Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (302)
Filtrovat recenze
302 výsledků
Hodnocení cestovatelů
104
88
62
19
29
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
104
88
62
19
29
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38302 recenzí
Recenzováno: 9. října 2019 prostřednictvím mobilu

Egypt,Hurgada,Shams Safaga,hotel starsi,nektere pokoje nic moc,ale bez problemu vyměnili. Areal krasny,kousek od krasne ciste pláže .Personal milý a ochotny.Jidlo bylo dobré.Uzili jsme si to.V moři krasne rybky a videli jsme i zelvu.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Veronika H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamedshaban4, Front Office Manager v zařízení Shams Safaga, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. října 2019
Překladač Google

Dear Guest,

Many thanks that you posted a nice review on your recent vacation in shams safaga , we highly appreciate your warm comments in regards to our facilities, services and staff members.
It is an honor for us to welcome our valued guests and our hotel team are working their skills out to provide them with an exclusive and supreme comfort.

We look forward to welcoming you back in the near future.
Your Hotel Management & Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. září 2019

Slušný hotel na 3 hvězdy , ale ........hlučné a nenastavitelné klimatizace (hodně staré) ,nedoléhající okna a dveře (neustálé bouchání ve větru který je téměř pořád) , voda si teče jak chce( červená-modrá ....to je jedno) Zkrátka hotel je už starý a údržba nebo opravy jsou pomalé. Jinak dobrá atmosféra celkem , pohoda ,klídek ,personál v pohodě , relax , až na "Animační Team". Letos byl za poslední 4 roky absolutně nejhorší!!!! Jinak super - přistavený bazén s tobogány , bazén pro malé děti , kulečníky a posezení u vodnice.

Datum pobytu: září 2019
1  Poděkujte uživateli frantisekvoigt.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamedshaban4, Front Office Manager v zařízení Shams Safaga, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2019
Překladač Google

Dear our value guest Dobrá dovolená
let me express to you our gratitude and our thankful to your person to take time to write down your positive comment about your holiday with us .
with all wish that you be soon with us again with warm welcoming in your second home Shams Safaga Hotel .


hotel management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. září 2019

Arogance OFFICE MANAGERA pri reseni situace s opakovanym vypadkem elektriky a klima na pokoji c.518.po trech dnech vymena pokoje.Vymeneny pokoj po slibech,ze jiz bude vse ok-smrad,nefungovalo WC a trezor.Manager arogantni,neochotny...

Datum pobytu: srpen 2019
1  Poděkujte uživateli Pav V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamedshaban4, Front Office Manager v zařízení Shams Safaga, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2019
Překladač Google

Dear Guest
first of all let me express you my awfully apologize as could not meet your satisfaction during your stay with us
also be sure about all negatives points you mentioned will be points of discuss with hotel management
but hope of you give us another chance to come back again to Shams Hotel as management of hotel already take many positive actions to provide our valued guests good stay with us .

hotel management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. srpna 2019

Tento hotel můžu jen doporučit.... hlavně ubytování v bungalovech jsou blíže k moři....moře nádherné - nejsou potřeba boty do vody....plno rybiček a viděli jsme i želvy....milý personál....super bazén s tobogány...jen bych rozšířila výběr jídel pro děti....za mě super odpočinková dovolená všude klid pohoda.... Martina

Tip ohledně pokoje: Bungalovy jsou blíže k moři
Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli rybana14.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamedshaban4, Front Office Manager v zařízení Shams Safaga, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. září 2019
Překladač Google

Dear guest

Greetings from Shams Safaga
We are truly thankful for your efforts in sharing your brilliant feedback on your recent holiday in our sunny property, we are being exceedingly charmed with your nice comments concerning hotel friendly staff and service
We highly appreciate your kind words and we do always go beyond and above to guarantee our esteemed guests an utmost courtesy and highest possible level of satisfaction throughout the entire stay.
We look forward to welcoming you back to Shams Hotels one day.
Your hotel management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. července 2019

Tento hotel i když už je starší nás mile překvapil.Nejsme nároční,všude bylo čisto a uklizeno.Personál přátelský a milý někdy až moc(byla jsem sama jen se synem bez manžela)a bohužel nabídky hlavně od uklízečů a na pláži byli více jak nadstandartní.I když nejsem jazykově vybavená neměla jsem sebemenší problémy se domluvit.Češtině většina rozumí a snaží se.Jídlo naprostá pohádka.Jsem gurmán ráda ochutnávám nové chutě,nevěděla jsem co dřív ochutnat.Každý den se griluje bud před restaurací nebo přímo uvnitř.Před restaurací místní dáma peče chléb ten je absolutně luxusní.Každý den je plno zeleniny,brambory,rýže i těstoviny,kuře,ryba i hovězi a 2 druhy polévek.Každý si vybere i vgetariani-zeleninové kuličky a různé směsi.Moře je užasné takové jsme jinde ve světě nazažili.pláže jsou udržované a několikrát denně je uklízejí.Lehátka v prvních 2 řadách dostanete jen za bakšiš.Jsou obsazená erár ručníky a uvolní je až když si jdete vyzvednout ručník a nabídnete bakšiš.I když jsme šli k moři později vždy jsme našli místo ve 3-4 řadě lehátek.Na pláži chodí a nabízejí místní masáže,pedikůru lifting.....ale když dáte jasně najevo že nemáte zájem neotravují.Bazén u hotelu je pěkný a čistý.Vodopád a vodní bar nefunguje.Jedno velké zklamání byli animátoři.Přes den veškeré aktivity v bazenu třeba aquaaerobik nebyli ani jeden den v týdnu.Animátorky flirtovaly s místními playboji.V červenci se začíná už v 18hod stmivat a v 19hod je už tma.Program u bazénu je od 20hod pro děti formou tanečků,jako asi všude ale celý týden úplně stejný.Od 21.30 mělo být představení pro dospělé fakýrská šou s ohněm.Místo toho nastoupila slečna s břišním tancem a vlnila se 20min.Bylo to hezké ale polovina času by bohatě stačila.Ve 22hod program končí,nevydržela jsem do konce takže nevím zda během 10min proběhl fakýr i ohen.Z výletů doporučuji akvárko v Hurgádě,je to opravdu rozlehlý komplex i s venkovními expozicemi(krokodýl,opice,leguani,...)2krát denně probíhá krmení se žraloky vše je krásně vidět a není tam mnoho lidí protože prostory jsou fakt velké a klimatizované.

Tip ohledně pokoje: Měli jsme pokoj ve 4 patře s výhledem do ulice bez balkonu.Nevadilo nám to.
Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Gabriela M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamedshaban4, Front Office Manager v zařízení Shams Safaga, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. srpna 2019
Překladač Google

Dear guest

Greetings from Shams Safaga
We are truly thankful for your efforts in sharing your brilliant feedback on your recent holiday in our sunny property, we are being exceedingly charmed with your nice comments concerning hotel friendly staff and service
We highly appreciate your kind words and we do always go beyond and above to guarantee our esteemed guests an utmost courtesy and highest possible level of satisfaction throughout the entire stay.
We look forward to welcoming you back to Shams Hotels one day.
Your hotel management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze