Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 945)
Filtrovat recenze
1 946 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 432
324
100
52
38
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 432
324
100
52
38
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
31361 946 recenzí
Recenzováno: 1. ledna 2020 prostřednictvím mobilu


V prima life jsme byli s rodinou v srpnu, celkově nás pobyt vůbec nenadchnul, do Egypta jezdime 12 let , pokaždé na jiné místo, tento hotel bych řadila mezi nejhorší co jsme byli.
První pokoj ve kterém jsme byli ubytováni , byl plný mravenců, a muzika z vedlejšího hotelu nás nenechala vyspat, navíc pro 4 osoby jsme dostali pokoj se 2 postelemi,což jsme řešili celý další den , druhý pokoj , už byl v pořádku. ( větší u bazénů -3 postele a bez mravencu).
1 tyden byla silně cítit kanalizace, což nebylo u bazénu moc příjemné,
Na wi-fi se nebylo možno připojit přes přetížení.
V restauraci i přes tipy jsme nebyli obsloužení, vše jsme si museli donest a když si deti vzpomněli, že potřebují na wc než jsme se vratili, vše nám uklidili aniž bychom se jidla dotkli. Takže celý kolotoč, nanášení jídla na stůl začalo nanovo.
Moře a pláže super, bazény dětské a tobogany až na pár dní nebyli uklízené, potom přišlo vedení a zase vše začalo šlapat.
Na bar pokud jste nešli v ruce s neviditelnou bankovkou otočili se k vám číšníci zády a šli si dělat něco jiného.
Sem už se nevrátíme a bohužel ani nedoporučíime

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Kateřina M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Prima-manager, Guest Relations Manager v zařízení Prima Life Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020

Vážený hoste

 
Tým Prima Life Makadi velmi lituje, že jsme nebyli schopni splnit jejich očekávání.

Sdíleli jsme vaši kritiku s naším týmem a uděláme vše pro to, abychom zlepšili naše služby pro budoucnost. Přesto považujeme za politováníhodné, že jste nás přímo na místě nekontaktovali, určitě jsme mohli uvedený bod napravit.

Ještě jednou bychom se chtěli omluvit za nesplnění vašich osobních očekávání a doufáme, že budeme mít opět šanci vás přivítat jako host ke zlepšení vašich dojmů.

S pozdravem,

řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. prosince 2019

Skvělé služby, příjemná obsluha, vynikající jídlo, výborný přístup do moře, animace výborná, prostě paráda. Příjemný hotel se vším, co má mít. Pokoje vybavené TV s českými programem. Hodně personálu umí český jazyk

Datum pobytu: prosinec 2019
Poděkujte uživateli Inspire68029121291.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Prima-manager, Guest Relations Manager v zařízení Prima Life Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. prosince 2019

Vážený hoste
Děkujeme, že jste si našli čas napsat recenzi hotelu na Tripadvisoru.
Jsme rádi, že trávíte nádhernou dovolenou v Prima Life Makadi
Strávili jste a doporučili náš hotel.
Těšíme se, až vás uvítáme zpět do Prima Life Makadi.
S pozdravem

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. prosince 2019

Byl jsem tady s tátou na tydenbylo to super všechno zaměstnavatele i všichni hodni přeji všem kdo sem přijede hotel je 5 hvesickovy a všechno co potřebujete pití relax klid bylo zde velmi teplo a horko trochu fouká ale dobrý .....

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli _imonp610.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Prima-manager, Guest Relations Manager v zařízení Prima Life Makadi, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. prosince 2019

Vážený hoste
Děkujeme, že jste si našli čas napsat recenzi hotelu na Tripadvisoru.
Jsme rádi, že máte v Prima Life Makadi nádhernou dovolenou
Strávili jste a doporučili náš hotel.
Těšíme se, až vás uvítáme zpět do Prima Life Makadi.
S pozdravem

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. listopadu 2019

Super hotel velmi příjemný personál, jsme tu již po osmé a opět vše v pořádku. Pláže čisté, pokoje také, jídla výborná. Opět se rádi vrátíme. Chtěla bych poděkovat celému personálu za krásnou dovolenou.

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Oldřich N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel je elegantní. V září jsem v tomto hotelu odpočíval, všechno se mi moc líbilo. Krásný design hotelu, milý personál. Obecně platí, že chci psát o jídle zvlášť, vždy existovalo sushi, moře jídla, krevety a báječný. Velmi dobrá animace, animátoři jsou vždy aktivní a pozitivní, cool show a aktivity, chci opakovat svou dovolenou.

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Františka N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze