Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 lidí si prohlíží tento hotel
Booking.com
76 US$
View deal
Official Hotel
75 US$
View deal
ZenHotels.com
76 US$
48 US$
View deal
UŠETŘETE 28 US$
StayForLong57 US$
Priceline76 US$
eDreams76 US$
Prohlédněte si všech 15 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 693)
Filtrovat recenze
1 693 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 161
354
105
38
35
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 161
354
105
38
35
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
381 693 recenzí
Recenzováno: 23. října 2019

V hotelu Labranda Club Makadi v Makadi Bay jsem osobně byl spokojen a dle mého názoru vše fungovalo bez problémů, takže mohu doporučit. Pokud by jste rádi viděli pohled mýma očima, na kanále "Viktor Zajíček" na youtube jsou volně ke shlédnutí videa, která jsem v uvedeném hotelu natočil.

Datum pobytu: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli viktorzajicek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GRclub, General Manager v zařízení Labranda Club Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2019
Překladač Google

Dear Mr. Viktor,

sunny greetings from the Makadi Bay and thank you very much for your time and positive feedback on Tripadvisor.

We are very happy that you had a pleasant stay in our hotel and that you were satisfied.

We would be be very happy to welcome you soon in Labranda Club Makadi again.

Sincerely,

Ahmed Roushdy
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2019

Právě včera jsme se odtud vrátili a v květnu 2020 sem pojedeme již potřetí. Je tu vše jak má být perfektně uklizeno- čisto,jídlo, ubytování, animátoři a super moře.Každý večer program vřelí a nevtíravý personál. Pokoj jsme měli ihned a stejný co při minulém pobytu, no prostě nejlepší kde jsme zatím v Egyptě byli.Už se těšíme na další dovolenou.
VĚRA, VAŠEK, KATKA.

Tip ohledně pokoje: Byli jsme v první i druhém patře a je to lepší, než v přízemí.
Datum pobytu: říjen 2019
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Verunka1969.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GRclub, General Manager v zařízení Labranda Club Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. října 2019
Překladač Google

Dear Mrs. Verunka,

Thank You for your time and positive feedback. We are happy that you enjoyed your stay in Labranda Club Makadi, as well as the fact that our hotel, staff and service leave you the most pleasant memories.
Assessment and recognition by our guests is our highest praise!
Once again we would like to thank you for your feedback and hope to see you soon in Labranda Club Makadi.
With best regards,

Sincerely,
Ahmed Roushdy
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. října 2019

Uzasna dovolená, super animatorsky tym, super každodenní program, pokoje uklizene kazdy den, ciste, jidlo moc dobre... Kazdy vecer jina show od animátoru, sranda, pratelsti, staraji se... Doporučuji vsem

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Kristýna L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GRclub, General Manager v zařízení Labranda Club Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2019
Překladač Google

Dear Mrs. Kristyna,

Thank you very much for having taken the time to share your feedback following your recent stay at Labranda Club Makadi.

We are delighted to read that you enjoyed your holiday and looking forward to welcoming you for another pleasant vacation with us.

With best regards,

Sincerely,
Ahmed Roushdy
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2019 prostřednictvím mobilu

Všechno super výborný. Animátoři hlavně Taja nejlepší!!! super a vscehno zábavné i jídlo bylo výborné. Shisha bar výborný a personál ochotný a milý. Personál zábavný pokoje fajn. Drinky výborně. Prostě vscehno super

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Eliška M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GRclub, General Manager v zařízení Labranda Club Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2019
Překladač Google

Dear Mrs. Eliska,

we are thankful for your your lovely words and we are looking forward to welcome you soon once again.

Thank you and best regards,

Sincerely,

Ahmed Roushdy
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. srpna 2019

V Egyptě jsem byla poprvé, sama s 15.letou dcerou. Se vším v tomto hotelu jsme byly naprosto spokojené. Pěkný prostorný pokoj v přízemí blízko pláže, každý den krásně uklizený. Jídlo nám chutnalo, výběr byl slušný, balenou vodu jsme měly každý den na pokoji a přes den neustále k dispozici v lednicích u pláže na všech barech. Pláž byla krásná, čistá, dostatečný počet lehátek pro všechny hosty, poblíž korálový útes na šnorchlování. Personál tohoto hotelu byl velmi příjemný a přátelský od recepce po všechny číšníky, úklid pokojů a servis na pláži. Všude bylo čisto a uklizeno. Animátoři byli skvělí, každý večer program, dobře jsem se bavily. Můžeme tento hotel jen doporučit.

Tip ohledně pokoje: Pokoj 2037 byl skvělý, v přízemí a blízko pláže.
Datum pobytu: srpen 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Petra G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GRclub, General Manager v zařízení Labranda Club Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2019
Překladač Google

Dear Mrs. Petra,

Thank You for your time and positive feedback. We are happy that you enjoyed your stay in Labranda Club Makadi, as well as the fact that our hotel, staff and service leave you the most pleasant memories.
Assessment and recognition by our guests is our highest praise!

Once again we would like to thank you for your feedback and hope to see you soon in Labranda Club Makadi.
With best regards,

Sincerely,
Ahmed Roushdy
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze