně a o čistotě ani nehovořím. Prosím všechny kdo kouká na tento hotel, přečtěte si nejprve recenze a vážně nedoporučuji.

Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Kamila M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
royallagoons, Front Office Manager v zařízení Royal Lagoons Resort and Aqua Park, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. července 2019

Milá Kamila M, děkujeme za vaši zpětnou vazbu, ale chápeme, že vaše ne pro obrázky potravin, které skutečně odrážejí realitu našich služeb, ale jak vám a vaší rodině vysvětlili, že od příjezdu do hotelu v 7 hodin ráno a naší oficiální kontroly v čase 2 PM, který informoval Vaši agenturu, že není povinen nám nabídnout včasné přihlášení ke všem službám bez poplatku, nicméně plně chápeme, že vaše zpětná vazba je výsledkem toho, že v 7 hodin ráno nenabízíte včasnou kontrolu.
Všichni naši hosté si uvědomují, že všechny obrázky jsou stejné jako realita

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze